Apotekaonline
Korpa

ARONIA ORIGINAL

Aronia ORIGINAL označava jednostavno, prirodno, životno. Bila je naša svesna odluka da predstavimo prirodno biološke proizvode na tržištu, bez ikakvih dodataka i kompromisa. Radeći ovo, možemo osigurati sigurnost i uglavnom jasnoću za vas, naše kupce.
Od 2008. godine svoje poverenje ukazujete na kvalitet naših proizvoda. Kao vodeći dobavljač proizvoda povezanih sa bobicama aronije, znamo da naš uspeh nije slučajan. Iz tog razloga savesno i sa poverenjem stojimo za vas, naše kupce, kolege i naš svet trenutno, da postavimo temelje za budućnost. Naše poslovne aktivnosti uvek pažljivo prate ceo lanac vrednosti, u skladu sa principom „živeti i pustiti da živimo“.
Za ovo se zalažemo:
Za osnovne proizvode koji se koncentrišu na ono što je važno. „Essential“ oznaka je lako razumljiva i lako potrošna - od suštinske važnosti za svakoga. Priroda nam daje odabrane sirovine u najboljem organskom kvalitetu.
Ovo je ono o čemu mi brinemo:
Prirodno bez aditiva, kao što su konzervansi, boje i arome. Pažljivo se odnosimo prema svojoj prirodi, jer su nam naše sirovine drage. Oni rastu u visokokvalitetnim plantažama i pažljivo ih obrađuju naši partneri - zajedno sa našim revizijama na licu mesta.
A ovo je ono što želimo:
Želimo da vam ponudimo organski prehrambeni proizvod koji je nežno obrađen i visokokvalitetan. U slučaju odabranih organskih proizvoda nema kompromisa. To podržavaju naši sertifikati, smernice i analize.

BIO ARONIA MLEKO ZA ČIŠĆENJE 200ml
Kako vreme prolazi, koža se sve teže obnavlja. Pojavljuju se bore, koža gubi čvrstinu, a Vaš bezbojan ten nazire se kao kroz koprenu. Aronia mleko za uklanjanje šminke predstavlja prvi korak u profesionalnalnoj nezi kože. Koža trenutno biva hidrirana. Kako dani prolaze, koža postaje gl..
1.859,00 RSD
BIO ARONIA KREMA ZA LICE 50ml
Aronia Krema za lice predstavlja treći korak u profesionalnalnoj nezi kože koja ima za cilj da stimuliše odbrmbene mehanizme ćelije kako bi koža povratila funkciju prirodnog autoliftinga. Skupoceni antioksidant dobijen od plodova aronije je posebno delotvorna za suvu i osetljivu kožu. Aronia..
2.866,00 RSD
BIO ARONIA KREMA ZA RUKE 50ml
Znak vremena na vašim rukama nije bez traga, u najboljem slučaju otkriva mnogo o nezi ruku i vrlo malo o njihovom godinama. Aronia krema za ruke se brzo absorbuje i hidrira osetljivu kožu ruku bez da ih masti. Ima izuzetna antioksidansna svojstva. Idealna je zaštita od slobodnih radika..
1.429,00 RSD
BIO ARONIA ORIGINAL NEMAČKA 3L
100% bio matični sok sibirske Aronije. Bez ikakvih dodataka i konzervanasa, sok je u originalnom  hermetičkom vakuum balonu, neutralnog ukusa koji je odobren od nemačke komisije za  kontrolu  BIO proizvoda. Sok je potpuno zaštićen od negativnog uticaja svetla i ulaska vazduha u..
3.800,00 RSD
BIO ARONIA SUVO VOĆE 200g
200g pažljivo sušenih bio bobica aronije . U procesu sušenja su sačuvane sve korisne supstance, bez veštačkih boja, konzervanasa i aroma. Naše pažljivo brane i osušene  bobice aronije se mogu jesti direktno iz pakovanja. Visok sadržaj sekundarnih biljnih pigme..
606,00 RSD
BIO ARONIA VOĆE+ ČOKOLADA 200g
To je pravo uživanje,  ali bez griže savesti! 200 grama bio aronija bobica obloženih najfinijom čokoladom. Pre oblaganja čokoladom, sveže bobice aronije najboljeg kvaliteta su brižno selektovane i osušene. U procesu sušenja zadržavaju sve korisne supstance. Sušene bobice ar..
606,00 RSD
BIO ARONIA ORIGINAL NEMAČKA 0,5l i 0,7l
100% bio matični sok sibirske Aronije. Bez ikakvih dodataka i konzervanasa, sok je u originalnom  hermetičkom vakuum balonu, neutralnog ukusa koji je odobren od nemačke komisije za  kontrolu  bio proizvoda. Sok je potpuno zaštićen od negativnog uticaja svetla i ulaska vazduha u..
550,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)