Apotekaonline
Korpa

OXSILVER

OXSILVER
450,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SHIRKO
  • Šifra proizvoda: 20161030

Opis proizvoda

OXSILVER

Opis proizvoda:

Sinergijsko delovanje kiseonika i srebra je bezbednije od upotrebe
alkohola, hemikalija ili aldehida i ne menja ukus i izgled tretiranih
namirnica.
Oxsilver brzo i snažno detoksikuje voće i povrće, sirovo meso, orašaste plodove kao i mesta na kojima mogu da se nađu patogeni.
Na pamučni tupfer naprskajte Oxsilver i tretirajte lice ako imate pege, akne, bubuljice, ekceme, gljivice…
Možete ga primeniti i kod ujeda insekata i krpelja.
Oxsilver možete prsnuti u uho ili nos i sprečiti upalna stanja.

 

Oxsilver je supstanca sastavljena od 3% vodonik peroksida (H2O2) i jonizovane srebrne vode u kovalentnoj vezi. Njegova sigurnost prilikom korišćenja svrstava ga u sam vrh prirodnih sredstava za borbu protiv patogena poput virusa, bakterija, gljivica, čak i priona. Većina beba odmah po rođenju počinje da koristi H2O2 jer majčino mleko i kolostrum sadrže H2O2. Nažalost, pre dve-tri decenije bacalo se to prvo, dragoceno mleko… Ovo je bilo nerazumno kada znamo da je jedna od njegovih funkcija aktiviranje i stimulacija imunog sistema. Postoje milioni ljudi koji bespotrebno pate jer ne znaju za blagodeti H2O2, ili su pogrešno informisani, ili im se nude proizvodi koji imaju brojne kontraindikacije. Vodonik peroksid se razlaže na vodu i kiseonik. Nema štetnih nusprodukata. Naravno, treba poštovati uputstva o koncentrciji, količini i načinu primene. Vodonik peroksida ima i u snegu, kišnici, ima ga pljuvačka, ima ga u svežem (nekuvanom ) voću i povrću.
Hrana koju koristimo često je toliko kontaminirana da ne pomažu ni dugotrajna potapanja u vodi (dejstvo hlora), tretiranja alkoholom, aldehidima, tečnim deterdžentima ili sl. Nažalost, takvim tretiranjima može se znatno uticati na strukturu, ukus i bezbednost hrane. Kao da smo potpuno zaboravili da postoji sredstvo korišćeno još pre dva veka koje je bez premca u snazi dezinfekcije i što je još važnije: nije toksično, nije karcinogeno, nema nus produkata, poseduje dugotrajan efekat delovanja, razlaže se na vodu i kiseonik. Kod tretiranja hrane koja se daje pacijentima sa teškim bolestima naročito je važno da se predupredi eventualna pojava patogena jer bi razvoj takvih organizama i infekcije mogli značajno da uvećaju rizik po ozdravljenje i naškode opravku pacijenta.
Brojnim analizama i ispitivanjima utvrđeno je da vodonik peroksid zajedno sa jonima srebra deluje sinergijski, ima bolje performanse i znatno veću brzinu delovanja na tretirane predmete ako su zajedno u rastvoru: i vodonik peroksid i joni srebra. Namirnice i predmeti često imaju na sebi biofilmove, tj.kolonije patogena. Ako se deluje samo srebrnom vodom teško se može načeti površina biofilma (iako je to sloj debljine u nanometrima). Tu se pokazuje snažna sinergija, vodonik peroksid rastopi biofilm i onda stupaju na scenu joni srebra. Znatno je skraćeno vreme dekontaminacije bez rizika da se stvore nepoželjni nusproizvodi.
Srebro i vodonik peroksid zajedno imaju značajne germicidne performanse čak i u niskim koncentracijama i kao takvi ne predstavljaju nikakvu opasnost po zdravlje, po proceni EEZ, SZO, USEPA.

