Apotekaonline
Korpa

ZESTICA FERTILITY- APLIKATORI

ZESTICA FERTILITY- APLIKATORI
Nema u proizvodnji
ZESTICA FERTILITY- APLIKATORI
0.00 RSD
  • Lager: Nema u proizvodnji
  • Brend: OSTALO
  • Šifra proizvoda: BR-5001
Pregleda: 5253

Opis proizvoda

Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 MOŽETE POGLEDATI OVDE.

 

Lubrikant za plodnost osmišljen da pomogne parovima koji pokušavaju začeće.  ZesticaTM Fertility je osmišljen da pomogne parovima da realizuju željenu trudnoću.

Osnovna komponenta je hijaluronska kiselina, supstanca koja se prirodno nalazi u vaginalnoj i cervikalnoj tečnosti i značajna je za odvijanje telesnih funkcija. Dokazano je da hijaluronska kiselina održava vitalnost i pokretljivost spermatozoida i predstavlja važnu komponentu medijuma za vantelesnu oplodnju.

ZesticaTM Fertility ima pH podešen tako da odgovara spermatozoidima i pokazano je da povećava pokretljivost slabo pokretnih spermatozoida. Poboljšanjem pokretljivosti spermatozoida povećava se broj spermatozoida koji dospevaju do grlića, čime se povećava mogućnost začeća.

ZesticaTM Fertility je lubrikant lagane teksture koji nije lepljiv. Time je spermatozoidima omogućeno da se efikasno kreću prema ciljnoj zoni što povećava mogućnost začeća. Higijenski aplikatori omogućavaju aplikovanje preparata direktno do grlića materice gde će optimizovati protok spermatozoida prema jajnoj ćeliji.

Kada se primenjuje:
Upotrebljava se po 1 aplikator pre polnog odnosa u toku 6 najplodnijih dana menstrualnog ciklusa.

Uputstvo za upotrebu:
Aplikator: Pre polnog odnosa odvrnite vrh aplikatora, zauzmite udoban sedeći ili ležeći položaj, nežno ubacite aplikator u vaginu do dubine koliko je moguće bez neprijatnosti i nežno pritisnite aplikator kako biste istisnuli ZesticaTM Fertility. Nežno izvucite aplikator i odbacite ga.

Pakovanje: 6 aplikatora

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.