Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Žuč i jetra

Žuč i jetra
AFTER X DRINKS KAPSULE
Zahvalićete nam ujutru.After X Drinks kapsule otklanjaju glavobolju, mučninu i simptome mamurluka. Deluju hepatoprotektivno, hepatoregenerativno i antiinflamatorno.Kako deluje After X Drinks:After X Drinks sadrži 12 posebno odabranih aktivnih sastojaka potpuno prirodnog porekla. Otklanja mučninu i g..
560,00 RSD
AHCC KINOKO GOLD
Quality of Life Labs, Kinoko Gold AHCC, Immune Support 500mg AHCC JE REGISTROVANA ROBNA MARKA AMINO UP CHEMICAL Co, SAPPORO, JAPAN   Opis Proivoda:·         Značajno po..
11.625,00 RSD
BILJNA MEŠAVINA 5
BILJNA MEŠAVINA 5 – Kod bolesti jetre, kamena i peska u žuči​Delovanje:Ublažava simptome koji se javljaju usled prisustva peska i kamena u žuči. Uz odgovarajuću dijetu, koristi se kako bi se sprečila ponovna pojava kamena u žuči nakon hirurških tretmana. Deluje hepat..
369,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR PHYTO DIGESTION
BIOFAR PHYTO DIGESTIONOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi enzima artičoke, ananasa i papaje za poboljšanje varenja, 8 šumećih tableta Biofar Phyto Digestion je dodatak ihrani na bazi biljnih enzima iz artičoke, ananasa i papaje koji olakšavaju varenje hra..
389,00 RSD
Brend: BIOVITAL
BIOVITAL LIVER PROTECT
 BIOVITAL LIVER PROTECTOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta ploda sikavice sa 130 mg Silimarina i 240 mg suvog ektrakta artičoke za podršku zdrave jetre, ČIŠĆENJE jetre, DETOKSIKACIJU i prevenciju.Namen..
1.980,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ARGININE PLUS
CALIVITA ARGININE PLUSOpis proizvoda:Arginin je aminokiselina koja igra ulogu u funkcionisanju, razvoju i regeneraciji mišića. Povrh toga, doprinosi i održavanju zdrave cirkulacije krvi, što je od pomoći i u zdravom funkcionisanju vaskularnog sistema. Stimuliše..
3.842,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA CHOLESTONE TABLETE
CALIVITA CHOLESTONE TABLETEOpis proizovda:Kompleksan multivitaminsko mineralno biljni proizvod koji može pomoći u prevenciji začepljenja krvnih sudova smanjivanjem nivoa masti u krvi. Sadrži i kombinaciju antioksidanata koja dodatno štiti od slobodnih radikala.Cholestone je d..
3.052,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA LIVER AID KAPSULE
CALIVITA LIVER AID KAPSULEOpis proizvoda:Savremen proizvod koji sadrži aminokiseline i oligoelemente za regeneraciju i zaštitu jetre. Posebno se preporučuje osobama koje redovno uzimaju lekove ili alkohol.Jetra je jedan od najaktivnijih organa u ljudskom telu: razlaže &s..
6.332,00 RSD
Brend: GALENIKA
DIGESTAL TABLETE
Digestal sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje belančevina, masti i ugljenih hidrata, sastojaka svakodnevne ishrane. Žuč pomaže u procesu emulgovanja masti čime olakšava njihovo varenje. Gastrorezistentne tablete su obložene acidorezistentnim omotačem, koji ostaje nerazložen u kiseloj ..
620,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ L-ARGININE 500
DOPPELHERZ L-ARGININE 500Opis proizvoda:L-Arginin je poluesencijalna aminokiselina što znači da se u određenim okolnostima ne stvara u dovoljnim količinama u organizmu pa se unosi putem hrane. L-arginin ulazi u sastav proteina. Ima brojne funkcije u biohemiji organizma od kojih su naj..
899,00 RSD
DR CUBANO- KUBANSKI ELIKSIR
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: DR CUBANO
DR CUBANO- KUBANSKI ELIKSIR
Kubanski eliksir je kompleksan proizvod namenjen jačanju imuniteteta, koji se kod onkoloških pacijenata primenjuje uz medicinski nadzor.  Kubanski eliksir sadrži:PVA plus: 60 kapsula po 400 mg lista biljke Anamu PVA plus: 60 kapsula po 500 mg semena i lista biljke Moringa PVA plus: 60 kaps..
5.199,00 RSD 6.900,00 RSD
DR CUBANO- PVM PLUS KAPSULE
SNIŽENA CENA -16 %
Brend: DR CUBANO
DR CUBANO- PVM PLUS KAPSULE
Dr cubano- pvm plus kapsule je dijetetski suplement prirodnog porekla koji u svom sastavu sadrži 250mg semena Moringe i 250mg lista Moringe i idealan je dodatak ishrani. Oblik kapsule koji olakšava njegovu upotrebu, garantujući kvalitet, bezbednost i efikasnost koja je potrebna. PVM Plus je jed..
1.515,00 RSD 1.806,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 57 (5 strana)