Apotekaonline
Korpa

CURAPROX

Curaden AG je švajcarska kompanija, pionir na području razvoja proizvoda za očuvanje oralnog zdravlja i individualne dentalne profilakse. U okviru brenda CURAPROX i u saradnji sa dentalnim profesionalcima, stvaramo proizvode koji služe jedinstvenoj svrsi: doživotno čuvaju zdravlje vaših zuba i desni.
Naša dugogodišnja saradnja sa švajcarskim dentalnim stručnjacima i specijalistima koji rade na univerzitetima dovela je do akumuliranja bogatog fonda znanja o tehnikama četkanja i pravilnog održavanja oralne higijene - takođe i proizvoda koji pružaju istinske koristi i užitak: atraumatični su za zubna tkiva, efikasni i prihvatljivi. CURAPROX asortiman obuhvata sve što je potrebno za doživotno očuvanje oralnog zdravlja: četkice za zube za decu i odrasle, interdentalne četkice, četkice za solo tehniku, zubne konce, dečje dude varalice i prstene za žvakanje, kao i ostala pomoćna sredstva.
Sedište kompanije Curaden AG nalazi se u Kriensu, nedaleko od Lucerna. Svi Curaprox proizvodi se razvijaju i dizajniraju u Švajcarskoj od 1972. godine.

Brend: CURAPROX
CURAKID 4260 SUPER SOFT
CURAkid 4260, dečja četkica za zube sa više od 3000 nežnih CUREN vlakana. Uska glava je zaštičena mekanom plastičnom navlakom. Razvijene, testirane i sa preporukom stručnjaka...
720,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX ČETKICA CS 1006 SINGLE
Dr Jiri Sedelmayer razvio je »Solo tehniku«, a CURAPROX savršenu četkicu za zube koja prati tu tehniku: CURAPROX  "single" sa ultra tankim CUREN vlaknima koja čisti površinu svakog zuba i ivicu desni sa izuzetnom efikasnošću.Jednostavnije či&scaro..
759,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX ČETKICA CS 1009 SINGLE
Dr Jiri Sedelmayer razvio je »Solo tehniku«, a CURAPROX savršenu četkicu za zube koja prati tu tehniku: CURAPROX  "single" sa ultra tankim CUREN vlaknima koja čisti površinu svakog zuba i ivicu desni sa izuzetnom efikasnošću.Jednostavnije či&scaro..
759,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 1560 ČETKICA SOFT
CURAPROX 1560 ČETKICA SOFTOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox  sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake povr&scaron..
799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 1560 ČETKICA SOFT 3 KOMADA
CURAPROX 1560 ČETKICA SOFT 3 KOMADAOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox  sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake po..
1.799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 3960 ČETKICA SUPERSOFT
CURAPROX 3960 ČETKICA SUPERSOFTOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake površ..
799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 3960 ČETKICA SUPERSOFT 3 KOMADA
CURAPROX 3960 ČETKICA SUPERSOFT 3 KOMADAOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake pov..
1.799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 5460 ČETKICA ULTRASOFT
CURAPROX 5460 ČETKICA ULTRASOFTOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake površ..
799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 5460 ČETKICA ULTRASOFT 3 KOMADA
CURAPROX 5460 ČETKICA ULTRASOFT 3 KOMADAOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake pov..
1.799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX ATA4060 ČETKICA SENSITIVE
CURAPROX ATA4060 ČETKICA SENSITIVEOpis proizvoda:Jednostavna i revolucionarna: glava četkice u kombinaciji šireg i užeg dela ima moć čišćenja teže dostupnih mesta. Zahvaljujući svom revolucionarnom obliku i velikom broju Curen® vlakana (široki gornji deo g..
568,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX CRNA PASTA ZA BELE ZUBE
CURAPROX CRNA PASTA ZA BELE ZUBEOpis proizvoda:Crna pasta za zube sa aktivnim ugljem - za bele zube. ​Crna pasta za izbeljivanje White is Black odstranjuje obojenost zuba – sadrži aktivni ugalj koji apsorbuje čestice koje uzrokuju obojenost zuba i nežno ih otklanja..
3.424,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX ENZYCAL 950 PASTA ZA ZUBE
CURAPROX ENZYCAL 950 PASTA ZA ZUBEOpis proizvoda:Pasta za zube Curaprox Enzycal 950 ne sadrži agresivno sredstvo za stvaranje pene, natrijum lauril sulfat (NLS), koji se nalazi u većini pasti za zube. Zato je kod upotrebe ove paste sluzokoža usta zaštićena od iritacija i bilo ka..
799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)