Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

TOP BRIGHT SET DRUŠTVENIH IGARA KOKE I GUSENICE

TOP BRIGHT SET DRUŠTVENIH IGARA KOKE I GUSENICE
1.480,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: TOP BRIGHT
 • Šifra proizvoda: 130712

Opis proizvoda

TOP BRIGHT SET DRUŠTVENIH IGARA KOKE I GUSENICE

Opis proizvoda:

Set ToP BRIGHT društvenih igara KOKE I GUSENICE se sastoji od dve igre koje se igraju na dvostranoj drvenoj podlozi, simpatičnih ilustracija i izgleda.

 • kvalitetno drvo, fino obrađenih elemenata
 • sigurna, BPA free, postojana plastika
 • vedre, sigurne boje na bazi vode
 • čvrsta drvena podloga za igranje
 • igre za 2 do 4 igrača
 • 12 plastičnih figura ( 3 figure u 4 boje) i drvena kockica
 • za razvoj socijalne inteligencije

Koke i gusenice – Ne ljuti se čoveče

Princip igranja ove igre je kao kod klasičnog formata igre „Ne ljuti se čoveče“ s tim što se ovde igra sa 3 figurice. Osnovna pravila su:

 • igrači biraju boju figurica – gusenica i postavljaju ih na jabuke istih boja kao što su i figurice;
 • ilustracija koke na kockici označava broj 6 u daljem bacanju, a na početku znači da igrač može jednu svoju figure da izvede na start – polje na koje ukazuje strela pored “kućice”;
 • kada baci kockicu koja se zaustavila na ilustraciji koke, igrač izvodi figuricu i ima pravo na još jedno bacanje;
 • svako sledeće dobijanje ilustracije koke znači pomeranje za  6 polja unapred i pravo na još jedno bacanje;
 • cilj je da se sve gusenice dovedu do čaure koja je označena cvetom iste boje kao što je boja figurica kojima igrač igra;
 • kada igrač sve svoje gusenice dovede do čaure, one se “pretvaraju u leptira”; J
 • ukoliko prilikom igre figurica dođe do polja na kome se već nalazi figura drugog igrača, prvi igrač može tu figuricu vratiti na polje start (početno polje drugog igrača);
 • kada vaša figurica dođe na polje na kom već stoji vaša figurica ona može tu da ostane do sledećeg kruga, ali ako figura drugog igrača treba da stane na to polje (tamo gde su već vaše dve figurice) on ih ne može vratiti na početak ili stati na to polje, već mora igrati drugom figuricom, ako je ima na tabli, ili preskočiti krug.

Koke i gusenice – Trka do bašte

Pravila igre

 • Do bašte postoje 2 puta – staza popločana kamenom, koja predstavlja kraći i brži put, ali opasniji, jer gusenicu na njemu može da presretne koka. Drugi put, zemljani, je duži i sporiji, ali na njemu nema opasnosti od koke.
 • Igrač može da bira koji će od ova dva puta izabrati za svaku svoju figuricu pojedinačno.
 • Igra počinje bacanjem kockice koja određuje broj pomeranja polja na stazama.
 • Nije potrebno dobiti ilustraciju koke da bi se započela igra.
 • Ukoliko igrač baci kockicu i ona se zaustavi na ilustraciji koke - svi protivnički igrači koji imaju svoje figure na kamenoj stazi vraćaju figure na start. Igrači sa figurama na zemljanom putu su bezbedni. Ukoliko na kamenom putu nema protivničkih igrača, igrač koji je bacanjem dobio koku čeka naredni krug bacanja kako bi pomerio svoju figuru.
 • Pobednik je onaj koji prvi dovede svoje gusenice do (cilja) bašte.

DIMENZIJE: 

40 x 30 x 1 cm

PREPORUČEN UZRAST: 

3 +

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).