Apotekaonline
Korpa

GIULIANI

Giuliani, 100% italijanska farmaceutska kompanija, prepoznata je kao referentna tačka za istraživanje i razvoj u gastroenterološkom, trihološkom i dermatološkom području.
Analiza, farmaceutsko iskustvo, naučna bezbednost: to su temelji koji podržavaju uspeh kompanije Giuliani, koja već više od 130 godina pomaže ljudima da poboljšaju nivo blagostanja i koji su je doveli do razvoja uspešnih proizvoda poznatih u svetu .
1889 Dr. Germano Giuliani, farmaceut i hemičar u Milanu iz Arco di Trento, kupio je Antica Farmacia del Lazzaretto,
prva apoteka u gradu. Tu je razvijena prva formula, jezgro njenog prvog proizvoda, Amaro Medicinale.
Godine 1937. kompanija je postala punopravna farmaceutska kompanija.
Od tada, prepoznatljiva strast za naukom i prirodna tendencija ka inovacijama naveli su Đulijanija da istražuje nova terapijska područja, kako bi odgovorio na sve promenljive potrebe ljudi. Tako je prvobitnoj specijalizaciji za gastrointestinalni sektor dodat fokus na dermatološkom, trihološkom području i na polju suplementacije i posebne ishrane.
Danas kao i tada, voljom porodice osnivača - sada u četvrtoj generaciji -, Giuliani je 100% italijanska farmaceutska kompanija koja posluje u ime inovacija, kvaliteta, istraživanja i integriteta.

Brend: GIULIANI
MONODERMA A15
MONODERMA A15Opis proizvoda:Monoderma A15 sadrži čist vitamin A-retinol u koncentraciji od 0.15%. Vitamin A je od velike važnosti za kožu, jer je odgovoran za stalno obnavljanje epitela, mehanizmom ćelijske obnove. Retinol je pokazao efikasnost u prevenciji i odlaganju starenja: dodatno ini..
1.918,20 RSD
Brend: GIULIANI
MONODERMA C10
MONODERMA C10Opis proizvoda:Monoderma C10 sadrži čist vitamin C-askorbinska kiselina, u koncentraciji od 10%. Vitamin C je moćni saveznik u borbi protiv starenja, prevenira starenje, efikasno sprečavajuči delovanje slobodnih radikala i stimulišući produkciju kolagena. Monoderma ..
1.918,20 RSD
Brend: GIULIANI
MONODERMA E5
MONODERMA E5Opis proizvoda:Monoderma E5 sadrži čist vitamin E - tokoferol, biljnog porekla u koncentraciji 5%, koji deluje odmah nakon primene. Vitamin E je moćan prirodni antioksidant, koji sprečava prekomernu produkciju slobodnih radikala, odgovornih za starenje ćelije. Sprečava starenje ..
1.918,20 RSD
Brend: GIULIANI
SILBEN U40 GEL
SILBEN U40 GELOpis proizvoda:Silben U40 Gel - Kod promena na noktima usled traume ili psorijaze.Njegov sastav obogaćen je ureom visoke koncentracije sa keratolitičkim svojstvima. Uklanja keratin sa površine. Smanjuje zadebljanje nokta i podstiče njegovo obnavljanje. Epsilon H..
1.499,00 RSD
Brend: GIULIANI
TRICOVEL AMPULE ZA MUŠKARCE
TRICOVEL AMPULE ZA MUŠKARCEOpis proizvoda:Tricovel® Biogenina® ampule predstavljaju dermatološko kozmetički tretman, koji pomaže kod privremenog gubitka kose i u slučajevima kad kosa postaje tanja.Delovanje: Inovativna Triactive3® tehnologija omogućava upotrebu p..
4.110,00 RSD
Brend: GIULIANI
TRICOVEL AMPULE ZA ŽENE
TRICOVEL AMPULE ZA ŽENEOpis proizvoda:Tricovel® Biogenina® ampule predstavljaju dermatološko kozmetički tretman, koji pomaže kod privremenog gubitka kose i u slučajevima kad kosa postaje tanja.Delovanje: Inovativna Triactive3® tehnologija omogućava upotrebu proizvoda sa..
4.110,00 RSD
Brend: GIULIANI
TRICOVEL ŠAMPON
TRICOVEL ŠAMPONOpis proizvoda:Šampon za jačanje kose sa kompleksom Biogenina.Delovanje: Nežan šampon za jačanje slabe i lomljive kose sadrži inovativni kompleks Biogenina koji se, zahvaljujući novoj Triactive 3 tehnologiji, ne ne ispira. Dragoceni proteini pšenice daju kosi pose..
869,00 RSD
Brend: GIULIANI
TRICOVEL TABLETE
TRICOVEL TABLETEOpis proizvoda:Tricovel® tablete sa produženim oslobađanjem su dodatak ishrani, namenjene tretmanu oslabljene i krte kose, što predstavlja problem koji obično prethodi gubitku kose. Proizvod je idealan za muškarce i žene, bez obzira na starosnu dob.  TRIC..
1.899,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)