Apotekaonline
Korpa

Ateroskleroza

CARDIO TIN BILJNE KAPI
CARDIO TIN BILJNE KAPIOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona.Namena proizvoda:- za očuvanje zdravlja kardiovaskularnog sistema - za jačanje srčanog mišića - kod hronične srčane insuficijencije tipa II - kod ..
620,00 RSD
CIRKULO TIN BILJNE KAPI
CIRKULO TIN BILJNE KAPIOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona.Namena proizvoda:- za održavanje normalne cirkulacije - kod problema sa venskom cirkulacijom - u terapiji ateroskleroze - za regulaciju nivoa lipida u k..
648,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV COENZYM Q10 - Preprat za smanjenje umora i jačanje imuniteta
Doppelherz aktiv coenzym q10 - preprat za smanjenje umora i jačanje imuniteta preparat koji doprinosi smanjenju umora, smanjuje rizik od ateroskleroze, aritmija, jača imunitet.Koenzim Q10 kao jak antioksidans prirodno prisutan u organizmu  usporava proces starenja ćelija tkiva. Količina mu se s..
990,00 RSD
Brend: DR. VITON
DR. VITON K2 KOMPLEX – 30 KAPSULA
Dr. Viton – K2 Kompleks je pažljivo odabrana formula vitamina i minerala za održavanje zdravlja kostiju. Bogata formula koju čine VITAMIN K2, ORGANSKI KALCIJUM (kalcijum iz morske trave), VITAMIN D3, MAGNEZIJUM i CINK.Glavna uloga vitamina K2 je održavanje zdravlja kostiju, ali i krvnih sudova. ..
870,00 RSD
ADRIEN GAGNON GARLIC KAPSULE
SNIŽENA CENA -16 %
ADRIEN GAGNON GARLIC KAPSULE
Adrien Gagnon Garlic kapsule je dodatak ishrani na bazi belog luka.Delovanje: Beli luk pomaže u održavanju zdravlja krvnih sudova Tradicionalno se koristi za lečenje simptoma infekcija gornjih disajnih puteva, kašlja, prehlade i gripa Koristi se kod visokog holesterola u krvi Bel..
967,68 RSD 1.152,00 RSD
ADRIEN GAGNON VITAMIN E 400 KAPSULE
SNIŽENA CENA -16 %
ADRIEN GAGNON VITAMIN E 400 KAPSULE
Adrien Gagnon Vitamin E 400 IU kapsule su dodatak ishrani na bazi vitamina E. Adrien Gagnon Vitamin E 400 IU kapsule  poznate su kao vitamin plodnosti. Štiti ćelijske membrane od štetnog delovanja slobodnih radikala, preranog starenja i propadanja ćelija. Doprinosi prevenciji i lečenju ate..
2.661,12 RSD 3.168,00 RSD
ALKAKAPS SHARK OIL
SNIŽENA CENA -46 %
Brend: ALKALOID
ALKAKAPS SHARK OIL
Zahvaljujući jedinstvenim hranljivim materijama iz ajkuline jetre, kao što su omega-3 masne kiseline, vitamini A i D, Shark Oil kapsule su izuzetno koristan proizvod koji je naročito važan za osobe koje imaju smetnje ili oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u krvi, smanje..
458,46 RSD 849,00 RSD
Brend: ADOC
ARTERINORM KAPSULE
ARTERINORM KAPSULEOpis proizovda:ARTERINORM je dodatak ishrani koji sadrži kompleks prirodnih materija koje su korisne za fiziološku kontrolu nivoa holesterola u plazmi. Delovanje ovog proizvoda dokumentovana je u nekoliko objavljenih kliničkih ispitivanja.Arterinorm je dodatak ishrani k..
979,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
ARTEROPROTECT KAPSULE
Kome je namenjen? ARTEROprotect  je alternativa za pacijente koji ne mogu da koriste statine. Neželjeni efekti većine statina su brojni: poremećaj funkcije jetre, bolovi u mišićima, razgradnja mišićnog tkiva. Zbog toga je određeni broj pacijenata prinuđen da prekine sa terapijom..
828,00 RSD
BIOLIVER KAPI ZA ČIŠĆENJE MASNE JETRE I PROTIV VISOKOG HOLESTEROLA, TRIGLECIRIDA I ATEROSKLEROZE
BioLiver biljne kapi za jetru su sjajan dodatak dijetalnoj ishrani kod osoba sa problemima visokog nivoa triglicerida i holesterola, insulinske rezistencije, visokog sadržaja masti u krvi, kao i kod tretmana za regenraciju masne jetre. BioLiver biljne kapi su dodatak ishrani namenjen za očuvanje zdr..
1.400,00 RSD
Brend: OSTALO
CARDIO K2 KAPSULE
NAMENA: Jedinstvena formulacija namenjena očuvanju zdravlja srca i krvnih sudova, pomaže u prevenciji ateroskleroze, smanjuje rizik za nastanak tromboze, reguliše nivo triglicerida i holesterola u krvi. Osobine i dejstva: Preparat sadrži prirodni vitamin K2, visoko kvalitetno riblje ulje sa..
1.048,00 RSD
DR. VITON – SERRAPEPTASE
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: DR. VITON
DR. VITON – SERRAPEPTASE
Serapeptaza je enzim koji je koristan kao svakodnevna prevencija i tretman za mnoge zdravstvene probleme. Dr. Viton – Serrapeptase je proizvod koji sadrži ovaj vrhunski proteolitički enzim sa snažnim antiinflamatornim svojstvima koji pomaže u smanjenju upale i bola zbog svoje sposobno..
825,00 RSD 1.100,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 65 (6 strana)
Ateroskleroza