Apotekaonline
Korpa

CELIA

Celia je proizvođač prehrambenih proizvoda za dojenčad i sestrinska kompanija poznatog proizvođača mleka „Icim“. Brend Celia razvili su stručnjaci za ishranu dojenčadi od 1927. godine i već više od 90 godina priprema formule za hranljivo mleko za bebe. Naše mleko za bebe u prahu i kašice su 100% inovirani da služe rastu i zdravlju novih generacija Turske na koje se oslanjamo u izgradnji naše zemlje. Od 2019. godine, visokokvalitetni proizvodi kompanije Celia distribuiraju se širom sveta u više od 55 zemalja.

Brend: CELIA
CELIA DIGEX
  CELIA®  DIGEXOpis proizvoda: CELIA® DIGEX - inovativna trostruka pomoc kod digestivnih tegoba0 – 12meseciCelia® DIGEX je mleko za ishranu odojčadi,  od rođenja  do  12 meseci starosti, kod povremenog zatvora, grče..
1.138,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA EXPERT 1
  CELIA®  EXPERT 1Opis proizvoda:0 - 6 meseci   Celia® EXPERT 1 je dijetetski je proizvod specijalno formulisan za odojčadrazvijen  u Francuskoj u saradnji sa zdravstvenim stručnjacima tako da u potpunosti zadovolji njihove nutritivne potrebe tokom ..
926,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA EXPERT 2
  CELIA®  EXPERT 2Opis proizvoda: 6 – 12meseciCelia® EXPERT 2 je dijetetski je proizvod specijalno formulisan za odojčad u periodu uvođenja dopunske ishrane tako da čini glavnu tečnu namirnicu za odojčad stariju od 6 meseci  sa: ..
926,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA EXPERT 3
  CELIA®  EXPERT 3Opis proizvoda: CELIA® EXPERT 3- Mleko u prahu  1 – 3 godineCelia® EXPERT 3 mleko u prahu je posebno formulisano za malu decu uzrasta od 1 – 3 godine i sadrži važne hranjive sastojke:  ..
859,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA LF
  CELIA LFOpis proizvoda: CELIA®  LF – adaptirana mlečna formula bez laktoze 0 -12 meseciCelia® LF je specijalno formulisano mleko za odojčad sa intolerancijom na laktozu. Jedinstvena i inovativna formula razvijena je u Francus..
965,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA PRE
CELIA PREOpis proizvoda:Celia® PRE- Početno mleko za prevremeno rođenu odojčad kao i odojčad sa malom telesnom masom na rođenjuCelia®PRE je inovativna mlečna formula koja zadovoljava specifične nutritivne potrebe prevremeno rođenih beba i beba sa malom telesnom masom na rođenju, ..
1.316,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)