Apotekaonline
Korpa

BURDICA BIOMED LTD- ZESTICA

BURDICA BIOMED LTD- ZESTICA - Apoteka Online
Zestica™ - test za određivanje ovulacije - 7 štapića. Urin test za ličnu upotrebu Uputstvo za upotrebu: Uvod: Ovaj test detektuje nivo luteinizirajućeg hormona (LH) u urinu (osetljivost: 25 mili i.j.). Registrovanje naglog porasta nivoa ovog hormona je znak da će se ubrzo desiti o..
1.497,00 RSD
Zestica™ - test za otkrivanje trudnoće - štapić. Urin test za ličnu upotrebu Uputstvo za upotrebu: Ovaj test detektuje u urinu nivo od 25 mili i.j. humanog horionskog gonadotropina (hCG), hormona koji je indikator trudnoće. Svaka kutija sadrži kesicu sa testom za jednokratnu upotr..
545,00 RSD
Zestica™ - test za otkrivanje trudnoće-traka. Urin test za ličnu upotrebu Uputstvo za upotrebu: Ovaj proizvod detektuje u urinu humani horionski gonadotropin (hCG), hormon koji je indikator trudnoće, u koncentraciji od 25 mili i.j., sa pouzdanošću od preko 99%. Svaka kutija sadrži..
269,00 RSD
Zestica™ - test za otkrivanje trudnoće-pločica. Urin test za ličnu upotrebu Uputstvo za upotrebu: Ovaj test detektuje u urinu nivo od 25 mili i.j. humanog horionskog gonadotropina (hCG), hormona koji je indikator trudnoće. Svaka kutija sadrži kesicu sa testom za jednokratnu upotrebu, des..
407,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)