Apotekaonline
Korpa

AMICUS

Amicus je dizajniran da u potpunosti zameni podružnice multinacionalnih kompanija u onim zemljama za koje multinacionalna kompanija odluči da ne ulazi ili izlazi. Amicus je posvećen uslugama farmaceutskih i zdravstvenih kompanija zasnovanih na istraživanju koje odluče da uđu na Balkan i Baltik u partnerstvu, a ne u potpunosti sa svojim podružnicama. U kompaniji radi jedinstvena grupa kvalifikovanih menadžera i medicinskih radnika koji su posvećeni donošenju savremenih lekova ljudima iz naša dva regiona. Mi smo uslužno orijentisana, visokokvalitetna i etički vođena kompanija. Amicus je osnovan 2013. godine i registrovan je u mestu Baar, Švajcarska. Kompanija ima 100% podružnica u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Estoniji, Kosovu, Letoniji, Litvaniji, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji. I menadžment i vlasnici kompanije Amicus potiču iz nasleđa jedinstvenog uspeha u specijalizovanim farmaceutskim proizvodima na Balkanu i Baltiku.

Brend: AMICUS
CI-TRI-MAG FORTE
 CI-TRI-MAG FORTE TABLETEOpis proizvoda: Ci-Tri-Mag forte je dijetetski suplement koji obezbeđuje dodatni magnezijum, vitamin B6 i vitamin D3 tokom perioda intenzivnog fizičkog i mnetalnog napora, kao i kod pojačanog stresa i zamora. Delovanje:Sastojci Ci-T..
559,00 RSD
Brend: AMICUS
HTM PROSTO KAPSULE
HTM PROSTOHTM PROSTO je dijetetski suplement- hrana za posebne medicinske namene na bazi ekstrakta semena soje, lista zelenog čaja i vitamina D, namenjen održanju zdravlja prostate kao i za potrebe ishrane kod osoba sa benignom hiperplazijom prostate (BHP) i u određenim stadijumima maligne hiperplaz..
1.628,00 RSD
Brend: AMICUS
IRIDIUM A KAPI ZA OČI
 IRIDIUM A KAPI ZA OČIOpis proizvoda: IRIDIUM A je rastvor za oftalmološku primenu koji sadrži hijaluronsku kiselinu, ekstrakt biljke Echinacea purpurea i amino kiseline. Namena rastvora je da štiti epitel rožnjače i da podstiče prirodna odbrambena svojstva suznog filma pobolj..
699,00 RSD
Brend: AMICUS
IRIDIUM PAMUČNA KOMPRESA
IRIDIUM PAMUČNA KOMPRESAOpis proizvoda:Sterilne pamučnih kompresa za jednokratnu primenu kod odraslih i dece za čišćenje oka.Sastav:100% pamučna kompresa impregnirana sa rastvorom koji sadrži:Propilen-glikol, tridecil-eter–8, amonijum-glicirizat, glikolni ekstrakt Ananas sativ..
1.265,00 RSD
Brend: AMICUS
IRIDIUM PAMUČNA KOMPRESA KOMAD
IRIDIUM PAMUČNA KOMPRESAOpis proizvoda:Sterilne pamučnih kompresa za jednokratnu primenu kod odraslih i dece za čišćenje oka.Sastav:100% pamučna kompresa impregnirana sa rastvorom koji sadrži:Propilen-glikol, tridecil-eter–8, amonijum-glicirizat, glikolni ekstrakt Ananas sativ..
65,00 RSD
Brend: AMICUS
MULTILAC SINBIOTIK KAPSULE
MULTILAC  SINBIOTIK  KAPSULEOpis proizvoda:Multilac je sinbiotik koji sadrži probiotsku komponentu - devet izolovanih sojeva živih kultura probiotskih bakterija i prebiotskukomponentu - oligofruktozu.Delovanje: Živi sojevi probiotskih bakterija obnavljaju..
499,00 RSD
Brend: AMICUS
NEORETIN DISCROM SERUM
NEORETIN DISCROM SERUMOpis proizvoda:Sadrži ekskluzivnu kombinaciju tehnologija protiv tamnih fleka i znakova starenja. Formulaciju odlikuje sistem od 6 snažnih aktivnih komponenti, koje utiču na sve faze sinteze i stvaranja melanina, omogućujući optimalnu kontrolu pigmenta. Kombinacija navedeno..
3.383,00 RSD
Brend: AMICUS
NEORETIN EMULZIJA
NEORETIN EMULZIJAOpis proizvoda:Sadrži snažne aktivne komponente, koje sinergistički deluju u prevenciji i smanjenju tamnih fleka. Stimulisanjem epidermalne eksfolijacije i regeneracije, inhibicijom stvaranja melanina i visokom UVA/UVB zaštitom (SPF faktor 50) omogućava se kompletna nega ..
3.269,00 RSD
Brend: AMICUS
PREL RED FLASTER
 PREL RED FLASTEROpis proizvoda: Medicinski flaster sa hidrogelom daje osećaj zagrevanja. Redukuje otok i umanjuje bol. Pogodan za aplikaciju na vrat, mišiće i zglobove.  Na bazi Hidronikue tehnologiji.Sadrži: 1 flasterVeličina 8 x 12 cm  ..
172,50 RSD
Brend: AMICUS
SYSTANE BALANCE
SYSTANE® BALANCEOpis: SYSTANE® BALANCE kapi za vlaženje oka su lubrikantni proizvod na bazi lipida za terapiju suvog oka. Podmazuju površinu oka, dopunjuju i stabilizuju lipidni sloj suznog filma i smanjuju prekomerno isparavanje suza.SYSTANE® BALANCE kapi z..
1.725,00 RSD
Brend: AMICUS
SYSTANE GEL DROPS
    SYSTANE® Gel DropsOPIS: SYSTANE® Gel Drops lubrikantni gel za oči je pogodan za primenu tokom dana i tokom noći i obezbeđuje olakšanje kod umerenih do teških simptoma suvog oka. Formulacija je posebno osmišljena da po..
1.770,00 RSD
Brend: AMICUS
SYSTANE KAPI
  SYSTANE® KAPI Opis:  SYSTANE® kapi za vlaženje oka su sterilan tastvor koji sadrži polietilen glikol 400, propilen glikol, hidroksipropil guar, bornu kiselinu, kalcijum-hlorid, magnezijum-hlorid, kalijum-hlorid, natrijum-hlorid, cink-hlo..
1.305,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 27 (3 strana)