Apotekaonline
Korpa

D-MANOZINN KESICE

D-MANOZINN KESICE
SNIŽENA CENA -10 %
D-MANOZINN KESICE

Omogućava laku i brzu eliminaciju bakterije ešerihije koli iz urinarog trakta

D-manozinn® je dijetetski suplement koji predstavlja efikasan tretman u terapiji i prevenciji infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Escherichia Colli. U svom sastavu sadrži d-manozu, vitamin C i cink. D-manoza se u svetu koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranjivanje bakterije ešerihije koli iz urinarnog trakta. D-manozinn® je bezbedan je za dugotrajnu kontinuiranu primenu i nema registrovanih neželjenih efekata.

Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
1.204,20 RSD
1.338,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: HEMOFARM
 • Šifra proizvoda: 20160885

Opis proizvoda

D-manozinn kesice oslobađa urinarni trakt od bakterije echerichia coli. Kad urin postane zasićen molekulima d-manoze bakterije se lakše i brže vezuju za d-manoza molekule nego za zid urinarnog trakta. Jednom kad se bakterije vežu za molekul D-MANOZINN-a bivaju izbačene iz organizma putem urina. Ovaj proizvod ima povoljne efekte na urinarni i gastrointestinalni trakt, kao i na imunološki sistem.

Zašto D-MANOZINN Protect?

 • Zajedničkim delovanjem d-manoze, saharomicete i odabranih Lactobacillus sojeva povećava efikasnost antibiotske terapije kod akutnih infekcija urinarnog trakta izazvanih ešerihijom koli
 • Efikasan u prevenciji razvoja ponovljenih infekcija (zahvaljujući probiotskim kulturama, koje štite „dobre“ bakterije i održavaju sastav i funkciju normalne crevne flore)
 • Prevenira pojavu dijareje prilikom primene antibiotske terapije
 • Bezbedan za primenu kod dece od 3. godine, trudnica i dojilja
 • Komforna primena – samo jedna kesica jednom dnevno

D-MANOZABakterija ešerihija koli se u urinarnom traktu preko svojih nastavaka (fimbrija) vezuje za endogenu d-manozu. Kada se unese oralnim putem, d-manoza se vezuje za nastavke bakterije i na taj način onemogućava vezivanje ešerihije koli za endogenu manozu. Kompleks oralno unete d-manoze (iz proizvoda D-manozinn Protect) i bakterije će brzo i lako napustiti urinarni trakt prvim sledećim uriniranjem.

SYNBIO – Predstavlja jedinstvenu formulaciju dva Lactobacillus soja – L. rhamnosus i L. paracasei. Ovi sojevi su prirodni stanovnici digestivnog trakta i vagine. Ispitivanja su pokazali da se najvećim afinitetom vezuju za sluznicu gde formiraju biofilm i imaju višestruke pozitivne efekte. Proizvodnjom mlečne kiseline i vodonik-peroksida inhibiraju rast i razmnožavanje bakterija, a pored toga L. rhamnosus dokazano smanjuje produkciju nastavaka (fimbrija) preko kojih se ešerihija koli vezuje za epitel urinarnog trakta. Probiotski sojevi stimulišu aktivnost imunog sistema i preveniraju nastanak dijareje prilikom primene antibiotske terapije.

SACCHAROMYCES BOULARDII – Vrsta kvasca koji nema patogeno dejstvo i otporan je na antibiotike. Efikasno utiče na smanjenje patoloških sojeva ešerihije koli jer se pričvršćuje za bakteriju svojom lepljivom spoljnom ovojnicom i na taj način onemogućava vezivanje bakterije za epitel urinarnog trakta. Pored toga, pozitivno utiče na aktivaciju imunog sistema pacijenta i prevenira nastanak dijareje tokom primene antibiotske terapije.

Način upotrebe:

Odrasli i deca preko 12 godina:

Kod akutne urinarne infekcije: prva 3 dana uzimati 1 kesicu praška razmućenu u čaši vode ili soka, svaka 4 sata (nije neophodno uzimati u toku noći). Nakon toga nastaviti sa uzimanjem 1 kesice praška, 2 puta dnevno. Prevencija ponovljenih urinarnih infekcija: Jednom dnevno 1 kesicu praška rastvoriti u čaši vode ili soka.

Odojčad i deca do 12 godina:

Kod akutne urinarne infekcije: prva 3 dana razmutiti ½ kesice praška u čaši vode ili soka, svaka 4 sata (nije neophodno uzimati u toku noći). Nakon toga nastaviti sa uzimanjem ½ kesice praška, 2 puta dnevno.

Prevencija ponovljenih urinarnih infekcija: Jednom dnevno ½ kesice praška rastvoriti u čaši vode ili soka.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).