Apotekaonline
Korpa

LACTINOVA MAMA - Preparat za trudnice

LACTINOVA MAMA - Preparat za trudnice
1.526,00 RSD

Opis proizvoda

Planirate li da zatrudnite ili ste već u drugom stanju? Zdrava ishrana u trudnoći ima ključnu ulogu u zdravlju Vaše bebe! Lactinova Mama je napravljen sa posebnom pažnjom za trudnice i njihove potrebe za kvalitetnom ishranom i dopunama koje su neophodne za zdrav razvoj bebe i zdravlje majke.


Lactinova mama - preparat za trudnice je dijetetski suplement sa kulturama mikro-inkapsuliranih korisnih bakterija i akacijskom gumom, prirodnim rastvornim dijetnim vlaknom iz eksudata stabljika bagrema, namenjeno ženama koje planiraju trudnoću, ženama tokom 2. i 3. trimestra trudnoće i ženama koje doje.

Proizvod sadrži 4,5 milijardi ćelija u dve Lactobacillus i tri Bifidobacterium kulture bakterija mlečno-kiselinskog vrenja, gde je tehnikom mikro-inkapsulacije omogućeno kontrolisano oslobađanje ovih aktivnih materija u digestivnom traktu, na mestu gde one ispoljavaju željeni efekat.

Lactinova Mama je napravljen sa posebnom pažnjom za trudnice i njihove potrebe za kvalitetnom ishranom i dopunama koje su neophodne za zdrav razvoj bebe i zdravlje majke. Kao buduća majka, možda se pitate da li uzimanje dodataka ishrani tokom trudnoće ima smisla i da li su svi proizvodi jednako efikasni. Odgovor je jednostavan - nisu svi proizvodi jednako kvalitetni, a neki su čak i štetni. Lactinova Mama se ističe po tome što sadrži pažljivo odabrane sastojke koji su u skladu sa potrebama trudnice i njenog razvoja, a sve u cilju održavanja zdravlja i dobrobiti za majku i bebu.

Ovaj preparat sadrži kombinaciju esencijalnih vitamina, minerala i drugih nutrijenata koji su ključni za zdrav razvoj fetusa i dobrobit trudnice. Sadrži važne vitamine poput folne kiseline, koja igra ključnu ulogu u sprečavanju oštećenja neuralne cevi kod beba, kao i vitamine B6 i B12 koji su neophodni za normalan razvoj nervnog sistema. Minerali poput gvožđa, kalcijuma i magnezijuma su takođe prisutni u optimalnim količinama, što doprinosi zdravom razvoju kostiju i mišića.

Lactinova Mama takođe sadrži probiotike koji su ključni za zdravlje probavnog trakta. Za vreme trudnoće, probavni trakt trudnice se menja i može doći do problema sa probavom i varenjem hrane. Probiotici pomažu u održavanju balansa korisnih bakterija u crevima, što pomaže u poboljšanju varenja i apsorpcije hranljivih materija.

Lactinova Mama je takođe bogat izvor antioksidanata koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala koji mogu oštetiti ćelije u telu. To pomaže u održavanju zdravlja i smanjuje rizik od raznih bolesti. Preparat je napravljen da se lako vari i apsorbuje, što je posebno važno tokom trudnoće kada se probavni trakt menja i može doći do problema sa varenjem.

Karakteristike Lactinova mama za održavanje zdravlja majke i bebe:

  • Obnavlja vaginalnu floru.
  • Pomaže kod lečenja gljivičnih i bakteriskih infekcija i snižava vaginalni ph.
  • Smanjuje rizik od ekcema i atopijskog dermatitisa kod dece za 50%
  • Predstavlja izvor egzogene folne kiseline.
  • Smanjuje za 2/3 index  gestacijskog diabetesa .
  • Inhibira kaskadu reakcija koje dovode do inflamatornog prevremenog porođaja.

Sastav Lactinova mama za mamu i bebu:

Lactobacillus rhamnosus GG 4.5*109

Lactobacillus acidophilus LA02 1.5*109

Bifidobacterium breve BR03  0.75*109

Bifidobacterium lactis BS01 0.75*109

Bifidobacterium lactis BA05  0.75*109

Akacijska guma – rastvorno dijetno vlakno iz eksudata stabljika bagrema (FibergumTM) 250mg

Način upotrebe:

Jednom dnevno popiti jednu kapsulu sa malo tečnosti. Kapsulu ne žvakati, ne otvarati i ne rastvarati u tečnostima. Preporučuje se upotreba od najmanje 4 nedelje.

Pakovanje:

28 kapsula

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).