Apotekaonline
Korpa

Čajevi za bubrege

DR CUBANO- PVM PLUS KAPSULE
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: DR CUBANO
DR CUBANO- PVM PLUS KAPSULE
Dr cubano- pvm plus kapsule je dijetetski suplement prirodnog porekla koji u svom sastavu sadrži 250mg semena Moringe i 250mg lista Moringe i idealan je dodatak ishrani. Oblik kapsule koji olakšava njegovu upotrebu, garantujući kvalitet, bezbednost i efikasnost koja je potrebna. PVM Plus je jed..
1.494,00 RSD 1.980,00 RSD
UROBITRAT INSTANT ČAJ
KADA SE UROBITRAT® UPOTREBLJAVA? Urobitrat® je napitak prijatnog ukusa koji se može upotrebljavati svakodnevno, kao dodatak ishrani, radi pospešivanja izlučivanja tečnosti iz organizma, čime se eliminišu štetni produkti metabolizma i ispiraju mokraćni putevi. Posebno se..
497,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
PHYTOURINAL ČAJ
Urinarne tegobe znaju da budu jako neprijatne, uporne, a često i bolne. PhytoUrinal mešavinom lekovitog bilja može biti dobra preventiva za sve sklone ovim infekcijama, ali i pomoć pri rešavanju urinarnih problema. Preporučuje se za olakšavanje tegoba kod upale mokraćnih puteva..
676,00 RSD
Brend: RAZNO
ZODEKS ČAJ
DEJSTVO: Zodeks sadrži mešavinu usitnjeninh biljnih droga sa uroantiseptičnim i diuretskim dejstvom. Povećano izlučivanje mokraće povoljno utiče na ishod zapaljenja mokraćnih puteva i pomaže kod tegoba izazvanih bubrežnim kamencem. Pored toga, bolje ispiranje mokraćnih kanala i bešike..
1.400,00 RSD
ZODEKS ČAJ 140g
ZODEKS ČAJ 140gDEJSTVO: Zodeks sadrži mešavinu usitnjeninh biljnih droga sa uroantiseptičnim i diuretskim dejstvom. Povećano izlučivanje mokraće povoljno utiče na ishod zapaljenja mokraćnih puteva i pomaže kod tegoba izazvanih bubrežnim kamencem. Pored toga, bolje ispiranje mokraćnih kan..
2.500,00 RSD
BILJNA MEŠAVINA 1
BILJNA MEŠAVINA 1 – kod upale bešikeDelovanje:Deluje kao prirodan uroantiseptik i omogućava pravilno funkcionisanje i pražnjenje bešike.Sastav:Betulae folium, Basilica herba, Serpylii herba, Polygoni avicularis herba, Equiseti herba, Millefolii herba, ..
369,00 RSD
BILJNA MEŠAVINA 4
BILJNA MEŠAVINA 4 – Kod kamena i peska u bubreguDelovanje:Ublažava tegobe koje se javljaju usled prisustva peska ili kamena u bubregu (bol, urinarne infekcije, neprijatno peckanje prilikom mokrenja). Preventivnom primenom čaja, uz konzumiranje velike količine vode, smanjuje..
369,00 RSD
BILJNA MEŠAVINA 9
BILJNA MEŠAVINA 9 – Kod infekcija urogenitalnog trakta​Delovanje:Smanjuje mogućnost razvoja i razmnožavanja bakterija kao glavnih uzročnika urinarnih infekcija i pomaže njihovo eliminisanje iz organizma putem urina. Ublažava tegobe koje se javljaju kada se infekcija urinarn..
369,00 RSD
Brend: HIMALAYA
CYSTONE TABLETE
Pomaže u sprečavanju pojave peska i kamena u bubregu i mokraćnim putevima. On je urolitijatik i uroantiseptik, koristi se kao adjuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije bubrega i urinarnog trakta. Cystone je biljno – mineralni polikomponentni ajurvedski preparat koji se preko 65..
914,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
DONVAS UVIN ČAJ
UVIN čaj DONVAS®čaj od lista uveSastav: Uva (Uvae ursi folium), 100%Medvetka (uvin čaj) blagotvorno deluje kod upale mokraćne bešike i mokraćnih kanala, zapaljenja bubrega, peska i kamena u mokraćnim kanalima, proliva i kod uvećane prostate. Kao adstrigens, deluje na skupljanj..
285,00 RSD
DIUREX KAPSULE
Dijetetski suplement. Ekstrakt rastavića, 30 mekih želatinskih kapsula. Jedna kapsula sadrži 150 mg ekstrakta rastavića. Rastavić se vekovima  koristi kao oralni diuretik za smanjenje otoka.Diurex se preporučuje kod:viška tečnosti u organizmu stvaranja otoka nastalih usled ..
789,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)