Meni
Korpa

Preparati za tretman vaški

Sredstva za tretman vaški

Brend: EKOSAN
Ekoped A šampon efikasno suzbija vaši glave, vaši tela i stidne vaši. Ekoped A šampon pri pravilnoj upotrebi ne iritira kožu, sluzokožu i oči, nije štetan za ljude i toplokrvne živpotinje.Kontrolu kvaliteta vrši Institut za zaštitu zdravlja..
225,00 RSD
Hedrin sredstvo za uklanjanje vaški je nešto sasvim drugo od onog što ste do sada poznavali. Deluje na fiziološkoj osnovi: guši parazita i zato nema potrebe za korišćenjem otrova na bazi hemikalija koji izazivaju iritaciju kože glave. Drugim rečima, nemilosr..
0,00 RSD
Losion i šampon sa češljem za odstranjvanje gnjida.Prednosti  preparata:Samo 10 minuta vreme delovanja Deluje mehanički  (vaši se uguše) Ekstrakt iz neem ulja inhibira razmenu materija kod vaši i gnjida Bez silikona Bez pesticida Može..
2.379,00 RSD
Brend: RAZNO
Repelent u spreju za prevenciju pojave vaški.Klinički dokazana, dugotrajna, efikasna zaštita od vaški za celu porodicu.Koristi se preventivno jednom dnevno.PAKOVANJE:100ml..
1.049,00 RSD
Brend: RAZNO
Paranit šampon sadrži formulu bez insekticida koja klinički dokazano ubija 100% vaški, i ne izaziva rezistenciju. Deluje za 10 minuta i istovremeno i pere kosu. U pakovanju je priložen i gusti češalj za lako uklanjanje vaški i gnjida.Pakovanje: 200ml ..
1.550,00 RSD
Brend: RAZNO
Paranit sprej ima novu formula sa dvostrukim dejstvom koja izazaziva dehidrataciju i gušenje vaški i gnjida, i zbog toga je 100% efikasan. Deluje za 15 minuta. Ne sadrži insekticide, pa vaške ne mogu da razviju rezistenciju.Uz sprej je priložen i gusti češalj.Klin..
1.479,00 RSD
PARASIDOSE LOSIONOpis proizvoda:Parasidose preparat za negu se oslobađa vaški i gnjida samo jednim nanošenjem od 15 minuta. Deluje tako što dovodi do gušenja opstruirajući respiratorne puteve. Pogodan za decu uzrasta od 3 meseca, trudnice i dojilje.Sastav..
1.179,00 RSD
Brend: RAZNO
Antiparazitni šampon. Samo za spoljnu upotrebu.QUIT antiparazitni šampon je namenjen za uništavanje vaši glave kod odraslih i kod dece. Permethrin je sintetski piretrioid širokog insekticidnog spektra dejstva koji uspešno uništava vaši gla..
189,00 RSD
Brend: RAZNO
SUMIFEN ŠAMPON PROTIV VAŠI S FENOTRINOMZaraza vašima glave (pediculosis captitis) pojavljuje se povremeno, najčešće sezonski kod dece u vrtićima i školama. Prvi znak vašljivosti često je jak svrab vlasišta te nadraženost kože. Vaš glave (pe..
269,00 RSD
Brend: RAZNO
Sredstvo za suzbijanje vašljivosti glave i brzo i efikasno uništavanje letećih i gmižućih insekata.PRIMENA: Kao sredstvo za suzbijanje vašljivosti, SUPITOX® se primenjuje raspršivanjem na kosu do potpune vlažnosti. Posle raspršivanja kosu treba povezati m..
599,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)