Apotekaonline
Korpa

BIOTTA

Osnovana u Švajcarskoj 1931. godine od dr. Huga Brandenbergera, kompanija za organska pića, Biotta, ostala je posvećena našem prvobitnom cilju proizvodnje sokova od povrća i voća vrhunskog kvaliteta baš onako kako je priroda nameravala - sveža sa polja u bocu.
Biotta je proizvela i lansirala našu prvu liniju sokova 1957. Tokom godina, Biotta je obradila više od 1.700 hektara zemljišta bez hemikalija, đubriva i toksičnih sastojaka - što je vrlo retko otkriće među današnjim poljoprivrednim zemljištima.
Zajedno sa tri generacije porodičnih poljoprivrednika, Biotta je uspostavila pouzdane i naučne tehnike organskog uzgoja, štiteći prirodnu korisnost i ukus svih sastojaka. Biotta sokovi koriste samo prirodne i fizičke metode obrade za razliku od uobičajenih hemijskih metoda. Rutine proizvodnje u Biotti imaju direktan uticaj na kvalitet sokova: što je manje koraka obrade, to je veća hranljiva vrednost.
Biotta je osnovana 60 godina, uključujući 40 godina u SAD-u, jedna je od najprodavanijih funkcionalnih marki sokova na svetu. Okus Biottinih kvalitetnih sokova, zajedno sa njihovim fokusom na zdravlje i dobrobit, široko je prihvaćen i izvozi se u više od 40 zemalja.
Biotta nudi deset različitih sokova USDA organskih i GMO verifikovanih projekata. Tu spadaju sedam ukusnih sokova od povrća: cvekla, mešavina povrća Breuss®, šargarepa, koren celera, zlatna repa, ljubičasta sok od šargarepe i kiselog kupusa. Biotta takođe ima dva osvežavajuća voćna soka: bazgu i tart trešnju. Pored toga, Biotta nudi i 2 biljno-voćne mešavine: sok od đumbira od repe i sok od zlatne repe sa kurkumom. Svi Biotta sokovi su dostupni u količini od 16,9 fl. oz. staklene boce, sok od repe je dostupan i u većoj 32 fl. oz. veličina.
Svaki sok pruža funkcionalne dobrobiti za zdravlje i dobrobit, kao i ukusan izvor povrća i voća.

Brend: BIOTTA
BIOTTA SOK OD CRNE RIBIZLE
Crne ribizle su dobar izvor vitamina C i rutina. Vitamin C je najpoznatiji po svojoj ulozi u održavanju imunološkog sistema. Ovaj sok od crnih ribizli sadrži više vitamina C nego odgovarajuća količina pomorandži. Sok je proizveden je od plodova crne ribizle iz biološkog uzgoja k..
585,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA BIO ENERGY
BIOTTA BIO ENERGYOpis proizvoda:Posle podneva energija vam znatno opada - ili se jednostavno osećate umorno? Svi imamo trenutke kada nas je jednostavno teško pokrenuti. Zato smo razvili Biotta Bio Energy sokove - organski voćni napitak sa prirodnim kofeinom i 100% voća. Biotta En..
455,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA BREUS
BIOTTA BREUSOpis proizvoda:Tačan recept ovog soka ostaje čuvena tajna. Međutim, podelićemo sa vama ovo: Breuss sok sadrži samo premijum organsko povrće; nije dodata ni so! Ovaj sok predstavlja sam izvor kalijuma. Kalijum pomaže u održavanju zdravog pritiskaSastav:cvekla, krompir, ro..
599,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA BRUSNICA
BIOTTA BRUSNICAOpis proizvoda:U pitanju su organske divlje planinske brusnice koje čine ovaj sok Biotta tako posebnim. Za razliku od njihovih ostalih industrijski prikupljenih američkih brusnica, ove manje, divlje, brdske brusnice rastu u šumama na Karpatskim planinama. Dobijena žetva..
795,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA CVEKLA
BIOTTA CVEKLAOpis proizvoda:Sok od sveže obrađene repe, ovaj sok je prirodno blago. Cvekla je izvor kalijuma i prirodnih dijetetskih nitrata. Veoma je efikasan kao medicinska intervencija. Doprinosi smanjenju arterijske krutosti. Pomaže u smanjivanju krvnog pritiska, može smanjiti rizik od m..
490,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA DORUČAK
BIOTTA DORUČAKOpis proizvoda:Biotta doručak je posebno kreiran za dobar početak vašeg dana. Za vas smo iscedili ono najvažnije iz voća, ako ste u žurbi, ovaj doručak će vam dobro doći. Za snažan ali lak dan!Sastav:surutka (41%), sok od narandže, pasirana banana, sok od grožđa..
630,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA JABUKA-CVEKLA
BIOTTA JABUKA-CVEKLAOpis proizvoda:Ova mešavina voća i povrća je skladan užitak blagog soka od jabuke i zemljano slatkog ukusa cvekla u kombinaciji sa osvežavajućim đumbirom. Sok je bogat izvor kalijuma. Kalijum doprinosi normalnoj funkciji mišića.Sastav:sok od jabuke ..
550,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA NAR
BIOTTA NAROpis proizvoda:Sok nara ima zaštitnu ulogu kod ateroskleroze i hipertenzije i antikancerogeno dejstvo. Ovi crveni plodovi su se kultivisali čak i u drevnim vremenima i smatrane su simbolima lepote i plodnosti. Biotta proizvodnja ima partnere u Turskoj koji su stručnjaci..
795,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA POWERBERRY SOK
Powerberry - osvežavajući miks osam vrsta voća i povrća: sok bobičastog voća (aronije, ribizle, divlje borovnice, crvenog grožđa, jagode) i sok purpurne šargarepe, jabuke i limuna.Sastav: Sok bobičastog voća (aronije, ribizle, divlje borovnice, crvenog grožđa, jagode) i sok purpurne &sca..
675,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA SOK OD DIVLJIH BRUSNICA 500ml
Ovaj sok razvijen je u saradnji sa Centrom za istraživanje bešike kantonske bolnice u Turgauu (Thurgau Kantonsspital, Frauenfeld) u Švajcarskoj. Sok je proizvod svetski proslavljene švajcarske kompanije Biotta koja već više od 50 godina stvara vrhunske sokove od voća i po..
729,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA SOK OD ŠUMSKIH BOROVNICA 500ml
Ovaj sok proizvod je svetski proslavljene švajcarske kompanije Biotta koja već više od 50 godina stvara vrhunske sokove od voća i povrća iz biološkog uzgoja.Borovnice sadrže prirodnu taninsku kiselinu, fruktozu, mirtilin, vitamine i mnoge druge vrdne hranljive materije. Boro..
1.215,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA VITA 7
BIOTTA VITA 7Opis proizvoda:Multivitaminski koktel koji sadrži 7 bitnih sastojaka: provitamin A, vitamin B1, vitamin B6, vitamin C, vitamin E, Biotin i flavonoide. Ako ne želite da jačate svoj organizam koristeći multivitaminske tablete i želite prirodan izvor vitamina, ovo je idealan koktel..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)