Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Ligamenti i uganuća

Ligamenti i uganuća
Brend: REGINA
ĐAVOLJA KANDŽA 250ML
Đavolja kandža ili harpagofit je biljka koja potiče iz porodice susama i dolazi iz Južne Afrike. Svoj naziv dobila je po korenu koji podseća na kandžu i koji se najviše koristi u lečenju.Danas se Đavolja kandža dosta upotrebljava u Evropi za lečenje artritisa i reume. Nemačka je zvanično ..
399,00 RSD
Brend: ESI
NO-DOL KOLAGEN TABLETE DUO PACK
NO-DOL KOLAGEN TABLETE DUO PACKOpis proizvoda:NODOL® KOLAGEN je dijetetski suplement inovativne formulacije sa kolagenom, kurkumom, hijaluronskom kiselinom, hondroitin-sulfatom i vitaminom C.  Namenjen je profesionalnim sportistima i rekreativcima, ali i svim osobama ko..
2.790,00 RSD
Brend: M&V PHARM
COLAFIT KOCKICE
COLAFIT KOCKICEPreporučuje se:za jačanje i regeneraciju ligamenata, tetiva i mišića, nakon hiruških intervencija (ubrzava obnavljanje vezivnih tkiva), nakon ugradnje endoproteze, kod preloma (izgrađuje koštani matriks), kod varikoznih vena, kod politrauma, ..
2.779,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
DOLORETAN EMULGEL
DOLORETAN EMULGELOpis proizvoda:Aktivni sastojak: Harpagophytum procumbens ,(Đavolja kandža), kamfor, mentol, eukaliptus i arnika.Doloretan gel se preporučuje kod: jutarnje ukočenosti zglobova bola u zglobovima povrede ligamenata bola u mišićima kod sportskih..
347,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
DOLORETAN KAPSULE
DOLORETAN KAPSULEOpis proizvoda:Umanjuje bol u zglobovima i leđimaPreparat protiv bolova biljnog porekla.Doloretan kapsule, sadrže harpagozid iz Đavolje kandže (Harpagophytum procumbens). Svoje dejstvo ispoljava kao COX2 inhibitor, i to:smanjuje inflamaciju smanjuje bol ..
347,00 RSD
INNVENTA DIART
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA DIART
DIART® je medicinsko sredstvo koje predstavlja intraartikularnu injekciju sa hijaluronskom kiselinom. Na ovaj način se pacijentima sa osteoartritisom omogućava bolja pokretljivost zgloba, smanjuju se upala i bol u zglobu i usporava se dalje napredovanje bolesti.Sastav: DIART sadrži napunje..
10.686,60 RSD 11.874,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
KOLAGENEZIN
KOLAGENEZINOpis proizvoda:Doprinosi formiranju kolagena neophodnog za normalnu funkciju kostiju, hrskavice i kože.Proizvod Kolagenezin sadrži kapsule formulisane na bazi ribljeg kolagena koji je najsličniji ljudskom kolagenu. Glavna razlika između ribljeg i svih ostalih vrsta kolagena je..
1.290,00 RSD
Brend: ESENSA
KONJSKI BALSAM QUICK
KONJSKI BALSAM QUICKOpis proizvoda:Quick Konjski balsam je proizvod formulisan na bazi prirodnih sastojaka. U sebi sadrži etarska ulja nane i eukaliptusa, koji na mestu primene dovode do poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića i ublažavanja upala. Visok procenat mento..
417,00 RSD
Brend: NATURES AID
SERAPEPTAZA 80.000 IU
SERAPEPTAZA 80.000 IUPodručje primene:Medicinska primena je mnogostruka. Koristi se u kardiologiji za redukciju arterijskog plaka u krvnim sudovima, ne utičući na metabolizam holesterola. Serapeptaza je antinflamatorni agens koji se zbog te svoje osobine koristi u terapiji artritisa, sinuzitisa..
1.949,00 RSD
Brend: NATURES AID
SERRAPEPTASE 250.000 IJ
SERRAPEPTASE 250.000 IJPodručje primene:Medicinska primena je mnogostruka. Koristi se u kardiologiji za redukciju arterijskog plaka u krvnim sudovima, ne utičući na metabolizam holesterola. Serapeptaza je antinflamatorni agens koji se zbog te svoje osobine koristi u terapiji artritisa, sinuzitis..
5.520,00 RSD
ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL KREM 50ML
Opis proizvoda:Prvi proizvod u svetu sa snažnim antioksidacionim delovanjem u topikalnoj formi. Povećava snagu pokreta i fizičke aktivnosti.Proizvodi efekat hlađenja i opuštanja na mestu nanošenja preparata. Pogodan za sportsku masažu i relaksaciju. Hidrira, regeneriše i revitalizuje ošt..
1.299,00 RSD
AHCC KINOKO GOLD
Quality of Life Labs, Kinoko Gold AHCC, Immune Support 500mg AHCC JE REGISTROVANA ROBNA MARKA AMINO UP CHEMICAL Co, SAPPORO, JAPAN   Opis Proivoda:·         Značajno po..
11.625,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 179 (15 strana)