Apotekaonline
Korpa

OMEGA PHARMA

OMEGA PHARMA - Apoteka Online
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER BABY SPREJOpis proizvoda:Physiomer Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Namenjen je za svakodnevnu higijenu i u slučaju prehlade.Za dnevnu higijenu. Pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavljanje..
1.111,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER DEČIJI SPREJOpis proizvoda:Physiomer Kids nežno čisti nosne hodnike uklanja sluz, infektivne agense i zagađenja u slučaju zapušenog nosa tokom prehlada ili gripa.Preporučuje se za decu od 2.godine.Delovanje: Physiomer Kids Sprej se nežno raspršuje i na taj način:..
1.199,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER HYPERTONIC BABY SPREJOpis proizvoda:Physiomer Hypertonic Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavljanje disanja na nos.Delovanje:Otpušava zapu&sc..
999,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER HYPERTONIC SPREJOpis proizvoda:Physiomer Hypertonic sprej pročišćava nos i omogućava ponovno uspostavljanje nazalnog disanja bez ijedne neželjene reakcije Svojim osmotskim efektom smanjuje otok  Sprečava nazalnu kongestiju  Ispiranjem odstranjuje infekt..
1.199,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER NORMAL JET Opis proizvoda:Physiomer Normal Jet je sprej za nos sa blagim raspršivanjem i mlaznicom koja je prilagođena anatomskim karakteristikama nosa. Ovaj način aplikacije obezbeđuje da se sprej ravnomerno rasprši i dopire do sinusa. Delovanje:Čist..
1.199,00 RSD
Brend: OMEGA PHARMA
PHYSIOMER STRONG JETOpis proizvoda:Physiomer Strong Jet je proizvod za negu i čišćenje nosa koji je u obliku prijatnog i snažnog mlaza. Svojim snažnim raspršivanjem uklanja čvrst i gnojni sekret koji se može javiti u post operativnom periodu nakon endonalaznih operacija, ili k..
1.199,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)