Apotekaonline
Korpa

OMEGA PHARMA

Omega Pharma je preuzela kompanija Perrigo, plc. Perrigo je globalni lider za brigu o potrošačima. Naša vizija je: Učiniti život boljim donoseći „Kvalitetne, pristupačne proizvode za samopomoć ™“ kojima potrošači veruju svuda gde se prodaju.
Osnovan 1887. godine kao pakovanje kućnih lekova, Perrigo se transformisao u globalnu kompaniju za samopomoć usmerenu na potrošače, koja omogućava osnaženom potrošaču da leči stanja kojima se može sami upravljati.
Perrigo je najveći svetski proizvođač proizvoda za samopomoć koji se prodaju bez recepta (OTC) i dobavljač adaptiranih mlečnih proizvoda za tržište robne marke. Kompanija je takođe vodeći dobavljač brendiranih OTC proizvoda širom Evrope.
Perrigo, sa sedištem u Irskoj, svoje proizvode prodaje prvenstveno u Severnoj Americi i Evropi, kao i na drugim tržištima.
Perrigo Belgija ima širok portfolio brendova, uključujući vrhunske brendove poput KSLS Medical, Phisiomer, Arterin, Zaffranak, Dermalek Medical, Galenco, Bodisol, Phitosun Aroms i Paranik.

Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER BABY SPREJ
PHYSIOMER BABY SPREJOpis proizvoda:Physiomer Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Namenjen je za svakodnevnu higijenu i u slučaju prehlade.Za dnevnu higijenu. Pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavlj..
1.440,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER DEČIJI SPREJ
PHYSIOMER DEČIJI SPREJOpis proizvoda:Physiomer Kids nežno čisti nosne hodnike uklanja sluz, infektivne agense i zagađenja u slučaju zapušenog nosa tokom prehlada ili gripa.Preporučuje se za decu od 2.godine.Delovanje: Physiomer Kids Sprej se nežno raspršuje i na taj način:..
1.199,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER HYPERTONIC BABY SPREJ
PHYSIOMER HYPERTONIC BABY SPREJOpis proizvoda:Physiomer Hypertonic Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavljanje disanja na nos.Delovanje:Otpušav..
1.218,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER HYPERTONIC SPREJ
PHYSIOMER HYPERTONIC SPREJOpis proizvoda:Physiomer Hypertonic sprej pročišćava nos i omogućava ponovno uspostavljanje nazalnog disanja bez ijedne neželjene reakcije Svojim osmotskim efektom smanjuje otok  Sprečava nazalnu kongestiju  Ispiranjem odstranju..
1.485,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER NORMAL JET
PHYSIOMER NORMAL JET Opis proizvoda:Physiomer Normal Jet je sprej za nos sa blagim raspršivanjem i mlaznicom koja je prilagođena anatomskim karakteristikama nosa. Ovaj način aplikacije obezbeđuje da se sprej ravnomerno rasprši i dopire do sinusa. Delovanje: ..
1.440,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER STRONG JET
PHYSIOMER STRONG JETOpis proizvoda:Physiomer Strong Jet je proizvod za negu i čišćenje nosa koji je u obliku prijatnog i snažnog mlaza. Svojim snažnim raspršivanjem uklanja čvrst i gnojni sekret koji se može javiti u post operativnom periodu nakon endonalaznih operacija, i..
1.529,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)