Zeljasto povrće, voće, suvo voće, povrće

Mi ne znamo kakvim je rukama neko dirao voće ili povrće pre nas. Ne znamo ni da li je neki glodar posećivao te proizvode. Voda ili deterdžent ne mogu detoksikovati biofilmove patogena. Proizvodi koje ne želimo termički da obrađujemo mogu tada biti rizični za upotrebu. Upotreba alkohola, hemikalija ili aldehida bi promenila ukus i izgled namirnica. Pečurke, suvo voće i orašasti plodovi naročito mogu biti kontaminirani raznim mikroorganizmima.
Nakon pranja voća ili povrća isprskajte ih Oxsilverom i sačekajte par minuta pre ispiranja. Ako je izgubljena svežina povrća (npr: salate) operite je vodom, isprskajte Oxilverom i odložite pola sata u frižideru. Aktivni kiseonik će detoksikovati mikroorganizme ali će i vratiti svežinu salati.

Meso sirovo, dimljeno, sušeno

Ljubitelji mesa koji ne žele da rizikuju i unesu u organizam neke bakterije (npr: iz familije koka) mogu koristiti Oxsilver za tretiranje površine mesa za koju se sumnja da bi mogla biti kontaminirana. Poznato je da antibiotici ne mogu da unište oko 10% nekih patogena iz familije streptokoka, ni termička tretiranja ne mogu biti pouzdana za neke sojeve, ali dejstvo aktivnog kiseonika u sinergiji sa srebrom može da ih inaktivira za desetak minuta. Ukus takvih namirnica neće biti izmenjen nakon tretiranja.

Naklijavanje semenki

Ljubitelji zdrave hrane prilikom naklijavanja semenki vrše ispiranja semena po nekoliko puta. Svaki put valja naprskati u vodu Oxsilver. Na taj način ste ponudili semenkama kiseonik koji pospešuje rast klica ali ste u isto vreme uništili bakterije i gljivice koji mogu da štete isklijavanju. U vodu kojom prskate semenje takođe prsnite 1-2 puta Oxsilver, videćete razliku u brzini i kvalitetu klijanja.

Tretiranje akni, staračkih pigmentnih fleka

Prijatno će vas iznenaditi brzina kojom možete očistiti vaše lice ili telo. Na pamučni tufer naprskajte Oxsilver i brišite po željenoj regiji. Ako osetite peckanje budite strpljivi ili razredite Oxsilver destilovanom vodom. Nakon tretiranja nemojte odmah stavljati vaše omiljene kreme, sačekajte da se film osuši prirodnim isparenjem.

Higijena ruku i tela

Nakon pranja ruku ili tela, ako je potrebno dodatno bezbedno detoksikovanje, isprkajte ruke ili regiju tela Oxsilverom ili natopljenim tuferom prebrišite telo. Možete tretirati i ogrebotine koje nisu duboke. Isto važi i kod ujeda insekata, pčela i krpelja.

Bradavice, ekcemi, gljivice na prstima nogu

Oxsilver se pokazao kao vrlo efikasno sredstvo za ove pomenute probleme. Budite uporni, nakon tretiranja sačekajte da se rastvor prirodno osuši.

Higijena u kuhinji

Truleks, predmet koji veoma često koristimo u kuhinji već prvog dana može biti pun bakterija i virusa. Da bi ste uklonili patogene, dobro ga iscedite i isprskajte ga Oxsilverom. Truleks će početi da šumi, stvara mehuriće i razvija malo toplote. Kiseonik je uradio svoj zadatak uz pomoć srebra. Oxsilverom možete isprskati pribor za jelo, posuđe itd. Staklene posude i čaše će zablistati nakon tretiranja Oxsilverom.

Higijena u kupatilu

Wc daska je slična truleksu po rizicima od prisustva raznih mikroorganizama, samo što se na dasci nalaze u mikrofilmovima. Preventive radi, nije na odmet isprskati površinu Oxsilverom i prebrisati papirom. Delovanje Oxsilvera je snažno i sinergijsko sa srebrom. Posebno naglašavamo neophodnost primene aplikacije ako su u pitanju deca.

Tretiranje klima uređaja

Klima uređaj možete tretirati Oxsilverom kada je isključen iz struje. Njegova „pluća” mogu biti puna mikroorganizama i mogu biti vrlo neugodne situacije. Oxsilver se pokazao kao impresivan borac sa mnogo snažnijom penetracijom od konkurentskih sredstava na bazi hlora ili sličnih hemikalija.

