Apotekaonline
Korpa

HEDRIN ONCE GEL ZA UKLANJANJE VAŠKI

HEDRIN ONCE GEL ZA UKLANJANJE VAŠKI
1.375,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEMOFARM
  • Šifra proizvoda: 300920201550

Opis proizvoda

Hedrin® Once gel 100ml

Tečni gel za odstranjivanje vaški i gnjida iz kose. Klinički dokazano 100% ubija vaške i gnjide (jajašca) nakon samo jednog tretmana.

  • Brzo delovanje za samo 15 minuta
  • Ne sadrži insekticide
  • Siguran za upotrebu od 6 meseci starosti nadalje i za trudnice
  • Ne izaziva astmatični napad ni na osetljivoj koži


Šta je Hedrin® Once i čemu je namenjen?

Hedrin® Once gel je izuzetno delotvoran protiv vaški i njihovih jajašaca. Deluju tako što dovode do fizičkog gušenja vaški, a sadrže i Penetrol® koji olakšava prodiranje gela u gnjide i tako omogućava njihovo uništavanje. Dokazano je da je Hedrin® Once efikasan pri samo jednom nanošenju, ali je nakon nedelju dana ipak potrebno obaviti još jednu proveru kako bi bili sigurni da nema vaški ili gnjida koje su preživele tretman. Ako se otkriju žive vaške, tretman treba ponoviti. Gel se može bezbedno koristiti koliko god često je potrebno, pri čemu se neće razviti otpornost vaški.


Šta treba da znate pre nego što upotrebite Hedrin® Once?

Nemojte koristiti Hedrin® Once gel:

• Ako ste alergični na bilo koji od navedenih sastojaka.

• Nemojte koristiti na oštećenoj koži.

• Nemojte koristiti kod dece mlađe od 6 meseci.


Budite posebno oprezni tokom primene Hedrin® Once gela:

• Hedrin® Once gel je klizav. Kade, kabine za tuširanje i sl. mogu postati klizavi tokom upotrebe ili ispiranja kose. Budite pažljivi. Sve ostatke gela operite deterdžentom i toplom vodom.

• Samo za spoljašnju upotrebu.

• Izbegavati kontakt sa očima. Ako do kontakta ipak dođe, oči dobro isperite vodom. Ako se iritacija nastavi, zatražite pomoć lekara.

• Ako slučajno progutate gel, odmah se obratite lekaru. Ponesite pakovanje sa sobom da biste pokazali lekaru šta ste progutali.

• Pri primeni Hedrin® Once gela u spreju voditi računa da se ne prska u oči i na lice kao i da se sprej ne udiše. Primena tokom trudnoće i dojenja: Nije verovatno da će bilo koji od sastojaka

Hedrin® Once izazvati bilo kakva štetna dejstva tokom trudnoće ili dojenja. Primena kod dece: Gel je pogodan za odrasle i decu stariju od 6 meseci.


Kako se upotrebljava Hedrin® Once?

Hedrin® Once je pogodan za odrasle i decu stariju od 6 meseci.

Napomena:

• Iako je formulisan tako da ne sadrži isparljive sastojke, prilikom upotrebe se ipak moraju poštovati uobičajene mere predostrožnosti. Kosu uvek držite dalje od otvorenog plamena.

• Ako jedan član porodice ima vaške, proverite i ostale članove i istovremeno tretirajte sve otkrivene slučajeve živih vaški.


KAKO NANETI:

• Prekrijte ramena peškirom.

DOBRO PROTRESITE BOČICU PRE SVAKE UPOTREBE.

• Dovoljnu količinu gela nanesite ravnomerno na SUVU kosu, kako bi koža glave i kosa bili potpuno prekriveni, a kosa NATOPLJENA. Ukoliko se koristi gel u spreju, pri prskanju bočicu držati udaljenu oko 10 cm od kose.

• Utrljavajte gel u kosu prstima ili običnim češljem šireći ga temeljno i ravnomerno od korena do vrha dlake.

• Ostavite gel na kosi najmanje 15 minuta (ili duže, ako Vam odgovara).

PRE KVAŠENJA, nanesite šampon direktno na površinu kose i potpuno je prekrijte. Gel mora da bude potpuno prekriven šamponom kako bi ga uklonili, poštoodbija vodu. Ako se kosa ispere pre nanošenja šampona, gel neće biti moguće delotvorno ukloniti.


Napomena: Hedrin® Once sadrži sredstvo protiv penušanja tako da šampon neće lako stvoriti penu. Temeljno šamponirajte kosu, a zatim isperite vodom. Prema potrebi nanesite balzam za kosu, isperite i osušite. Kada se kosa osuši, ukoliko gel nije u potpunosti uklonjen, ponovite ceo postupak vodeći računa da šampon nanesete direktno na suvu kosu.

Upravljanje motornim vozilima i rukovanje mašinama: Hedrin® Once ne utiče na sposobnost upravljanja motornim vozililma ili rukovanja mašinama. Međutim, površine koje dođu u kontakt sa gelom mogu postati klizave,a može uticati na stisak ako se ruke dobro ne operu nakon upotrebe gela.


Moguća neželjena dejstva

Kada koristite Hedrin® Once, mogu se javiti perutanje kože glave, svrab, blaga iritacija oko očiju i gubitak kose. Ako se pojave osip na koži ili drugi znaci alergije, prekinite upotrebu. Operite kožu sapunom i vodom i zatražite pomoć lekara. Ako primetite ova ili bilo koja druga neželjena dejstva, prestanite da koristite ovaj proizvod i obratite se lekaru ili farmaceutu.


Kako čuvati Hedrin® Once?

• Ukoliko se slučajno prospe, Hedrin® Once može biti klizav.

• Čuvati van domašaja i vidokruga dece.

• Čuvati u originalnom pakovanju.

• Čuvati na temperaturi do 25°C.

• Ne koristiti nakon isteka roka upotrebe navedenog na pakovanju.

• Nakon upotrebe, prazno pakovanje može se reciklirati.


Dodatne informacije

Hedrin® Once gel i gel u spreju sadrže dimetikon 100.000 cst 4% t/t. Dimetikon nije hemijski otrov. Sadrže i Penetrol® (nerolidol), PEG/PPG dimetikon kopolimer, silika sililat. Proizvođač: Thornton & Ross Ltd., Linthwaite, Huddersfield, HD7 5QH, UK. Ovlašćeni predstavnik: HEMOFARM AD VRŠAC, Beogradski put bb Vršac, Republika Srbija. Rešenje o registraciji: 515-02-00815-14-001 od 11.09.2014. Datum poslednje revizije teksta: Novembar 2018. Hedrin® i Penetrol® su registrovane robne marke kompanije Thornton & Ross Ltd.


Pakovanje: 100ml

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).