Apotekaonline
Korpa

PARODONTAX 0.2% EXTRA TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA

PARODONTAX 0.2% EXTRA TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA
680.00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Brend: PARODONTAX
  • Šifra proizvoda: 3720201939
Pregleda: 2873

Opis proizvoda

PARODONTAX 0.2% EXTRA TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA

Budući da je gingivitis ozbiljno oboljenje koje ne treba ignorisati, važno je da reagujete brzo kako biste delovali na simptome gingivitisa, kao što je krvarenje, crvene ili otečene desni. Na taj način možete sprečiti dalji razvoj u nepovratnu fazu bolesti desni, periodontitis, koja može izazvati gubitak zuba.

Ako imate konstantne ili ozbiljne probleme sa desnima, ili ako se Vaši problemi pogoršavaju, onda će Vam možda biti neophodan dodatni tretman kao što je parodontax Extra 0.2% tečnost za ispiranje usta. Ona je kreirana sa ciljem da se koristi kao kratkoročno rešenje, kao dodatak dobroj svakodnevnoj oralnoj higijeni. Vaš stomatolog takođe može preporučiti da je koristite kako bi Vaša usta bila čista i kako bi se desni brže oporavljale nakon stomatološke operacije.


Delovanje: 

Prva stvar koju treba da uradite ako sumnjate da imate ozbiljan problem sa desnima jeste da razgovarate sa Vašim stomatologom budući da će on moći da ustanovi problem i preporuči najbolji način za njihovo lečenje. Usled njegove dokazane efikasnosti u tretiranju bolesti desni, Vaš stomatolog Vam može preporučiti korišćenje parodontax Extra 0.2% tečnost za ispiranje usta kao kratkoročan tretman, obično u periodu između dve i četiri nedelje.


Upozorenje:

Uz produženo korišćenje, parodontax Extra 0.2% tečnost za ispiranje usta može izazvati privremenu promenu boje zuba ili jezika. Ovaj efekat se može neutralisati pranjem zuba dva puta dnevno ili to može uraditi Vaš stomatolog ili stomatološki tehničar. Možete da smanjite rizik od pojave fleka tako što ćete izbegavati konzumiranje čaja, kafe ili crnog vina, naročito jedan sat posle korišćenja, kao i pranjem zuba dva puta dnevno zubnom pastom.

Pakovanje: 300ml

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.