Dečije igračke

Preporučeno je dekontaminirati čak i zapakovane dečije igračke, o raspakovanim da i ne govorimo. Imajte na umu da može doći do izmene boje ako neka igračka ima tkaninu. Tastature, unutrašnjost obuće i sl. takođe mogu biti legla biofilmova.

Uklanjanje buđi

Pojava buđi na zidovima i predmetima nije za pocenjivanje. Respiratorni organi ne mogu identifikovati niske koncentracije buđi, pojedine kolonije buđi nemaju miris pa smo često u nedoumici otkud alergije, otežano disanje i sl. Prednost Oxsilvera je što deluje brzo i temeljno bez maskiranja mirisima. Može se odmah nakon apliciranja provetriti i boraviti u prostoriji, bez kontraindikacija po respiratorne organe.

Oksidativna terapija

Kupke u koje ste sipali Oxilver imaju efekte hiperbarične komore a troškovi su znatno, znatno manji. Povećanju opšteg stanja zdravlja doprineće i srebro.
Kiseonik može da okrepi organizam u svakom pogledu, i u psihičkom i u fizičkom a dobrobiti su odmah vidljive i primenjive. Preporučeno je da se koriste ovakve kupke kod najtežih bolesti gde je organizmu preko potreban kiseonik u većim koncentracijama od uobičajenih.

Zdravlje i Oxsilver

Naše telo sadrži prirodni vodonik peroksid, to je borac protiv infekcija i mora biti prisutan u našem imunom sistemu da bi pravilno funkcionisao. Bela krvna zrnca (leukociti) i njihova podgrupa neutrofili proizvode vodonik peroksid kao prvu liniju odbrane od toksina, parazita, virusa i gljiva.

Lična nega usta i zuba

Na četkicu sa pastom za zube, natopljenom u malo sode bikarbone prsnite malo Oxsilvera ili naknadno prsnite u usta prilikom pranja zuba. Pored obilne efikasne pene vaši zubi će biti beliji, flora u ustima će biti osvežena.

Dezodorans Oxsilver

Natopite pamučni tufer Oxsilverom i tretirajte pazuhe. Neprijatni miris znoja će nestati.

Naočari i Oxsilver

Naočari, prozori, vetrobranska stakla i sl. će biti lako očišćeni Oxsilverom.

Inhalacija Oxsilvera

Sipajte Oxsilver u čašu ili u posudu za radijator. Kiseonik će lagano isparavati. Na taj način možete znatno povećati koncentraciju kiseonika kod pacijenata koji su u sobi u zimskim uslovima.

Kućni ljubimci i Oxsilver

Leglo vašeg ljubimca može imati grinje. Svaka posteljina tretirana i ostavljena da se osuši može uništiti larve grinja i sličnih parazita. Isto važi i za tepihe. Postoji rizik promene boje, zato prvo probajte tretman na skrivenom mestu. Oxsilverom možete uništiti grinje i direktno na vašem kućnom ljubimcu.

Oxsilver sadrži:

Vodonik peroksid rastvor 3% PH.EUR.4 kvaliteta u koloidnom rastvoru srebra čistoće 99,99 %
Oxsilver ne sadrži alkohole, mirise, hlor, aldehide, deterdžente, parabene itd.
Oxsilver pripada najvišoj kategoriji ekoloških prirodnih supstanci 100% bio- razgradivih, bez štetnih nusprodukata.

Upozorenja:

Oxsilver čuvajte udaljeno od dece. Nemojte izlagati direktno sunčevoj svetlosti. Oxsilver gubi potencijal oko 10% godišnje jer se prirodno oslobađa kiseonik.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Svi tekstovi u ovoj publikaciji su neobavezujuće informacije namenjene isključivo informisanju i zdravstvenom prosvećivanju te nipošto ne zamenjuju lekarsku dijagnozu ili lečenje kod Vašeg licenciranog lekara. Iskreno se nadamo da informacije koje smo ovde izneli, doprinose vašem zdravlju, prosperitetu i blagostanju. Proizvodi koji su pomenuti u ovom tekstu nisu namenjeni za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti ali su dokazano korisni za zdraviji i duži život.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).