Apotekaonline
Korpa

LACTINOVA FEMINA - Preparat za žene

LACTINOVA FEMINA - Preparat za žene
1.526,00 RSD

Opis proizvoda

Poboljšajte zdravlje i vitalnost i zaštitite intimnu zonu i ojačajte zdravlje crevne mikroflore uz LACTINOVA® femina probiotik.


Lactinova femina - preparat za žene je dijetetski suplement sa kulturom mikro-inkapsuliranih korisnih bakterija i akacijskom gumom, prirodnim rastvornim dijetnim vlaknom iz eksudata stabljika bagrema, namenjeno ženama i devojkama uzrasta iznad 12 godina.

Proizvod sadrži 7,5 milijardi ćelija i 5 kultura korisnih Lactobacillus bakterija mlečno-kiselinskog vrenja, a tehnikom mikro-inkapsulacije omogućeno je kontrolisano oslobađanje ovih aktivnih materija u digestivnom traktu, na mestu gde one ispoljavaju željeni efekat.

Preporučuje se za dopunu ishrane tokom i posle terapije antibioticima, tokom i nakon upotrebe antibakterijskih ili antifungalnih lekova, tokom putovanja i klimatskih promena, i za održavanje ravnoteže crevne mikroflore i smanjenje štetnih bakterija i gljivica u intimnoj zoni.

Lactinova Femina je probiotik nove generacije specijalno dizajniran za žene i njihove potrebe za održavanjem zdravlja intimne zone. Ovaj preparat koristi patentiranu tehnologiju mikrokapsuliranja Lacrobacillusa, koja zahteva specifičnu, patentiranu metodu analize dostupnu samo od proizvođača, kako bi se kvantifikovala živa bakterijska ćelija (protočna citometrija). Probiotičke bakterije Lactobacillus, koje su sadržane u Lactinova Femina, kolonizuju tanko i debelo crevo, dopunjujući crevnu mikrobiotu i pomažući u održavanju zdravlja crevne flore.

Uz to, Lactinova femina je prirodni probiotik koji nema neželjene efekte, a lako se koristi. Jedna kapsula dnevno je dovoljna da održi ravnotežu crevne mikroflore i vaginalne mikroflore, poboljša opšte zdravlje organizma i podigne nivo energije.

Lactinova femina se preporučuje:

  • Za dopunu ishrane tokom i posle terapije antibioticima.
  • Tokom i nakon upotrebe antibakterijskih ili antifungalnih lekova.
  • Tokom i posle menstruacije iu perimenopauzi.
  • Tokom putovanja i klimatskih promena.
  • Za održavanje ravnoteže crevne mikroflore i smanjenje bakterija i gljivica štetnih po zdravlje i intimne zone.

Sastav Lactionova femina za intimnu zonu:

Lactobacillus rhamnosus GG  3.38*109

Lactobacillus plantarum LP01 1.87*  109

Lactobacillus acidophilus LA02  1.87*  109

Lactobacillus salivarius CRL1328  1.5 *109

Lactobacillus crispatus LCR01   2.3*109

Akacijska guma – rastvorno dijetno vlakno iz eksudata stabljika bagrema (FibergumTM)  201mg

Način upotrebe:

Odrasli i deca iznad 12 godina: Jednom dnevno popiti jednu kapsulu sa malo tečnosti. Kapsulu ne žvakati, ne otvarati i ne rastvarati u tečnostima.

Pakovanje:

21 kapsula

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).