Apotekaonline
Korpa

HEDRIN TREAT&GO LOSION PROTIV VAŠKI

HEDRIN TREAT&GO LOSION PROTIV VAŠKI
540,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: HEMOFARM
 • Šifra proizvoda: 300920201655

Opis proizvoda

HEDRIN TREAT GO losion 50ml
Revolucionarni novi proizvod koji ubija vaške i gnjide i do 100%

Hedrin Treat & Go je nemilosrdan prema vaškama, a nežan prema koži glave.
Hedrin Treat & Go je prva zaštita koju možete ostaviti na kosi deteta tokom igre i dnevnih aktivnosti i kasnije vrlo lako isprati
Hedrin Treat & Go se lako primenjuje, jednostavan je i za roditelje i za decu
Hedrin Treat & Go je jedinstvena, nemasna formula koja se osuši na kosi i gotovo je neprimetna.
Hedrin Treat & Go ne šteti koži, bez mirisa je i ne sadrži alergene
Hedrin Treat & Go klinički dokazano ubija vaške i gnjide i do 100% bez insekticida

 

U cilju efikasnije borbe protiv vaški, potrebno je da ponovite tretman 7 dana nakon prvog nanošenja. Prednost Hedrin Treat & Go tretmana je u tome, što ga u slučaju ponovne infekcije možete slobodno ponavljati jer ne sadrži sastojke sa štetnim hemijskim ili biološkim dejstvom i nema potrebe da paralelno koristite druga sredstva.
Hedrin Treat & Go mogu koristiti odrasli i deca starija od 6 meseci. Trudnice i dojilje ga takođe smeju koristiti.
Ukoliko jedan član porodice ima vaške, proverite i druge članove. Svi inficirani članovi treba da se tretiraju istovremeno.
Hedrin Treat & Go ne sadrži zapaljive komponente. Ipak osnovne mere predostrožnosti treba poštovati. Držite kosu i odeću podalje od otvorenog plamena.

 

Kako se upotrebljava Hedrin Treat & Go®?
Hedrin Treat & Go® je pogodan za odrasle i decu stariju od 6 meseci.
Napomena:
• Ako jedan član porodice ima vaške, proverite i ostale članove i istovremeno tretirajte sve otkrivene slučajeve živih vaški
• Hedrin Treat & Go® namenjen je samo za spoljašnju upotrebu na kosi i koži glave.
• Iako je formulisan tako da ne sadrži isparljive sastojke, prilikom upotrebe se ipak moraju poštovati uobičajene mere predostrožnosti
• Kosu uvek držite dalje od otvorenog plamena.
• Ako slučajno progutate losion, odmah se obratite lekaru. Ponesite pakovanje sa sobom da biste pokazali lekaru šta ste progutali.
KAKO NANETI:
• Prekrijte ramena peškirom.
• Dobro protresite bočicu pre svake upotrebe,
• Dovoljnu količinu losiona nanesite ravnomerno na SUVU kosu, kako bi koža glave i kosa bili potpuno prekriveni, a kosa NATOPLJENA. Ukoliko se koristi sprej, pri prskanju bočicu držati udaljenu oko 10 cm od kose.
• Utrljati u kosu prstima ili običnim češljem šireći losion temeljno i ravnomerno od korena do vrha dlake.
• Ostavite kosu da se prirodno osuši (ili je osušite fenom ako želite).
• Ostavite na kosi preko noći ili najmanje 8 sati.
• Isperite ili operite šamponom.
• Nakon 7 dana ponovite ceo postupak.

UPOZORENJE:
 • Ako preparat dospe u oči, isperite ih vodom
 • Ako osetite iritaciju ili alergijsku reakciju, isperite kožu vodom i zatražite lekarsku pomoć
 • Ne koristite preparat ukoliko ste alergični na neki od sastojaka Hedrin Treat & Go
 • Potrudite se da zaštitite oči i lice
 • Samo za spoljnu upotrebu


Pakovanje: 50ml

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).