Apotekaonline
Korpa

BURDICA BIOMED LTD- ZESTICA

BURDICA BIOMED LTD- ZESTICA - Apoteka Online

ZESTICA TEST ZA ODREĐIVANJE OVULACIJE - 7 ŠTAPIĆA
Zestica™ - test za određivanje ovulacije - 7 štapića.Urin test za ličnu upotrebuUputstvo za upotrebu:Uvod: Ovaj test detektuje nivo luteinizirajućeg hormona (LH) u urinu (osetljivost: 25 mili i.j.). Registrovanje naglog porasta nivoa ovog hormona je znak da će se ubrzo desiti o..
1.497,00 RSD
ZESTICA TEST ZA OTKRIVANJE TRUDNOĆE - ŠTAPIĆ
Zestica™ - test za otkrivanje trudnoće - štapić.Urin test za ličnu upotrebuUputstvo za upotrebu:Ovaj test detektuje u urinu nivo od 25 mili i.j. humanog horionskog gonadotropina (hCG), hormona koji je indikator trudnoće. Svaka kutija sadrži kesicu sa testom za jednokrat..
545,00 RSD
ZESTICA TEST ZA OTKRIVANJE TRUDNOĆE – TRAKICA
Zestica™ - test za otkrivanje trudnoće-traka.Urin test za ličnu upotrebuUputstvo za upotrebu:Ovaj proizvod detektuje u urinu humani horionski gonadotropin (hCG), hormon koji je indikator trudnoće, u koncentraciji od 25 mili i.j., sa pouzdanošću od preko 99%. Svaka kutij..
269,00 RSD
ZESTICA TEST ZA OTKRIVANJE TRUDNOĆE- PLOČICA
Zestica™ - test za otkrivanje trudnoće-pločica.Urin test za ličnu upotrebuUputstvo za upotrebu:Ovaj test detektuje u urinu nivo od 25 mili i.j. humanog horionskog gonadotropina (hCG), hormona koji je indikator trudnoće. Svaka kutija sadrži kesicu sa testom za jednokratnu upotr..
407,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)