Apotekaonline
Korpa

EVALAR

Tokom 25 godina Evalar je akumulirao jedinstveno iskustvo u oblasti fitoterapije, postavši prepoznati lider ruskog tržišta prirodnih preparata za očuvanje i jačanje zdravlja.
Misija kompanije Evalar je da obezbedi poboljšani kvalitet života korišćenjem prirodnih, efikasnih, visokokvalitetnih i modernih suplemenata: biljnih lekova i dodataka prehrani. Evalar je prepoznat kao stručnjak u polju biljne medicine i ishrane. Skoro 30 godina kombinujemo tradicionalno znanje i naučni pristup. Obavljamo naučno-istraživački rad velikog obima. Stalno lansiramo nove inovativne tehnologije u proizvodnji.
Kao kompaniji naš prioritet je razvoj i proizvodnja prirodnih lekova i dodataka ishrani za sve naše klijente, kao i širenje brenda apotekarskog lanca Evalar.
Evalar koristi sopstvene plantaže prilikom gajenja sirovina koje se nalaze u ekološki čistim podnožjima planina Altaj. Ponekad se sirovine kupuju od vodećih svetskih proizvođača.
Mi kontrolišemo puni proizvodni ciklus: od pripreme sirovina do gotovog proizvoda.
Paleta proizvoda kompanije Evalar sadrži više od 300 brendova napravljenih u različitim oblicima: tablete, kapsule, tinkture, kapi, pića rastvorljiva u vodi u kesicama, čajevi u filter kesicama, ulja, kozmetika u tubama. Nastojimo da ispunimo sve vaše potrebe, od kontrole težine do zdravog srca, kako biste mogli da poboljšate svoje zdravlje.
Evalarovi klijenti - to su milioni ljudi koji brinu o svom blagostanju i razumeju da je zdrava i uravnotežena ishrana osnovni faktor u promociji dobrog zdravlja i poboljšanog imuniteta.
Stalno održavamo pristupačne cene naših proizvoda, jer smo manje zavisni od inostranih dobavljača sirovina od svojih konkurenata.
Evalar je više puta nominovana za „Marku br. 1 u Rusiji“. Kompanija je tri puta nagrađivana „Idejom zdravlja“ kao „Najbolji proizvođač godine“ među ruskim i inostranim proizvođačima koji proizvode prirodne lekove (dodaci ishrani i dijetetski suplementi), a osvojila je i mnoštvo drugih nagrada.
Evalar je ključni učesnik u biofarmaceutskom klasteru Altai. Evalar je član industrijske organizacije neprofitnog partnerstva „Proizvođači biološki aktivnih aditiva za hranu, terapijske i preventivne ishrane“.

Brend: EVALAR
ČERNIKA FORTE TABLETE
"ČERNIKA-FORTE" je kompleksno jedinjenje esencijalnih elemenata koji su najznačajniji i najbitniji za nutritivnu podržku funkcionalne aktivnosti organa vida i doprinose sniženju rizika od očnih oboljenja. Biološki aktivne materije borovnice (antocijani, organske kiseline, karotini,..
975,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)