Apotekaonline
Korpa

Preparati za tretman vaški

Sredstva za tretman vaški

Brend: EKOSAN
Ekoped A šampon efikasno suzbija vaši glave, vaši tela i stidne vaši. Ekoped A šampon pri pravilnoj upotrebi ne iritira kožu, sluzokožu i oči, nije štetan za ljude i toplokrvne živpotinje.Kontrolu kvaliteta vrši Institut za zaštitu zdravlja..
225,00 RSD
Brend: HEMOFARM
Hedrin® Once gel 100mlTečni gel za odstranjivanje vaški i gnjida iz kose. Klinički dokazano 100% ubija vaške i gnjide (jajašca) nakon samo jednog tretmana.Brzo delovanje za samo 15 minutaNe sadrži insekticideSiguran za upotrebu od 6 meseci starosti nadalje i za trudniceNe izaziva astmatični napad ni..
1.375,00 RSD
Brend: HEMOFARM
Hedrin® Protect & Go sprej 120mlSprej koji klinički dokazano štiti od vaški i gnjida. Prekida životni ciklus vaški i sprečava širenje zaraze.Regenerator baziran na vodi koji se lako koristi i može se nanositi na mokru ili suvu kosuNežna i blaga formula kojа će razmrsiti kosu, štiti i regenerišeV..
1.036,00 RSD
Brend: HEMOFARM
HEDRIN TREAT GO losion 50mlRevolucionarni novi proizvod koji ubija vaške i gnjide i do 100%Hedrin Treat & Go je nemilosrdan prema vaškama, a nežan prema koži glave.Hedrin Treat & Go je prva zaštita koju možete ostaviti na kosi deteta tokom igre i dnevnih aktivnosti i kasnije vrlo lako ispr..
540,00 RSD
Brend: HEMOFARM
HEDRIN TREAT GO sprej 60mlRevolucionarni novi proizvod koji ubija vaške i gnjide i do 100%Hedrin Treat & Go je nemilosrdan prema vaškama, a nežan prema koži glave.Hedrin Treat & Go je prva zaštita koju možete ostaviti na kosi deteta tokom igre i dnevnih aktivnosti i kasnije vrlo lako ispra..
1.375,00 RSD
Brend: OSTALO
Losion i šampon sa češljem za odstranjvanje gnjida.Prednosti  preparata:Samo 10 minuta vreme delovanja Deluje mehanički  (vaši se uguše) Ekstrakt iz neem ulja inhibira razmenu materija kod vaši i gnjida Bez silikona Bez pesticida Može se upotre..
2.379,00 RSD
Brend: RAZNO
Repelent u spreju za prevenciju pojave vaški.Klinički dokazana, dugotrajna, efikasna zaštita od vaški za celu porodicu.Koristi se preventivno jednom dnevno.PAKOVANJE:100ml..
1.049,00 RSD
Brend: RAZNO
Paranit šampon sadrži formulu bez insekticida koja klinički dokazano ubija 100% vaški, i ne izaziva rezistenciju. Deluje za 10 minuta i istovremeno i pere kosu. U pakovanju je priložen i gusti češalj za lako uklanjanje vaški i gnjida.Pakovanje: 200ml ..
1.550,00 RSD
Brend: RAZNO
Paranit sprej ima novu formula sa dvostrukim dejstvom koja izazaziva dehidrataciju i gušenje vaški i gnjida, i zbog toga je 100% efikasan. Deluje za 15 minuta. Ne sadrži insekticide, pa vaške ne mogu da razviju rezistenciju.Uz sprej je priložen i gusti češalj.Klinički..
1.379,00 RSD 1.479,00 RSD
PARASIDOSE LOSIONOpis proizvoda:Parasidose preparat za negu se oslobađa vaški i gnjida samo jednim nanošenjem od 15 minuta. Deluje tako što dovodi do gušenja opstruirajući respiratorne puteve. Pogodan za decu uzrasta od 3 meseca, trudnice i dojilje.Sastav: ..
1.179,00 RSD
Brend: RAZNO
Antiparazitni šampon. Samo za spoljnu upotrebu.QUIT antiparazitni šampon je namenjen za uništavanje vaši glave kod odraslih i kod dece. Permethrin je sintetski piretrioid širokog insekticidnog spektra dejstva koji uspešno uništava vaši glave...
189,00 RSD
Brend: RAZNO
SUMIFEN ŠAMPON PROTIV VAŠI S FENOTRINOMZaraza vašima glave (pediculosis captitis) pojavljuje se povremeno, najčešće sezonski kod dece u vrtićima i školama. Prvi znak vašljivosti često je jak svrab vlasišta te nadraženost kože. Vaš glave (pe..
269,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)