Apotekaonline
Korpa

GALENIKA

GALENIKA - Apoteka Online
Brend: GALENIKA
Dejstvo: BOROGAL je krem blagog antiseptičkog delovanja, namenjen za ublažavanje manjih iritacija na koži. Podloga BOROGAL krema ima dobra kozmetska svojstva: omogućava normalno funkcionisanje kože, omekšava je i daje elastičnost. BOROGAL krem formira na koži mat, nevidljiv film, koji se lak..
169,00 RSD
Brend: GALENIKA
BOROGAL S zaštitni silikonski krem za negu ruku.BOROGAL S krem štiti kožu od nepovoljnih uticaja iz spoljne sredine. Nanosi se na ruke pre i posle obavljanja prljavih poslova i dužeg izlaganja vetru, vodi i suncu, kao i delovanju deterdženata.Sastav: 1 g krema sadrži:bo..
0,00 RSD
Brend: GALENIKA
Kada se lek Chymoral upotrebljava? CHYMORAL se upotrebljava kao pomoćna terapija u raznim oblastima medicine: - u traumatologiji i hirurgiji primenjuje se kada kod pacijenata treba sprečiti pojavu ili ubrzati resorpciju edema i hematoma, - za ubrzanje lečenja zapaljenjskih procesa (npr. gornji deo ..
599,00 RSD
Brend: GALENIKA
Digestal sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje belančevina, masti i ugljenih hidrata, sastojaka svakodnevne ishrane. Žuč pomaže u procesu emulgovanja masti čime olakšava njihovo varenje. Gastrorezistentne tablete su obložene acidorezistentnim omotačem, koji ostaje nerazložen u kiseloj ..
620,00 RSD
Brend: GALENIKA
Dija gel- gel za ultrazvuk.Osnovna namena: koristi se u dijagnostičke svrhe.Pakovanje: 1 i 3kg..
0,00 RSD
Brend: GALENIKA
DEJSTVO: FERO-FAN® sirup sadrži gvožđe u organskom obliku (fero fumarat). Gvožđe je osnovni mineral, neophodan za život. Učestvuje u sintezi hemoglobina, koji transportuje kiseonik od pluća do svih ćelija u organizmu, zatim mioglobina, koji je rezerva kiseonika u skeletnim mišićima i mno..
225,00 RSD
Brend: GALENIKA
FLONIVIN BABYFlonivin® baby je medicinsko sredstvo namenjeno za lečenje: dispeptičnih poremećaja, gastroenteričnog meteorizma, aerofagije i kolika kod odojčadi, dece i odraslih.U pitanju je oralna suspenzija za trenutnu upotrebu koju čine:• 1 bočica od 20 ml sa kapaljkom sa poklopcem koja sadrž..
897,00 RSD
Brend: GALENIKA
FLONIVIN PLUS 10 KAPSULAOpis proizvoda:Probiotici naseljavaju sluzokožu creva i time sprečavaju rast i razmnožavanje štetnih mikroorganizama. Skraćuju trajanje dijareja kod crevnih infekcija, kod upotrebe antibiotika i putničke dijareje.Cink smanjuje težinu i trajanje dijareje i d..
550,00 RSD 630,00 RSD
Brend: GALENIKA
Generičko ime: Rastvor srednje koncentracije fluorida (0,44% - 2000 ppmF) za zaštitu zuba od karijesa kod dece i odraslih.Indikacije ili namena: Koristi se kod:dece u sklopu planiranog stomatološkog školskog preventivnog programa uz kontrolu zdravstvenog osoblja; dece i o..
417,00 RSD
Brend: GALENIKA
Koristi od primene: (kod dece i odraslih)    Štiti od karijesa     Osvežava dah     Sprečava stvaranje dentalnog plakaŠta je Fluorogal® rastvor? Efikasno i jednostavno sredstvo za zaštitu zuba od karijesa. Fluo..
369,00 RSD
Brend: GALENIKA
DEJSTVO: Folna kiselina je neophodan vitamin B grupe za stvaranje i održavanje novih ćelija. To je naročito značajno u periodu brzog deljenja, rasta i metabolizma u trudnoći i tokom dojenja kada je povećana potreba, ali i rizik od nedostatka folne kiseline. Za pravilno formiranje, rast i razvoj emb..
288,00 RSD
Brend: GALENIKA
GALENIKA KOMPLET ZA PRVU POMOĆ TIP TS-1Sadrži:sterilna kompresa od gaze – pojedinačno pakovanje 10×10 (5 kom) sterilna gaza po 1/4m – pojedinačno pakovanje 80×25 cm (5 kom) sterilna gaza po 1/2m – pojedinačno pakovanje 80×50 cm (5kom) sterilna gaza 1m,&nb..
6.900,00 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 53 (5 strana)