Apotekaonline
Korpa

SHIRKO

SHIRKO d.o.o. je porodična kompanija koja se već pola decenije posvećuje zdravom načinu života i prirodnoj kozmetici, radi očuvanja zdravlja i lepote.
Svi SHIRKO proizvodi su sami kreirani od strane SHIRKO time uz nesebičnu pomoć doktora nauka, magistara farmacije i lekara naturopatske medicine i želimo da ih podelimo sa svima Vama koji brinete i želite da negujete svoje zdravlje na prirodan način.
Neki proizvodi su nastali iz svakodnevnih potreba jer i proširenje naših članova dovodi do novih izazova.
Ideja, misija i vizija se ogleda u prizmi da našoj deci ostavimo nešto kvalitetno, zdravo, sa višestrukom primenom, bez opasnih kontraindikacija i verujemo da ćemo još nekoga usrećiti i doprineti boljitku života i zdravlja.

Brend: SHIRKO
DMSO
DMSO – DimetilsulfoksidOpisDMSO 33% Uputstvo za upotrebuPre prve upotrebe obavezno pročitajte ovo uputstvo. Uputstvo sačuvajte, možda ćete poželeti da ga ponovo pročitate.Dimetilsulfoksid (DMSO) je prirodna vodotopiva tečnost. To je bezbojna nesintetisana tečnost ekstra..
650,00 RSD
Brend: SHIRKO
EPSOM SOLI
Uputstvo za korišćenje Epsom soli: Epsom sona kupka Dokazano je da epsom kupka pouzdano oslobađa od stresa. Mogu popustiti grčevi u mišićima i smanjiti bol izazvan zapaljenjima. Hranljive materije se bolje apsorbuju uz prisustvo ovog važnog minerala. Nemojte koristiti epsom sonu kupku..
580,00 RSD
Brend: SHIRKO
EPSOM SOLI GEL
Mnogi potencijalni korisnici Epsom soli jednostavno nemaju vremena da se banjaju u kadi ili imaju tuš kabinu i uskraćeni su za blagodeti  epsom kupki, ali mogu da koriste  Epsom soli gel kao konforni način za snažnu detoksikaciju  organizma.Nakon radioaktivnog zračenja ..
599,00 RSD
Brend: SHIRKO
MAGNEZIJUM HLORID GEL
Popust: 10%Akcija traje dok traju zalihe.Magnezijum je prirodni mineral koji promoviše zdravlje, ne postoji zamena za magnezijum . Magnezijuma je sve manje u hrani zbog korišćenja veštačkih djubriva i pesticida, uništava se prirodni sastav zemljišta li&scar..
480,00 RSD
Brend: SHIRKO
OXSILVER
OXSILVEROpis proizvoda:Sinergijsko delovanje kiseonika i srebra je bezbednije od upotrebe alkohola, hemikalija ili aldehida i ne menja ukus i izgled tretiranih namirnica. Oxsilver brzo i snažno detoksikuje voće i povrće, sirovo meso, orašaste plodove kao i mesta na kojima mogu da s..
450,00 RSD
Brend: SHIRKO
OXSILVER MINI
Oxsilver mini efikasno deluje protiv širokog spektra virusa bakterija i gljivica, obezbeđuje maksimalnu higijenu u odsustvu vode i sapuna.Brza i sigurna higijena ruku i tela sa dugotrajnim delovanjem.Idealan za putovanja, u bolnicama, školama, kancelarijama, u prirodi.Sastav:Vodonik peroksid 3% rast..
250,00 RSD
Brend: SHIRKO
OXSILVER-OXIĆ
OXSILVER – OxićOpis proizvoda:Namena:Višenamenski proizvod za dezinfekciju predmeta koji dolaze u kontakt sa bebama i malom decom. Pogodno za uzrast : 0m +Način primene:Raspršivačem isprskati cuclu koja je ispala i znatno ćete umanjiti rizik kontaminacij..
550,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)