Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Kijavica

Kijavica
INNVENTA RHINOSINN
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA RHINOSINN
RHINOSINN® se koristi za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.RHINOSINN® predstavlja izotonični rastvor za nos u spreju, medicinsko sredstvo I klase.Sastav: RHINOSINN® sadrži aktivne principe ulja eukaliptusa, ulja nane, ulj..
647,10 RSD 719,00 RSD
Brend: WALMARK
NARIVENT SPREJ
NARIVENT SPREJOpis proizvoda:Medicinsko sredstvo sa osmotskom aktivnošću koje deluje na smanjenje otoka i lokalnog zapaljenja nosne sluznice. Namenjen je:smanjenju nazalne opstrukcije (otežanog disanja na nos) nastalog usled uvećanja nosnih konhi ili kod pacijenata s..
899,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER BABY SPREJ
PHYSIOMER BABY SPREJOpis proizvoda:Physiomer Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Namenjen je za svakodnevnu higijenu i u slučaju prehlade.Za dnevnu higijenu. Pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavlj..
1.440,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER DEČIJI SPREJ
PHYSIOMER DEČIJI SPREJOpis proizvoda:Physiomer Kids nežno čisti nosne hodnike uklanja sluz, infektivne agense i zagađenja u slučaju zapušenog nosa tokom prehlada ili gripa.Preporučuje se za decu od 2.godine.Delovanje: Physiomer Kids Sprej se nežno raspršuje i na taj način:..
1.199,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER HYPERTONIC BABY SPREJ
PHYSIOMER HYPERTONIC BABY SPREJOpis proizvoda:Physiomer Hypertonic Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavljanje disanja na nos.Delovanje:Otpušav..
1.218,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER HYPERTONIC SPREJ
PHYSIOMER HYPERTONIC SPREJOpis proizvoda:Physiomer Hypertonic sprej pročišćava nos i omogućava ponovno uspostavljanje nazalnog disanja bez ijedne neželjene reakcije Svojim osmotskim efektom smanjuje otok  Sprečava nazalnu kongestiju  Ispiranjem odstranju..
1.485,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER NORMAL JET
PHYSIOMER NORMAL JET Opis proizvoda:Physiomer Normal Jet je sprej za nos sa blagim raspršivanjem i mlaznicom koja je prilagođena anatomskim karakteristikama nosa. Ovaj način aplikacije obezbeđuje da se sprej ravnomerno rasprši i dopire do sinusa. Delovanje: ..
1.440,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER STRONG JET
PHYSIOMER STRONG JETOpis proizvoda:Physiomer Strong Jet je proizvod za negu i čišćenje nosa koji je u obliku prijatnog i snažnog mlaza. Svojim snažnim raspršivanjem uklanja čvrst i gnojni sekret koji se može javiti u post operativnom periodu nakon endonalaznih operacija, i..
1.529,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
PROPOMUCIL 100 KESICE
PROPOMUCIL 100 KESICEOpis proizvoda:PropoMucil 100 kesice – prirodni antimikrobik – prečišćen, nealergen propolis sa prirodnim N-acetilcisteinom (NAC) kod osoba sa problemima disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma. Za decu od 3-6 godina.PropoMucil je prirodni inovativni proizvod..
239,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
PROPOMUCIL 200 KESICE
PROPOMUCIL 200 KESICEOpis proizvoda:PropoMucil 200 kesice – prirodni antimikrobik – prečišćen, nealergen propolis sa prirodnim N-acetilcisteinom (NAC) kod osoba sa problemima disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma. Za decu od 6-12 godina.PropoMucil je prirodni inovativni proizvo..
269,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
PROPOMUCIL 200 SA ORGANSKIM MEDOM
PROPOMUCIL 200 SA ORGANSKIM MEDOMOpis proizvoda:PropoMucil 200 sa organskim medom je obogaćen organskim medom i vitaminom C, sa ukusom limuna. Snaga N-acetilcisteina koji olakšava iskašljavanje, propolisa koji pomaže u eliminaciji virusa i bakterija, kao i organskog meda i vitamina ..
289,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
PROPOMUCIL 600 KESICE
PROPOMUCIL 600 KESICEOpis proizvoda:PropoMucil 600 kesice – prirodni antimikrobik – prečišćen, nealergen propolis sa prirodnim N-acetilcisteinom (NAC) kod osoba sa problemima disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma.PropoMucil je prirodni inovativni proizvod sa dvostrukim efektima..
279,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 91 (8 strana)