Apotekaonline
Korpa

BIOVITAL

BIOVITAL - Apoteka Online
Brend: BIOVITAL
Biovital Curcuma Forte - Kurkuma Kapsule(najpopularniji proizvod)Namena:Kurkuma je snažan ANTIOKSIDANS, deluje antiseptičko, antiviralno i antibakterijski.Kurkuma je prirodno sredstvo i može da ima pozitivno dejstvo na: ublažavanje bolova u ZGLOBOVIMA, u leđima, ak..
1.890,00 RSD
Brend: BIOVITAL
BIOVITAL CURCUMA GEL CREAMOpis proizvoda:Biovital Curcuma Gel Cream - gel krema sa kurkumomKrem gel sa ekstraktom od kurkume, osvežavajućim mentolom i ostalim lekovitim biljkama. Preporučuje se za masiranje i za negu zglobova i mišića. Specifična formula koja se brzo upija.&n..
730,00 RSD
Brend: BIOVITAL
 BIOVITAL LIVER PROTECTOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta ploda sikavice sa 130 mg Silimarina i 240 mg suvog ektrakta artičoke za podršku zdrave jetre, ČIŠĆENJE jetre, DETOKSIKACIJU i prevenciju.Namen..
1.980,00 RSD
Brend: BIOVITAL
BIOVITAL OSTEO MAX K2Opis proizvoda:Biovital OsteoMaxK2 kapsule za osteoporozuNamena: Original Osteo MaxK2 je jedinstvena i prirodna formulacija za očuvanje i jačanje KOSTIJU i krvnih sudova.  Preporučuje se svim osobama srednjeg i starijeg životnog doba, posebno ženama, za čvrste..
1.890,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)