• VITAMIX KAPSULE ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

Osnovu delovanja JOINT MD čine tri zaštićena brenada, Joint-Guard TM, Joint Health Proprietary Blend i Joint Support Proprietary Blend, koji su nastali posle višegodišnjeg istraživanja američkih vrhunskih Univerzitetskih klinika. U sastav ulazi i hijaluronska kiselina, glavni sastojak sinovijalne tečnosti koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. MSM kompleks kao značajan izvor sumpora obezbedjuje blagotvorno dejstvo sumpora kod reumatskih tegoba, ukočenosti kao i na ceo organizam. Ekstrakt zelenog čaja kao već dobro poznati antioksidans upotpunjuje ovu formulu i čini je znatno kompletnijom. Sierrasil (Trace mineral source) predstavlja veoma značajan izvor minerala neophodnih za pravilnu regeneraciju i čvrstinu zglobova što JOINT MD čini najpotpunijim i najboljim proizvodom za regeneraciju hrskavičnog tkiva. 

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Koristi se kao dodatak ishrani. Preporučuje se da se preparat terapijski uzima dva puta dnevno po dve kapsule (2x2), prvih 14 dana za smanjenje zglobne ukočenosti, poboljšanja funkcije zglobova i njihove čvrstine i fleksibilnosti. 
 
Posle postizanja terapijskog efekta, koristiti jednom dnevno po dve kapsule za svakodnevnu podršku zglobova. 
 
Ne preporučuje se upotreba kod osoba ispod 18 godina!!!
 
Za trudnice i dojilje obavezna konsultacija lekara pre upotrebe!!!
 
SASTAV:
Hijaluronska kiselina, Joint-Guard TM, Joint Health Proprietary Blend, EZ Move TM, Joint Support Proprietary Blend, MSM, Curcumin ekstrakt, Bromelain ekstrakt, Ekstrakt zelenog čaja, Polygonum cuspidatum ekstrakt, Alfa-lipoicna kiselina.
 
PAKOVANJE: 30 tableta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

VITAMIX KAPSULE ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

  • Brend: NATURA AUCTA
  • Šifra: BR-24406541561
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 570,00 din


Tagovi: joint, md, zglobovi, ishrana, dodatak, sportisti,