Apotekaonline
Korpa

CROSSCARE LTD

Sa sedištem u Dablinu u Irskoj, Crosscare Limited je vodeći proizvođač i distributer kvalitetnih bezreceptnih proizvoda. Kompanija ima podružnice u Velikoj Britaniji, Singapuru, SAD-u i distributivnu firmu u Južnoj Africi, Skimed Pti Ltd. Nudi širok spektar proizvoda, koji uključuju enzimske preparate, kreme, suplemente i kozmetičke proizvode, strategija kompanije usmerena je na mlade porodice i njihove svakodnevne potrebe.
Stručnjaci za zdravlje beba, naučno znanje kompanije Crosscare Limited i dokazana stručnost u privremenoj intoleranciji na laktozu informisali su o razvoju kapi za bebe Colief® pre skoro dve decenije. Danas je to najčešće propisani tretman za kolike u Velikoj Britaniji, a lekari ga široko preporučuju. Crosscare Limited nudi čitav niz proizvoda pod brendom Colief®, uključujući Colief® Vitamin D3 kapi, Colief® ulje za vlasište za bebe i Colief® hidratantnu kremu za mamu.
Pored toga, Crosscare Limited proizvodi i distribuira Milkaid® kapi i Milkaid® tablete. Milkaid® sadrži enzim laktazu koji pomaže razgradnji laktoze prisutne u mleku, pomažući varenju, tako da potrošači sa intolerancijom na laktozu mogu ponovo uživati u dobroti mleka i mlečne hrane.
Colief® Infant Drops i Milkaid® su registrovani zaštitni znaci kompanije Crosscare Limited. Za dodatne informacije o asortimanu proizvoda posetite.

COLIEF INFANT DROPS
COLIEF INFANT DROPSOpis proizvoda:Colief, kapi za bebe, olakšavaju varenje mleka bez obzira da li beba sisa ili je na dohrani mlečnom formulom uz istovremeno smanjenje simptoma povezanih sa crevnim grčevima.Colief, kapi za bebe sadrže enzim laktazu koji se inače sin..
2.699,00 RSD
COLIEF VITAMIN D3
COLIEF VITAMIN D3Opis proizovda:Obezbeđuju preporučene doze vitamina D3 koji doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju i zuba kod beba, male dece, mama i budućih mama.  Sve je značajnija uloga Vitamina D3 u održavanju imunološkog sistema u organizmu beba i odraslih osoba.  Pokaza..
1.689,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)