Apotekaonline
Korpa

ZESTICA MOISTURE- SPREJ

ZESTICA MOISTURE- SPREJ
---
ZESTICA MOISTURE- SPREJ
0.00 RSD
  • Lager: ---
  • Brend: OSTALO
  • Šifra proizvoda: BR-5050
Pregleda: 2007

Opis proizvoda

Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 MOŽETE POGLEDATI OVDE.

 

Vaginalni lubrikant koji vraća vlažnost i omogućava brzo umirujuće olakšanje osećaja suvoće.


ZesticaTM moisture je novi nehormonski lubrikant koji nadoknađuje vlažnost vagine, formulisan u skladu sa fiziološkim potrebama žene. Vaginalna suvoća se kod većine žena povremeno javlja, naročito u toku hormonskih promena, usled umora, stresa ili ponekad prilikom primene lekova. Vaginalna suvoća može biti uzrok osećaja nelagodnosti i iritacije.

ZesticaTM moisture sadrži hijaluronsku kiselinu koja je ključna komponenta vaginalne sluzi i ima fiziološku funkciju da održava vlažnost. To je veoma blaga formulacija osmišljena tako da vam omogući da se ponovo osećate „prirodno“ i ugodno. Prozirna je, bez mirisa, nelepljiva i jednostavna za upotrebu.

Uputstvo za upotrebu:

  • ZesticaTM moisture koristite ujutro ili uveče (ukoliko je potrebno koristite dnevni uložak)
  • ZesticaTM moisture sprej, odvrnuti gornju polovinu i pritisnuti sprej
  • Naneti na ulaz u vaginu. Alternativno, staviti sprej na prste i nežno naneti na ulaz u vaginu


ZesticaTM moisture je kompatibilan sa kondomima od lateksa i poliuretana. ZesticaTM moisture koristite kao pomoć u otklanjanju suvoće svakodnevno tokom 5 dana, a zatim smanjite upotrebu na 2 ili 3 puta nedeljno, prema potrebi.

Upozorenje:
Prekinuti upotrebu ako se javi iritacija. Ne upotrebljavati ako je bočica spreja oštećena.

Čuvati van domašaja dece.

Pakovanje: bočica sa 20 ml lubrikanta

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.