Apotekaonline
Korpa

GALENIKA

GALENIKA - Apoteka Online
Brend: GALENIKA
SAMOČIŠĆEĆA SREBRNA MASKA SA JONIMA SREBRA I ZEOLITOMSrebrna barijerna maska je proizvod sa jonima srebra, koji imaju učinak u smanjenju prisutnosti i neutralizaciji patogena. Prednost maske ogleda se u činjenici da se njena efikasnost tokom vremena korišćenja ne smanjuje. Srebrna barijerna maska j..
149,00 RSD
Brend: GALENIKA
DEJSTVO: Vitamin E štiti ćelije od propadanja tokom procesa starenja i predstavlja komponentu zaštitnog antioksidansnog sistema organizma. Dodatni unos vitamina E preporučuje se kao dopuna u terapiji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oboljenja jetre i štitaste žlezde, mali..
432,00 RSD
Brend: GALENIKA
VITAMIN C, 500 mg, tableta -askorbinska kiselina.Pažljivo pročitajte ovo uputstvo jer ono sadrži informacije koje suvažne za Vas.Ovaj lek možete kupiti bez lekarskog recepta, za lečenje blažih bolesti bez pomoći Vašeg lekara. Pored toga, potrebno je da pažljivo koristite ovaj lek kako..
155,00 RSD
Brend: GALENIKA
Pažljivo pročitajte ovo uputstvo jer ono sadrži informacije koje suvažne za Vas.Ovaj lek možete kupiti bez lekarskog recepta, za lečenje blažih bolesti bez pomoći Vašeg lekara. Pored toga, potrebno je da pažljivo koristite ovaj lek kako bi od njega dobili najbolje rezultate. Ako Vam je potr..
40,00 RSD
Brend: GALENIKA
Vitamin C granule- dodatak ishrani sa šećerom i zaslađivačem.Dejstvo: Vitamin C je najvažniji u vodi rastvorljiv antioksidans. Učestvuje u sprečavanju oksidacije štetnog ili LDL- holesterola. Pušače štiti od štetnih efekata oksidacionog stresa. Neophodan je za st..
13,00 RSD
Prikazuje se 49 do 53 od 53 (5 strana)