Apotekaonline
Korpa

SHIRKO

SHIRKO - Apoteka Online
Brend: SHIRKO
DMSO – DimetilsulfoksidOpisDMSO 33% Uputstvo za upotrebuPre prve upotrebe obavezno pročitajte ovo uputstvo. Uputstvo sačuvajte, možda ćete poželeti da ga ponovo pročitate.Dimetilsulfoksid (DMSO) je prirodna vodotopiva tečnost. To je bezbojna nesintetisana tečnost ekstra..
650,00 RSD
Brend: SHIRKO
Uputstvo za korišćenje Epsom soli: Epsom sona kupka Dokazano je da epsom kupka pouzdano oslobađa od stresa. Mogu popustiti grčevi u mišićima i smanjiti bol izazvan zapaljenjima. Hranljive materije se bolje apsorbuju uz prisustvo ovog važnog minerala. Nemojte koristiti epsom sonu kupku..
580,00 RSD
Brend: SHIRKO
Mnogi potencijalni korisnici Epsom soli jednostavno nemaju vremena da se banjaju u kadi ili imaju tuš kabinu i uskraćeni su za blagodeti  epsom kupki, ali mogu da koriste  Epsom soli gel kao konforni način za snažnu detoksikaciju  organizma.Nakon radioaktivnog zračenja ..
599,00 RSD
Brend: SHIRKO
Popust: 10%Akcija traje dok traju zalihe.Magnezijum je prirodni mineral koji promoviše zdravlje, ne postoji zamena za magnezijum . Magnezijuma je sve manje u hrani zbog korišćenja veštačkih djubriva i pesticida, uništava se prirodni sastav zemljišta li&scar..
480,00 RSD
Brend: SHIRKO
OXSILVEROpis proizvoda:Sinergijsko delovanje kiseonika i srebra je bezbednije od upotrebe alkohola, hemikalija ili aldehida i ne menja ukus i izgled tretiranih namirnica. Oxsilver brzo i snažno detoksikuje voće i povrće, sirovo meso, orašaste plodove kao i mesta na kojima mogu da se nađu ..
450,00 RSD
Brend: SHIRKO
OXSILVER – OxićOpis proizvoda:Namena:Višenamenski proizvod za dezinfekciju predmeta koji dolaze u kontakt sa bebama i malom decom. Pogodno za uzrast : 0m +Način primene:Raspršivačem isprskati cuclu koja je ispala i znatno ćete umanjiti rizik kontaminacije. Možete t..
550,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)