Apotekaonline
Korpa

GIULIANI

GIULIANI - Apoteka Online
Brend: GIULIANI
MONODERMA A15Opis proizvoda:Monoderma A15 sadrži čist vitamin A-retinol u koncentraciji od 0.15%. Vitamin A je od velike važnosti za kožu, jer je odgovoran za stalno obnavljanje epitela, mehanizmom ćelijske obnove. Retinol je pokazao efikasnost u prevenciji i odlaganju starenja: dodatno ini..
1.918,20 RSD
Brend: GIULIANI
MONODERMA C10Opis proizvoda:Monoderma C10 sadrži čist vitamin C-askorbinska kiselina, u koncentraciji od 10%. Vitamin C je moćni saveznik u borbi protiv starenja, prevenira starenje, efikasno sprečavajuči delovanje slobodnih radikala i stimulišući produkciju kolagena. Monoderma ..
1.918,20 RSD
Brend: GIULIANI
MONODERMA E5Opis proizvoda:Monoderma E5 sadrži čist vitamin E - tokoferol, biljnog porekla u koncentraciji 5%, koji deluje odmah nakon primene. Vitamin E je moćan prirodni antioksidant, koji sprečava prekomernu produkciju slobodnih radikala, odgovornih za starenje ćelije. Sprečava starenje ..
1.918,20 RSD
Brend: GIULIANI
SILBEN U40 GELOpis proizvoda:Silben U40 Gel - Kod promena na noktima usled traume ili psorijaze.Njegov sastav obogaćen je ureom visoke koncentracije sa keratolitičkim svojstvima. Uklanja keratin sa površine. Smanjuje zadebljanje nokta i podstiče njegovo obnavljanje. Epsilon H..
1.499,00 RSD
Brend: GIULIANI
TRICOVEL AMPULE ZA MUŠKARCEOpis proizvoda:Tricovel® Biogenina® ampule predstavljaju dermatološko kozmetički tretman, koji pomaže kod privremenog gubitka kose i u slučajevima kad kosa postaje tanja.Delovanje: Inovativna Triactive3® tehnologija omogućava upotrebu p..
4.110,00 RSD
Brend: GIULIANI
TRICOVEL AMPULE ZA ŽENEOpis proizvoda:Tricovel® Biogenina® ampule predstavljaju dermatološko kozmetički tretman, koji pomaže kod privremenog gubitka kose i u slučajevima kad kosa postaje tanja.Delovanje: Inovativna Triactive3® tehnologija omogućava upotrebu proizvoda sa..
4.110,00 RSD
Brend: GIULIANI
TRICOVEL ŠAMPONOpis proizvoda:Šampon za jačanje kose sa kompleksom Biogenina.Delovanje: Nežan šampon za jačanje slabe i lomljive kose sadrži inovativni kompleks Biogenina koji se, zahvaljujući novoj Triactive 3 tehnologiji, ne ne ispira. Dragoceni proteini pšenice daju kosi pose..
869,00 RSD
Brend: GIULIANI
TRICOVEL TABLETEOpis proizvoda:Tricovel® tablete sa produženim oslobađanjem su dodatak ishrani, namenjene tretmanu oslabljene i krte kose, što predstavlja problem koji obično prethodi gubitku kose. Proizvod je idealan za muškarce i žene, bez obzira na starosnu dob.  TRIC..
1.899,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)