Apotekaonline
Korpa

WALMARK

NAŠA MISIJA
WALMARK JE OVDE DA VAS PODRŽI DA BUDETE NAJBOLJA VERZIJA SEBE!
VIZIJA
Walmark će biti najbrže rastuća kompanija za zdravstvenu zaštitu potrošača iz centralne i istočne Evrope koja će potrošačima pružiti najbolje izbore u zdravstvu kroz kulturu inovacija i osnaživanja.
MISIJA
Ovde smo da vas podržimo da budete najbolja verzija sebe.
VREDNOSTI
Predanost Uživajte u saradnji sa pobedničkim stavovima
Ljudsko telo je jedno od najvećih čuda prirode. Što se više o njemu brinemo, to više otkrivamo njegov puni potencijal. Zato, bez obzira na to koliko godina imamo, nikad nije kasno da izazovemo sebe. Da se ​​popravimo, da poboljšamo svoj život i zdravlje, naravno. Mi iz Walmarka smo ovde da vam pomognemo na ovom putu, donoseći isceliteljske moći Prirode vama i vašim voljenima. Zahvaljujući dubokom razumevanju ljudskih potreba i duhu inovacija, razvijamo jedinstvena prirodna rešenja koja nude brzu i efikasnu pomoć milionima ljudi svih starosnih grupa. Jer strasno verujemo da, uz pravu podršku i motivaciju, svako od nas može, naravno, postati zdraviji i srećniji.
DRUŠTVENA ODGOVORNOST
PROMOVIRAMO I NASTAVIĆEMO DA PROMOVIRAMO JAVNO KORISNE PROJEKTE SA CILJEM TU PODRŠAVANJE OPŠTOG DOBROBITA U DRUŠTVU.
Kao vodeći proizvođač dodataka ishrani, svesni smo odgovornosti koju imamo prema regionu u kome poslujemo. Aktivno promovišemo zdrav način života ne samo uz pomoć naših proizvoda već i pružanjem drugih preduslova za kvalitetan i aktivan život u svim fazama.
Promovišemo i nastavićemo da promovišemo javno korisne projekte sa ciljem da podržimo opšte blagostanje u društvu. Podržavamo stotine organizacija i njihove projekte koji imaju iste dve karakteristike - pomažu ljudima u nevolji i dugoročno su samoodrživi.

Brend: WALMARK
NARIVENT SPREJ
NARIVENT SPREJOpis proizvoda:Medicinsko sredstvo sa osmotskom aktivnošću koje deluje na smanjenje otoka i lokalnog zapaljenja nosne sluznice. Namenjen je:smanjenju nazalne opstrukcije (otežanog disanja na nos) nastalog usled uvećanja nosnih konhi ili kod pacijenata s..
899,00 RSD
Brend: WALMARK
SPREJ ZA NOS AQUA MARIS 4 ALLERGY
SPREJ ZA NOS AQUA MARIS 4 ALLERGYOpis proizvoda:Aqua Maris 4Allergy sprej na siguran i efikasan način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podstiče proces regeneracije nosne sluznice. Delovanje: Aqua Maris 4Allergy sprej sadrži jedinstven molekul ektoina, ..
1.070,00 RSD
Brend: WALMARK
SPREJ ZA NOS AQUA MARIS CLASSIC
SPREJ ZA NOS AQUA MARIS CLASSICOpis proizvoda:AQUA MARIS SPREJ CLASSIC sadrži izotoničnu morsku vodu iz Jadrana sa prirodnim oligoelementima. Prečišćava i vlaži sluzokožu nosa na prirodan način. Delovanje: AQUA MARIS SPREJ CLASSIC je izotonični rastvor morske soli. Namenj..
450,00 RSD
Brend: WALMARK
ARTHROSTOP GEL
ArthroStop Gel je jedini hondroprotektor u obliku gela koji sadrži kombinaciju efikasnih farmakološki aktivnih supstanci (glukozamin, MSM, Boswellin, eterična ulja eukaliptusa i kleke, kamfor i mentol). Ove supstance brzo prodiru u zglobne strukture i ispoljavaju antiinflamatorno, antiedemato..
940,00 RSD
Brend: WALMARK
ARTHROSTOP LADY TABLETE
1.500 mg glukozamin sulfata sa OsteoComplex-om u dnevnoj dozi!    Podržava mehanička i elastična svojstva zglobne hrskavice.     Efikasno hrani i održava zdravlje kostiju.     Specijalno formulisan za žene.     Sa dugotrajnim e..
1.879,00 RSD
ARTHROSTOP RAPID TABLETE
SNIŽENA CENA -12 %
Brend: WALMARK
ARTHROSTOP RAPID TABLETE
ArthroStop® RAPID tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova. Specijalna formulacija klinički dokazanih supstanci – glukozamina, hondroitina i Boswellina (patentno zaštićen ekstrakt kore drveta Boswellia serrata) efikasno deluje na sve zglobove (koleno, kuk, ostali..
1.931,60 RSD 2.195,00 RSD
Brend: WALMARK
KALCIJUM MAGNEZIJUM CINK WALMARK
Walmark Ca+Mg+Zn tablete predstavljaju dodatni izvor kalcijuma,magnezijuma i cinka u ishrani.Delovanje:Kalcijum je važan za pravilan razvoj kostiju i zuba, ritmički rad srca, mišićnu kontrakciju. Magnezijum je važan za pravilan rad nervnog sistema, zdrave kosti, pravilan rad mišića, a cink za normal..
619,00 RSD
Brend: WALMARK
MARSOVCI PROIMUNE ACUTE SIRUP 150ML
Marsovci Proimun Acute je sirup za poboljšanje imuniteta kod dece i odraslih.Delovanje:Zova doprinosi zdravlju imunog sistema. Plod i cvet zove imaju snažno antivirusno i antioksidativno dejstvo, tradicionalno se koriste za ublažavanje ranih simptoma prehlade, gripa, problema sa..
949,00 RSD
Brend: WALMARK
MARSOVCI SA IMUNEFFECTOM
Marsovci sa ImunEffectom predstavljaju najkompletniju formulu vitamina i minerala koja štiti decu od prehlade, gripa i drugih virusnih i bakterijskih infekcija. U sebi sadrže jedinstveni ImunEffect kompleks (beta glukan, cink, vitamin C, bioflavonoidi) u kombinaciji sa drugim brižljivo odabra..
759,00 RSD
Brend: WALMARK
MARSOVCI SA PREBIOTIKOM
Pomaže u održavanju ravnoteže i regulaciji crevne flore. Pospešuje varenje i normalan rad creva. Poboljšava opšte stanje organizma i pospešuje vitalnost. Pomaže pravilan rast i razvoj. Doprinosi jačanju imuniteta.Način upotrebe1 tabletu dnevno otopiti u ustima, posle jela.DejstvoMa..
759,00 RSD
Brend: WALMARK
MARSOVCI SIRUP
Marsovci sirup predstavlja najkompletniju formulu vitamina i minerala koja štiti decu od prehlade, gripa i drugih virusnih i bakterijskih infekcija. Marsovci u sebi sadrže jedinstveni ImunEffect kompleks (beta glukan, cink, vitamin C, bioflavonoidi) u kombinaciji sa drugim brižljivo odabranim..
920,00 RSD
Brend: WALMARK
SELEN 100µg
Područje primene:• Neophodan za normalnu funkciju imunog sistema • Omogućava normalnu spermatogenezu • Moćan antioksidant • Esencijalan za održavanje zdrave kose i noktijuDoziranje:1 tableta dnevnoSastav:Selen - 100μg ..
729,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 19 (2 strana)