Apotekaonline
Korpa

BIOTTA

BIOTTA - Apoteka Online
Brend: BIOTTA
Crne ribizle su dobar izvor vitamina C i rutina. Vitamin C je najpoznatiji po svojoj ulozi u održavanju imunološkog sistema. Ovaj sok od crnih ribizli sadrži više vitamina C nego odgovarajuća količina pomorandži. Sok je proizveden je od plodova crne ribizle iz biološkog uzgoja k..
585,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA BIO ENERGY Opis proizvoda: Posle podneva energija vam znatno opada - ili se jednostavno osećate umorno? Svi imamo trenutke kada nas je jednostavno teško pokrenuti. Zato smo razvili Biotta Bio Energy sokove - organski voćni napitak sa prirodnim kofeinom i 100% voća. Biotta Energy..
455,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA BREUS Opis proizvoda: Tačan recept ovog soka ostaje čuvena tajna. Međutim, podelićemo sa vama ovo: Breuss sok sadrži samo premijum organsko povrće; nije dodata ni so! Ovaj sok predstavlja sam izvor kalijuma. Kalijum pomaže u održavanju zdravog pritiska Sastav: cvekla, krompir, rotkvica, ..
599,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA BRUSNICA Opis proizvoda: U pitanju su organske divlje planinske brusnice koje čine ovaj sok Biotta tako posebnim. Za razliku od njihovih ostalih industrijski prikupljenih američkih brusnica, ove manje, divlje, brdske brusnice rastu u šumama na Karpatskim planinama. Dobijena žetva je ..
795,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA CVEKLA Opis proizvoda: Sok od sveže obrađene repe, ovaj sok je prirodno blago. Cvekla je izvor kalijuma i prirodnih dijetetskih nitrata. Veoma je efikasan kao medicinska intervencija. Doprinosi smanjenju arterijske krutosti. Pomaže u smanjivanju krvnog pritiska, može smanjiti rizik od možda..
490,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA DORUČAK Opis proizvoda: Biotta doručak je posebno kreiran za dobar početak vašeg dana. Za vas smo iscedili ono najvažnije iz voća, ako ste u žurbi, ovaj doručak će vam dobro doći. Za snažan ali lak dan! Sastav: surutka (41%), sok od narandže, pasirana banana, sok od grožđa, ekstra..
630,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA JABUKA-CVEKLA Opis proizvoda: Ova mešavina voća i povrća je skladan užitak blagog soka od jabuke i zemljano slatkog ukusa cvekla u kombinaciji sa osvežavajućim đumbirom. Sok je bogat izvor kalijuma. Kalijum doprinosi normalnoj funkciji mišića. Sastav: sok od jabuke (52%), s..
550,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA NAR Opis proizvoda: Sok nara ima zaštitnu ulogu kod ateroskleroze i hipertenzije i antikancerogeno dejstvo. Ovi crveni plodovi su se kultivisali čak i u drevnim vremenima i smatrane su simbolima lepote i plodnosti. Biotta proizvodnja ima partnere u Turskoj koji su stručnjaci u o..
795,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA VITA 7 Opis proizvoda: Multivitaminski koktel koji sadrži 7 bitnih sastojaka: provitamin A, vitamin B1, vitamin B6, vitamin C, vitamin E, Biotin i flavonoide. Ako ne želite da jačate svoj organizam koristeći multivitaminske tablete i želite prirodan izvor vitamina, ovo je idealan koktel za ..
585,00 RSD
Brend: BIOTTA
Powerberry - osvežavajući miks osam vrsta voća i povrća: sok bobičastog voća (aronije, ribizle, divlje borovnice, crvenog grožđa, jagode) i sok purpurne šargarepe, jabuke i limuna. Sastav: Sok bobičastog voća (aronije, ribizle, divlje borovnice, crvenog grožđa, jagode) i sok purpurne &scaron..
675,00 RSD
Brend: BIOTTA
Ovaj sok razvijen je u saradnji sa Centrom za istraživanje bešike kantonske bolnice u Turgauu (Thurgau Kantonsspital, Frauenfeld) u Švajcarskoj. Sok je proizvod svetski proslavljene švajcarske kompanije Biotta koja već više od 50 godina stvara vrhunske sokove od voća i po..
729,00 RSD 729,00 RSD
Brend: BIOTTA
Ovaj sok proizvod je svetski proslavljene švajcarske kompanije Biotta koja već više od 50 godina stvara vrhunske sokove od voća i povrća iz biološkog uzgoja. Borovnice sadrže prirodnu taninsku kiselinu, fruktozu, mirtilin, vitamine i mnoge druge vrdne hranljive materije. Borovn..
1.215,00 RSD 1.215,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)