Apotekaonline
Korpa

BIOVITAL

BIOVITAL - Apoteka Online
Brend: BIOVITAL
Biovital Curcuma Forte - Kurkuma Kapsule (najpopularniji proizvod) Namena: Kurkuma je snažan ANTIOKSIDANS, deluje antiseptičko, antiviralno i antibakterijski. Kurkuma je prirodno sredstvo i može da ima pozitivno dejstvo na:   ublažavanje bolova u ZGLOBOVIMA, u leđima, aktivno smanjenj..
1.890,00 RSD
Brend: BIOVITAL
BIOVITAL CURCUMA GEL CREAM Opis proizvoda: Biovital Curcuma Gel Cream - gel krema sa kurkumom Krem gel sa ekstraktom od kurkume, osvežavajućim mentolom i ostalim lekovitim biljkama. Preporučuje se za masiranje i za negu zglobova i mišića. Specifična formula koja se brzo upija.  ..
730,00 RSD
Brend: BIOVITAL
  BIOVITAL LIVER PROTECT Opis proizvoda: Dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta ploda sikavice sa 130 mg Silimarina i 240 mg suvog ektrakta artičoke za podršku zdrave jetre, ČIŠĆENJE jetre, DETOKSIKACIJU i prevenciju. Namena: Aktiv..
1.980,00 RSD
Brend: BIOVITAL
BIOVITAL OSTEO MAX K2 Opis proizvoda: Biovital OsteoMaxK2 kapsule za osteoporozu Namena: Original Osteo MaxK2 je jedinstvena i prirodna formulacija za očuvanje i jačanje KOSTIJU i krvnih sudova.  Preporučuje se svim osobama srednjeg i starijeg životnog doba, posebno ženama, za čvrste i zdra..
1.890,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)