Apotekaonline
Korpa

BIOVITAL

TR Biovital je firma koja je osnovana 2016. godine. od kada uspešno primenjuje svoju strategiju i ostvaruje svoju misiju i viziju.  Naša misija je – Živeti zdravo uz pomoć prirode, što se ostvaruje uz pomoć preparata baziranih isključivo na prirodnim supstancama. 
Biovital se bavi distribucijom i prodajom dodataka ishrani na prirodnoj bazi i svi proizvodi su registrovani i upisani u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Prepoznatljivi Biovital proizvodi su:
Original Curcuma Forte (ekstrakt kurkume sa 95% kurkuminoida)
Original LiverProtect (kapsule za čišćenje i detoksikaciju jetre, na bazi sikavice i artičoke)
Original Prostata Max3 (kapsule za zdravu prostatu, na bazi testeraste palme, semena bundeve i korena koprive)
Original Femi Balans (kapsule za zdravlja reproduktivnih ograna i uspostavljanju balansa kod PMS-a i menopauze, na bazi konopljike, kantariona i limun trave)
Original Osteo MaxK2 (kapsule na bazi kalcijuma i vitamina K2 i D3) i
Kurkuma gel-krema (na bazi kurkume i lekovitih biljaka)
Immuno C-500 (vitamin C sa dodatkom ekstrakta šipurka i acerole, za jačanje imunog sistema, zaštitu od virusnih infekcija i povećanje otpornosti organizma)
Relax Forte (kapsule za ublažavanje nesanice, nervoze i depresije, na bazi valerijane, matičnjaka, pasiflore i hmelja)
Immuno Senior (multivitamin za jačanje imuniteta i vitalnost iznad 50-te godine, sa dodatkom cinka, selena i koenzima Q10)
BEZ ADITIVA - Svi naši proizvodi u obliku kapsula su BEZ ADITIVA 
GMO free - Naši proizvodi ne sadržie genetički modifikovane mikroorganizme
GMP  - naši proizvodi su proizvedeni u Evropskoj Uniji u skladu sa principima dobre proizvođačke prakse
Iskustvo članova našeg tima, stalno usavršavanje, saradnja sa farmaceutskim kućama i kvalitet Biovital proizvoda doprineli su da za veoma kratko vreme Biovital stekne širok krug zadovoljnih korisnika i poslovnih saradnika. Sa ciljem da naši proizvodi budu svima dostupni - konstantno se razvijamo i širimo našu prodajnu mrežu kako bi proizvodi bili dostupni na različitim prodajnim mestima svim kategorijama društva.
Biovital teži da ostvari dobre poslovne kontakte i čini sve da ojača partnerske odnose koji se zasnivaju na međusobnom poverenju kao i da pronađe puteve do zadovoljstva naših kupaca. Aktivno učestvuje u promociji zdravog načina života i ukazuje na značaj Vašeg zdravlja.

Brend: BIOVITAL
BIOVITAL CURCUMA FORTE
Biovital Curcuma Forte - Kurkuma Kapsule(najpopularniji proizvod)Namena:Kurkuma je snažan ANTIOKSIDANS, deluje antiseptičko, antiviralno i antibakterijski.Kurkuma je prirodno sredstvo i može da ima pozitivno dejstvo na: ublažavanje bolova u ZGLOBOVIMA, u leđima, ak..
1.890,00 RSD
Brend: BIOVITAL
BIOVITAL LIVER PROTECT
 BIOVITAL LIVER PROTECTOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta ploda sikavice sa 130 mg Silimarina i 240 mg suvog ektrakta artičoke za podršku zdrave jetre, ČIŠĆENJE jetre, DETOKSIKACIJU i prevenciju.Namen..
1.980,00 RSD
Brend: BIOVITAL
BIOVITAL OSTEO MAX K2
BIOVITAL OSTEO MAX K2Opis proizvoda:Biovital OsteoMaxK2 kapsule za osteoporozuNamena: Original Osteo MaxK2 je jedinstvena i prirodna formulacija za očuvanje i jačanje KOSTIJU i krvnih sudova.  Preporučuje se svim osobama srednjeg i starijeg životnog doba, posebno ženama, za čvrste..
1.890,00 RSD
Brend: BIOVITAL
BIOVITAL CURCUMA GEL CREAM
BIOVITAL CURCUMA GEL CREAMOpis proizvoda:Biovital Curcuma Gel Cream - gel krema sa kurkumomKrem gel sa ekstraktom od kurkume, osvežavajućim mentolom i ostalim lekovitim biljkama. Preporučuje se za masiranje i za negu zglobova i mišića. Specifična formula koja se brzo upija.&n..
730,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)