Apotekaonline
Korpa

INSTITUT MIHAJLO PUPIN

INSTITUT MIHAJLO PUPIN - Apoteka Online
Pojas protiv bebi grčeva je proizveden od najkvalitetnijih 100% prirodnih materijala (pamuk, lan, vosak). Ublažava stomačne tegobe beba, grečeve, prehladu stomaka...Deluje:protiv upalno blagotvorno umirujuće poboljšava cirkulaciju, samim tim i rad creva greje stomak bebe, za..
3.590,00 RSD
Obloga za grlo je proizvedena od najkvalitetnijih 100% prirodnih materijala (pamuk, lan, vosak).Voštana obloga za grlo greje i smanjuje upalni proces u tretiranoj zoni.Deluje:protiv upalno blagotvorno umirujuće poboljšava cirkulaciju zadržava temperaturu i nikada se ne hladi..
3.590,00 RSD
24 magneta 24 hipoalergijskih samolepljivih flasteraASTMOLL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka kod problema sa bronhijalnom astmom Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacije i pogo..
5.500,00 RSD
Bebi aspirator omogućava prirodno i bezbedno čišćenje nosne duplje, obezbedjujući lakše disanje bebe, naročito prilikom prehlada i alergija.Aspiratorom se uklanja višak nosnog sekreta koji bi mogao dovestai do drugih komplikacija kao što su kašalj, infekcija uh..
1.490,00 RSD
6 magneta 6 hipoalergijskih samolepljivih flasteraENURESIS NOCTURNA OLL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka protiv noćnog mokrenja kod dece Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacij..
3.540,00 RSD
29 magneta 29 hipoalergijskih samolepljivih flasteraESTETIK-FIT - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka sa ciljem regulacije i selektivne regulacije povišene telesne težine Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišć..
5.500,00 RSD
9 magneta 9 hipoalergijskih samolepljivih flasteraGRIPOLL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka sa ciljem suzbijanja iritacije nosa i ždrela kao i za smanjenje curenja kod kijavice Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćen..
3.540,00 RSD
20 magneta 20 hipoalergijskih samolepljivih flasteraHIPERTENSIOLL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka kod povišenog arterijskog pritiska Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacije ..
5.500,00 RSD
16 magneta 16 hipoalergijskih samolepljivih flasteraHYPOTENSIOLL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka kod sniženog arterijskog pritiska Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacije i pogodan..
5.500,00 RSD
9 magneta 9 hipoalergijskih samolepljivih flasteraIMPOTENTOOL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka sa ciljem otklanjanja impotencije Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacije i pogodan je..
3.540,00 RSD
12 magneta 12 hipoalergijskih samolepljivih flasteraINSOMNIOOL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka sa ciljem otklanjanja nesanice Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacije i pogodan je z..
3.540,00 RSD
25 magneta 25 hipoalergijskih samolepljivih flastera IŠIJASOOL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka sa ciljem sanacije upale išijatikusa i eliminacije bola.Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizv..
5.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 34 (3 strana)