Apotekaonline
Korpa

TOP BRIGHT

Kompanija je specijalizovana za dečije obrazovne igračke više od 30 godina
Od 1989. godine, TOP BRIGHT je posvećen dečijim obrazovnim igračkama više od 30 godina.
Osvetlite Dečji talenat misiju koju TOP BRIGHT uvek ispunjava. Zaštita instinkta, zauzimanje kritičnog perioda rasta i otkrivanje neograničenih potencijala za svako dete.
Gledajući u budućnost, TOP BRIGHT će se i dalje podsticati da ide napred bez ometanja misli i uporno će osvetljavati dečji talenat.
Misija
Osvetlite dečji talenat
Vizija
Da izgradimo najuticajniji brend za rast i razvoj dece na svetu!
Vrednosti
mušterija uvek prva, motivisana i zadovoljna

Brend: TOP BRIGHT
TOP BRIGHT ACTIVITY KOCKA 5 U 1
Višefunkcionalna, praktična, ekonomična i dugotrajna didaktička igračka – Activity kocka 5 u 1 sadrži 5 različitih povoda za igru i učenje u isto vreme. Ubacivanje elemenata-geometrijskih oblika kroz otvoreVođenje elemenata po krivudavoj putanjiOkretanje elemenata u obliku zupčanikaStranica sa ..
2.199,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
2 U 1 SLAGALICA VATROGASAC TOP BRIGHT
Gde su drvene pazle VATROGASAC? U igrački! ToP BRIGHT 2 u 1 slagalica VATROGASAC sadrži 24 drvene pazle sa ilustracijom gašenja požara sa jedne, i brojevnog niza od 1 do 24 s druge strane. Dete može da slaže sliku ili brojevni niz, učeći pri tome kako izgleda vatrogasno vozilo i čemu služi, ..
899,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
2 U 1 TABLA ZA CRTANJE TOP BRIGHT
Crtanje i pisanje u 2 položaja – na tabli i na stolu – sa ToP BRIGHT 2 u 1 Tablom za crtanje! Namenjena za zabavu, edukaciju i razvoj mašte, Tabla za crtanje je obavezan deo dečijih soba mnogih mališana. Birajte položaj koji najviše odgovara uzrastu i želji deteta i uživajte zajedno u razvoju ..
11.439,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
ALAT KONSTRUKTOR (U KUTIJI) TOP BRIGHT
Igračka za male – velike majstore! Za kreativne dečije prstiće koji vole da stvaraju i konstruišu – ToP BRIGHT Alat-Konstruktor je savršena igračka. Plastična kutija sadrži mnoštvo drvenih i plastičnih elemenata za igru koje dete treba da spaja i pravi predmete koje želi.   Sve element..
2.122,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
BICIKL GURALICA SA 4 TOČKA TOP BRIGHT
ToP BRIGHT BICIKL – GURALICA  pruža odličnu zabavu najmlađima koji tek uče da voze bicikl. Četiri točkića pružaju stabilnost i sigurnost deci, ohrabrujući ih da što bolje savladaju period odgurivanja i dođu do faze kada su spremni za pedaliranje i održavanje balansa. Osnovne karakteris..
4.979,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
DINDOLINO MACA TOP BRIGHT
ToP BRIGHT Dindolino – Maca je didaktička igračka koja najmlađe drugare uči da razmišljaju. razvoj opažanja i zaključivanjaučenje bojaučenje brojevaupoređivanje i serijacijarazvoj fine motorikekvalitetna i dugotrajna igračkasigurne, netoksične boje na bazi vode Rani intelektualni razvoj vašeg mali..
1.499,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
DRUŠTVENA IGRA JENGA - ŽIVOTINJE TOP BRIGHT
Društvena igra Jenga - Životinje ima mnogo benefita i jedan cilj: složiti što višu kulu od drvenih blokova, koristeći intelektualne veštine. U toku igre, kod dece razvija: koncentraciju;reflekse;pažnju;timsko i strateško planiranje;razmišljanje;maštu;kreativnost. Osnovne karakteristike igračke..
1.899,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
DRUŠTVENA IGRA SLOŽI VOĆE TOP BRIGHT
Povećajte koncentraciju svog deteta, jer ona je osnova za svako naredno učenje. Družite se, takmičite i igrajte „SLOŽI VOĆE” igru na 3 načina. PRVI NAČIN Poslažite voće na drvo, bacajte kockicu i skupljajte hvataljkom svoje voćkice. Saberite poene i nagradite aplauzom pobednika.  DRUGI NAČI..
1.849,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
DRVENA KORNJAČA SA ČEKIĆEM TOP BRIGHT
ToP BRIGHT Kornjača sa čekićem donosi mališanima smeh i zabavu i sigurno će vrlo brzo postati jedna od omiljenih igračaka. Vedre boje i simpatičan lik kornjače samo doprinose naklonosti dece prema njoj.Jednostavnim lupanjem drvenih elemenata na vrhu igračke, pomeraju se kornjačina glava, noge i rep ..
2.789,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
EDUKATIVNA IGRAČKA – NANIŽI GUSENICU TOP BRIGHT
Evo sjajne igračke za vežbe fine motorike, u obliku gusenice! 20 šarenih, drvenih elemenata i kanap za nizanje ToP BRIGHT Edukativne igračke – Naniži gusenicu zabaviće dečije prstiće i pažnju i razviti nove veštine. Dete ima zadatak da na kanap niže elemente proizvoljnim ili smislenim redosle..
1.550,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
EKSPLOZIVNA JENGA TOP BRIGHT
BUM! JENGA će početi da se trese i srušiće blokove AKO nisu dobro poslagani! Zato igrači treba da vode računa o: 1. pravilima – koje određuju kartice i kockica; 2. rasporedu blokova u kuli koju grade; 3. vremenu – koje određuje tajmer. BUM! JENGA razvija strateško planiranje, preciznost, koncent..
2.889,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
GUSENICA GEOMETRIJSKI OBLICI TOP BRIGHT
Vežbajte prstiće i naučite boje kroz igru! Uz pomoć 4 stalka i 15 drvenih elmenata, dete će napraviti GUSENICU čije će telo činiti raznobojni geometrijski oblici (krug, cvet, trougao, kvadrat). Igrajući se ovom igračkom dete će učiti boje i oblike, razvijati finu motoriku i koordinaciju oko ..
1.969,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 54 (5 strana)