Apotekaonline
Korpa

4U PHARMA

4U Pharma GMBH je švajcarska kompanija, posvećena težnji da najkvalitetnije proizvode učini dostupnim i prilagodi ih potrebama porodice i dece.
Naši proizvodi su premium proizvodi u svojoj kategoriji, odlikuje ih visok kvalitet i potpuno su bezbedni za primenu kod naših najmlađih i najosetljivijih korisnika – novorođenčadi i odojčadi!
U svim državama u kojima poslujemo kredibilan smo partner nacionalnih udruženja pedijatara i udruženja neonatologa. Zajedno sarađujemo na projektima sa jednim ciljem – da obezbedimo dobrobit za našu decu.
Prepoznati smo kao partner od poverenja, pa su 4U Pharma proizvodi u svim zemljama preporučeni od strane udruženja i relevantnih državnih institucija, kao što je i Ministarstvo zdravlja. Naši proizvodi su u mnogim državama deo nacionalnih preporuka udruženja neonatologa, pedijatrijatra, ministarstava zdravlja kao i različitih ekspertskih grupa.

Brend: 4U PHARMA
PROBIVAL+C+ZN KAPSULE
PROBIVAL+C+ZN KAPSULEOpis proizvoda: Probiotik sa probiotikom koji najbrže zaustavlja dijareju Rehidratacija – vraća svežinu i energiju organizmu  100 % PDU cinka –  ubrzava regeneraciju crevne sluznice i jača imunitet  100% PDU vitamina C ..
545,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
BEBYTOL D3 KAPSULE
BEBYTOL D3 KAPSULEOpis proizvoda:  Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge ned..
528,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
BEBYTOL D3+K1 KAPSULE
BEBYTOL D3+K1 KAPSULEOpis proizvoda:  Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge ..
599,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
BIMUNAL IMUNO ADULTS KAPSULE
Bimunal imuno adults je dodatak ishrani PRIRODNOG sastava namenjen za jačanje imuniteta kod odraslih i dece starije od 12 godina! Preporučuje se u vreme sezonskih infekcija – prehlade, gripa, virusnih infekcija i nakon upotrebe antibiotika.Delovanje: - Baobab je super voćka jedinstvenog nutritivnog ..
699,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
BIMUNAL IMUNO SIRUP 300ML
NAMENABimunal Imuno je sirup jedinstvenog, prirodnog sastava koji podiže i jača imunitet.Visoko koncentrovani ekstrakt ploda crne zove u sirupu sprečava vezivanje virusa za recepterone na ćeliji i njegov ulazak u ćeliju. Ekstrakt crne zove blokira razmnožavanje virusa u organizmu ukoliko viru..
1.200,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
MEGAKID KRILL GLA D3
MEGAKID KRILL GLA DOpis proizvoda: Savremenom ishranom unos omega-3 je jako smanjen, prvenstveno zato što ne jedemo dovoljno masne ribe. Deca ne jedu ribu gotovo uopšte. Zbog toga unose manje od 20% preporučenog unosa omega-3 masnih kiselina dnevno. Razlozi za to su različiti – na..
1.260,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
PREGNATOL ACTIVE FOLATE KAPSULE
Pregnatol Active Folate je dodatak ishrani koji je namenjen ženama koje se pripremaju i žele da ostanu u drugom stanju, kao i trudnicama tokom trudnoće. Primena se preporučuje 12 nedelja pre planirane trudnoće i tokom cele trudnoće. Pregnatol Active Folate sadrži folat u aktivnom obliku pod zaštićen..
707,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
PREGNATOL DHA KAPSULE
Pregnatol DHA je dodatak ishrani namenjen za korišćenje tokom čitave trudnoće i tokom dojenja, koji sadrži prirodno ulje mikroalgi sa DHA (dokozaheksaenska omega-3 masna kiselina) i koristi se za nadoknadu DHA omega-3 masne kiseline kod trudnica i dojilja. Pregnatol DHA u jednoj kapsuli sadr..
1.167,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
PROBIO C+ZN KAPSULE
PROBIO C+ZN KAPSULE Opis proizvoda:  Probiotik sa probiotikom koji najbrže zaustavlja dijareju Rehidratacija – vraća svežinu i energiju organizmu  100 % PDU cinka –  ubrzava regeneraciju crevne sluznice i jača imunitet  100% PDU vitamina..
510,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
PROBIO CHOCO-C-ZN MEDVEDIĆI
PROBIO CHOCO-C-ZN MEDVEDIĆI Opis proizvoda: Česta promena vremena, naglo zahlađenje, polazak dece u vrtiće i škole posle raspusta, i boravak u zatvorenim prostorima predstavlja jedan od ključnih uzroka infekcija u ovo doba godine.Često i prekomerno pijenje antibiotika..
710,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
VIRANTO 1+ SIRUP ZA DECU
VIRANTO 1+VIRANTO 1+ je sirup PRIRODNOG sastava koji je efikasan lek za prehladu i grip.Njegovo jako dejstvo na viruse je klinički dokazano!Viranto 1+ sirup treba primeniti ODMAH, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa. Klinički je dokazano da primenjen  u terapijskoj do..
759,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
VIRANTO ADULTS 20 KAPSULA
NAMENAViranto Adult For su kapsule prirodnog sastava koje su efikasan lek za prehladu i grip. Njegovo jako dejstvo na viruse je klinički dokazano.Viranto Adult  treba primeniti odmah, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa. Klinički je dokazano da primenjen u prva ..
440,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)