Apotekaonline
Korpa

PIC SOLUTION

Brend: PIC SOLUTION
VEDO FAMILYNovi elektronski toplomer sa rigidnom sondom je praktičan, pouzdan i lak za upotrebu.Namenjen za oralno, rektalno i aksilarno merenje temperature.Opšte karakteristike:trajanje merenja: 2-3 minutarigidna sondazvučni signal koji označava kraj merenjaalarm koji označava postojanje povišene ..
450,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Ultra-tanki, skoro nevidljivi, debljine samo 20 mikrona Štite posekotinu od vode i bakterija, a proizvedeni su tako da imaju visoku propustljivost vazduha i prilagođavaju se najosetljivijim delovima tela Zahvaljujući specijalnom jastučiću koji odbija vodu, krv ne može da dospe na povr&scaro..
131,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Family mix flasteri sastoje se od:8 kom Classic 19x72 mm flastera 6 kom Delicate Kids 19x72 mm flastera 6 kom Aquabloc 25x72 mm flasteraPrilagođeni su svim članovima porodice i raznovrsnim potrebama (u slučaju kontakta sa vodom, za decu i klasične posekotine ili poderotine).Classic flaste..
179,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Neseser sa dodacima za ultrazvučni inhalator sadrži sve potrebne dodatke za terapiju Pic ultrazvučnim inhalatorom: maske za odrasle i za decu, dodatak za usta, dodatak za nos i crevo za povezivanje sa inhalatorom. Torbica u kojoj se nalaze dodaci može služiti za odlaganje dodataka nakon svakog tretm..
850,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Neseser za kompresorski inhalator sadrži inovativnu Sidestream čašicu i jednu posebnu masku. Efikasnost terapije zavisi od kvaliteta difuzije leka kroz disajne puteve. Uz  Sidestream čašicu, neseser sa dodacima za inhalaciju sadrži sve dodatke potrebne za obavljanje terapije: mask..
1.050,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
PiC Solution aneroidni sfigmomanometar sa stetoskopom je namenjen za profesionalnu i kućnu upotrebu i ima sledeće karakteristike:Udobna manžetna sa čičkom za pričvrščivanje i sa graničnikom. Stetoskop visoke osetljivosti Poseduje praktičnu torbicu za čuvanje sa rajsfešlusom..
2.590,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Pakovanje sadrži:8 komada 19x72mm 4 komada 25x72mm 4 komada 57x16mm 4 komada 22,5mm   Ultra-tanki, skoro nevidljivi, debljine samo 20 mikrona Štite posekotinu od vode i bakterija, a proizvedeni su tako da imaju visoku propustljivost vazduha i prilagođavaju se najosetljivijim de..
179,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Pic Solution Classic check je automatski merač pritiska za nadlakticu. Zahvaljujući PiC Solution tehnologiji i iskustvu, merenje krvnog pritiska, koje treba uvek da se vrši kada se poseti lekar, sada može lako da se uradi kod kuće. PiC Solution asortiman je dizajniran da zadovolji sve potrebe..
5.690,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Univerzalni flasteri sa visokim nivoom propustljivosti vazduha Elastični su i prilagodljivi pri nanošenju Idealni su za manje posekotine na normalnoj koži Naročito su pogodni za posekotine na prstima ili delovima tela koji su najmobilniji Lako se otvarajuPakovanje: 10 komada..
89,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Pakovanje sadrži:8 komada 19*72mm 4 komada 25*72mm 4 komada 57*16mm 4 komada 22.5mmUniverzalni flasteri sa visokim nivoom propustljivosti vazduha, elastični su i prilagodljivi pri nanošenju Idealni su za manje posekotine na normalnoj koži Naročito su pogodni za posekotine na prs..
118,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Veseli flasteri za decu puni izneneđenja Mekani, sa visokom propustljivošću vazduha i omogućavaju koži da diše Imaju antibakterijsko jastuče koje onemogućava razvoj bakterija Ubrzavaju regeneraciju tkiva Idealni su za osetljivu kožu Lako se otvarajuPakovanje: 20 komada..
159,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)