• SYSTANE GEL DROPS

 

 

 

 

SYSTANE® Gel Drops

OPIS: 

SYSTANE® Gel Drops lubrikantni gel za oči je pogodan za primenu tokom dana i tokom noći i obezbeđuje olakšanje kod umerenih do teških simptoma suvog oka. Formulacija je posebno osmišljena da podmazuje i čuva površinu oka, štiteći je od daljeg oštećenja.

SYSTANE® Gel Drops lubrikantni gel za oči je sterilan rastvor koji sadrži polietilen glikol 400, propilen glikol, hidroksipropil guar, sorbitol, aminometil propanol, bornu kiselinu, kalijum hlorid, natrijum hlorid, dinatrijum edetat, i POLYQUAD® (polikvaternijum-1) 0.001% konzervans.

UPOTREBA (Indikacije)

SYSTANE® Gel Drops lubrikantni gel za oči je terapija za suvo oko za privremeno olakšanje simptoma suvog oka kao što su nelagodnost, pečenje i iritacija.

UPUTSTVA:

SYSTANE® Gel Drops lubrikantni gel za oči može se koristiti po potrebi tokom dana a takođe i tokom noći. Može se koristiti kod terapije suvog oka koje je povezano sa korišćenjem kontaktnih sočiva, tako što ukapate kapi pre stavljanja kontaktnih sočiva i nakon skidanja kontaktnih sočiva. Pre upotrebe dobro promućkati. Ukapajte kap u oko i trepnite.

PAKOVANJE:  

 

SYSTANE® Gel Drops lubrikantni gel za oči, sterilisan kombinacijom pare i filtracijom, pakuje se u plastične bočice veličine od 8 mL do 10 mL. 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

SYSTANE GEL DROPS

  • Brend: AMICUS
  • Šifra: 20160749
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.486,00 din


Tagovi: systane gel drops, iritacija, kapsule, vid, vitamin, e, oko, oci