Apotekaonline
Korpa

ARONIA ORIGINAL

ARONIA ORIGINAL - Apoteka Online
Kako vreme prolazi, koža se sve teže obnavlja. Pojavljuju se bore, koža gubi čvrstinu, a Vaš bezbojan ten nazire se kao kroz koprenu. Aronia mleko za uklanjanje šminke predstavlja prvi korak u profesionalnalnoj nezi kože. Koža trenutno biva hidrirana. Kako dani prolaze, koža postaje gl..
1.859,00 RSD
Aronia Krema za lice predstavlja treći korak u profesionalnalnoj nezi kože koja ima za cilj da stimuliše odbrmbene mehanizme ćelije kako bi koža povratila funkciju prirodnog autoliftinga. Skupoceni antioksidant dobijen od plodova aronije je posebno delotvorna za suvu i osetljivu kožu. Aronia..
2.866,00 RSD
Znak vremena na vašim rukama nije bez traga, u najboljem slučaju otkriva mnogo o nezi ruku i vrlo malo o njihovom godinama. Aronia krema za ruke se brzo absorbuje i hidrira osetljivu kožu ruku bez da ih masti. Ima izuzetna antioksidansna svojstva. Idealna je zaštita od slobodnih radika..
1.429,00 RSD
100% bio matični sok sibirske Aronije. Bez ikakvih dodataka i konzervanasa, sok je u originalnom  hermetičkom vakuum balonu, neutralnog ukusa koji je odobren od nemačke komisije za  kontrolu  bio proizvoda. Sok je potpuno zaštićen od negativnog uticaja svetla i ulaska vazduha u..
550,00 RSD
100% bio matični sok sibirske Aronije. Bez ikakvih dodataka i konzervanasa, sok je u originalnom  hermetičkom vakuum balonu, neutralnog ukusa koji je odobren od nemačke komisije za  kontrolu  BIO proizvoda. Sok je potpuno zaštićen od negativnog uticaja svetla i ulaska vazduha u..
2.629,00 RSD
200g pažljivo sušenih bio bobica aronije . U procesu sušenja su sačuvane sve korisne supstance, bez veštačkih boja, konzervanasa i aroma. Naše pažljivo brane i osušene  bobice aronije se mogu jesti direktno iz pakovanja. Visok sadržaj sekundarnih biljnih pigme..
606,00 RSD
To je pravo uživanje,  ali bez griže savesti! 200 grama bio aronija bobica obloženih najfinijom čokoladom. Pre oblaganja čokoladom, sveže bobice aronije najboljeg kvaliteta su brižno selektovane i osušene. U procesu sušenja zadržavaju sve korisne supstance. Sušene bobice ar..
606,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)