Apotekaonline
Korpa

SHIRKO

SHIRKO - Apoteka Online
Brend: SHIRKO
DMSO – DimetilsulfoksidOpisDMSO 33% Uputstvo za upotrebuPre prve upotrebe obavezno pročitajte ovo uputstvo. Uputstvo sačuvajte, možda ćete poželeti da ga ponovo pročitate.Dimetilsulfoksid (DMSO) je prirodna vodotopiva tečnost. To je bezbojna nesintetisana tečnost ekstrahovana i d..
650,00 RSD
Brend: SHIRKO
Uputstvo za korišćenje Epsom soli: Epsom sona kupka Dokazano je da epsom kupka pouzdano oslobađa od stresa. Mogu popustiti grčevi u mišićima i smanjiti bol izazvan zapaljenjima. Hranljive materije se bolje apsorbuju uz prisustvo ovog važnog minerala. Nemojte koristiti epsom sonu kupku ..
580,00 RSD
Brend: SHIRKO
Mnogi potencijalni korisnici Epsom soli jednostavno nemaju vremena da se banjaju u kadi ili imaju tuš kabinu i uskraćeni su za blagodeti  epsom kupki, ali mogu da koriste  Epsom soli gel kao konforni način za snažnu detoksikaciju  organizma.Nakon radioaktivnog zračenja  ..
599,00 RSD
Brend: SHIRKO
Popust: 10%Akcija traje dok traju zalihe.Magnezijum je prirodni mineral koji promoviše zdravlje, ne postoji zamena za magnezijum . Magnezijuma je sve manje u hrani zbog korišćenja veštačkih djubriva i pesticida, uništava se prirodni sastav zemljišta li&scar..
480,00 RSD
Brend: SHIRKO
OXSILVEROpis proizvoda:Sinergijsko delovanje kiseonika i srebra je bezbednije od upotrebe alkohola, hemikalija ili aldehida i ne menja ukus i izgled tretiranih namirnica. Oxsilver brzo i snažno detoksikuje voće i povrće, sirovo meso, orašaste plodove kao i mesta na kojima mogu da se nađu ..
450,00 RSD
Brend: SHIRKO
OXSILVER – OxićOpis proizvoda:Namena:Višenamenski proizvod za dezinfekciju predmeta koji dolaze u kontakt sa bebama i malom decom. Pogodno za uzrast : 0m +Način primene:Raspršivačem isprskati cuclu koja je ispala i znatno ćete umanjiti rizik kontaminacije. Možete t..
550,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)