• MEDICOBIOTIC BABY

MEDICOBIOTIC BABY

Opis proizvoda:

Medicobiotic BABY je visokoefikasni probiotik u obliku praha u pakovanog u kesicama, namanjen za upotrebu odojčadi od 4 meseca i deci. Sadrži optimalnu kombinaciju probiotskog kvasca Saccharomyces boulardii i probiotskih kultura Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum. Medicobiotic se preporučuje kod dijareje o i u toku i nakon primene antibiotika, za vreme putovanja, kod inflamatornih bolesti creva.

Istraživanja su pokazala da uz redovnu upotrebu probiotik jača imunitet, smanjuje upalne procese u organizmu i poboljšava apsorpciju minerala.

Osnovne prednosti kvaliteta proizvoda Medicobiotic  jesu u tome što sadrži tri soja probiotskih kultura i kvasac Saccharomyces bulardii. Jedna kesica sadrži čak pet milijardi probiotskih mikroorganizama. Kesica je od kvadripleks folije , što omogućuje visokoefikasnu zaštitu dobrih mikroorganizama, sojevi su mikoenkapsulirani, pa se ne rastvaraju u  želucu, već u crevima, gde je i dejstvo neophodno. Što se tiče doziranja i primene Medicobiotica, treba navesti da je dovoljna jedna kesica dnevno za ostvarivanje potpunog efekta.

Pakovanje: 10 kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

MEDICOBIOTIC BABY

  • Brend: MEDICO DOMUS
  • Šifra: 20161481
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 479,00 din


Tagovi: medico domus, medicobiotic, baby, deciji, probiotik, biolactine, bambini, imunitet, dijareja