Apotekaonline
Korpa

CELIA

CELIA - Apoteka Online
Brend: CELIA
    CELIA®  DIGEX Opis proizvoda:   CELIA® DIGEX - inovativna trostruka pomoc kod digestivnih tegoba 0 – 12meseci Celia® DIGEX je mleko za ishranu odojčadi,  od rođenja  do  12 meseci starosti, kod povremenog zatvora, grčeva i nadimanja. ..
1.138,00 RSD
Brend: CELIA
    CELIA®  EXPERT 1 Opis proizvoda: 0 - 6 meseci   Celia® EXPERT 1 je dijetetski je proizvod specijalno formulisan za odojčadrazvijen  u Francuskoj u saradnji sa zdravstvenim stručnjacima tako da u potpunosti zadovolji njihove nutritivne potrebe tokom prvih &sca..
926,00 RSD
Brend: CELIA
    CELIA®  EXPERT 2 Opis proizvoda:   6 – 12meseci Celia® EXPERT 2 je dijetetski je proizvod specijalno formulisan za odojčad u periodu uvođenja dopunske ishrane tako da čini glavnu tečnu namirnicu za odojčad stariju od 6 meseci  sa:   - &nbs..
926,00 RSD
Brend: CELIA
    CELIA®  EXPERT 3 Opis proizvoda:   CELIA® EXPERT 3- Mleko u prahu   1 – 3 godine Celia® EXPERT 3 mleko u prahu je posebno formulisano za malu decu uzrasta od 1 – 3 godine i sadrži važne hranjive sastojke:   -   ..
859,00 RSD
Brend: CELIA
    CELIA LF Opis proizvoda:   CELIA®  LF – adaptirana mlečna formula bez laktoze   0 -12 meseci Celia® LF je specijalno formulisano mleko za odojčad sa intolerancijom na laktozu. Jedinstvena i inovativna formula razvijena je u Francuskoj, u saradnji s..
965,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA PRE Opis proizvoda: Celia® PRE- Početno mleko za prevremeno rođenu odojčad kao i odojčad sa malom telesnom masom na rođenju Celia®PRE je inovativna mlečna formula koja zadovoljava specifične nutritivne potrebe prevremeno rođenih beba i beba sa malom telesnom masom na rođenju, sa: &..
1.316,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)