Apotekaonline
Korpa

Kamen u bešici

Kada tvoja bešika odluči da sakuplja suvenire...

Zamisli da tvoja bešika postane kolekcionar, ali umesto poštanskih markica ili novčića, ona odluči da sakuplja kamenčiće. Da, zvuči neobično, zar ne? Ali ti i ja znamo da ti kamenčići nisu baš prijatni suveniri.

Sigurno osećaš nelagodnost, možda čak i bol svaki put kada posetiš toalet. Kao da tvoja bešika želi da ti kaže: "Hej, imam ovaj kamenčić, šta da radim sa njim?" I dok bi bilo sjajno kada bi mogla samo da je pitaš da ga izbaci, znamo da stvari nisu baš tako jednostavne.

Ali, evo dobre vesti: Nisi sama u ovome. Mnogi su prošli kroz slične izazove i uspeli da se izbore sa njima. A još bolje? Tu smo da ti pružimo preparate koji će ti pomoći da se izboriš sa kamenčićima koji ti prave probleme. Sa pravim preparatima, tvoja bešika će shvatiti da postoje bolji hobiji od sakupljanja kamenčića.

Svaki izazov je prilika za novu avanturu. A kamenčić u bešici? To je samo mala prepreka na putu ka tvom zdravlju!

INNVENTA UROLITIN RASTVOR
SNIŽENA CENA -15 %
INNVENTA UROLITIN RASTVOR
UROLITINN® se dobija jedinstvenom ekstrakcijom aktivnih principa procesom hidrodestilacije 8 lekovitih biljaka koje deluju u sinergiji.Prema Evropskoj agenciji za lekove EMA, aktivni principi koji se nalaze u UROLITINN®-u se koriste za povećanje količine urina u cilju postizanja efekata isp..
2.346,85 RSD 2.761,00 RSD
KALKULIT SIRUP 500ML
Kalkulit je potpuno prirodan preparat, sastavljen od 13 brižljivo odabranih biljnih komponenti, koji pozitivno utiče na funkciju bubrega i doprinosi smanjenju, rastvaranju i eliminaciji kamenaca i peska iz urinarnog trakta.Primena: nefrolitijaza (kamen u bubregu) cistolitijaza (kamen u mok..
1.752,00 RSD
Brend: PROTOPHARMA
PHYTOREN - Preparat za zdravlje bubrega i urinarnog sistema 100 tableta
Phytoren - preparat za zdravlje bubrega i urinarnog sistema ima antioksidativno, antiinflamatorno, diuretičko, spazmolitično i renoprotektivno dejstvo.PHYTOren preporučuje se kod:Postojeća kalkuloza u bubrezima i urinarnom sistemu.Hronične bolesti bubrega.Infekcije urinarnog sistema.PHYTOren ima:Ant..
5.098,00 RSD
PRIMED CORDYCEPS SINENSIS PRAH 100G
Primed Cordyceps sinensis je dodatak ishrani na bazi Cordyceps sinensis - jedna od najpoznatijih medicinskih gljiva u kineskoj tradicionalnoj medicini, sa preko 300 godina dugoj upotrebi u prevenciji i tretmanu različitih vrsta bolesti. Kordiceps ima sposobnost da poboljša funkcionisanje bubreg..
2.107,00 RSD
Brend: HEMOFARM
URINAL NEFRO TABLETE A20
Urinal Nefro je inovativna podrška zdravlju urinarnog trakta i bubrega. Ovaj dodatak ishrani je namenjen osobama sa: kamenom ili peskom u bubregu, zapaljenjem bubrega, čestim infekcijama bubrega, osobama s urinarnim kateterom. Bogat i jedinstven sastav Urinal® Nefro tableta doprinosi emilinaciji teč..
802,00 RSD
UROIAL KESICE A14
Uroial je dodatak ishrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka koja svojim sinergističkim dejstvom - antiandehezivnim, antiinflamatornim, protektivnim i regenerativnim, predstavlja efikasno rešenje u terapiji akutnih i ponovljenih upala bešike i mokraćnih kanala.S&R PAC patent je eksklu..
1.683,00 RSD
pH Bazo Balans
SNIŽENA CENA -21 %
pH Bazo Balans
pH Bazo BalansOptimalan pH balans - Snažan imunitet – Zdravi bubrezi – Jake kostipH BazoBalans prašak sadrži minerale u obliku soli limunske kiseline – alkalne citrate (magnezijum-citrat, kalijum-citrat, cink-citrat, bakar-citrat) i vitamin B6.Alkalni citratiiz pH BazoBalans praška pomažu u očuvanju..
628,05 RSD 795,00 RSD
Brend: HERBA SVET
NEFROVIT KAPI
Sastav: Pirrus communis, Taraxaci radix, Solidaginis herba, Equiseti herba, Betulae folium, Tropeolum herba.Primena : Nefritis (upala bubrega), cystitis (upala mokraćne bešike), infekcije mokraćnih puteva (Escherichia coli, Staphylococcus, Streptococcus, Proteus), uremija (trovanje mok..
991,00 RSD
UROIAL™
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: VEMAX
UROIAL™
UROAL™ je jedinstvena kombinacija sastojaka koja svojim sinergističkim dejstvom, antiandehezivnim, antiinflamatornim, protektivnim i regenerativnim, predstavlja efikasno rešenje u terapiji akutnih i ponovljenih upala mokraćne bešike i mokraćnih kanala. Delovanje:S&R PACs i D-MANOZA  sv..
1.458,75 RSD 1.945,00 RSD
UROBITRAT INSTANT ČAJ
KADA SE UROBITRAT® UPOTREBLJAVA? Urobitrat® je napitak prijatnog ukusa koji se može upotrebljavati svakodnevno, kao dodatak ishrani, radi pospešivanja izlučivanja tečnosti iz organizma, čime se eliminišu štetni produkti metabolizma i ispiraju mokraćni putevi. Posebno se..
497,00 RSD
Brend: RAZNO
ZODEKS ČAJ
DEJSTVO: Zodeks sadrži mešavinu usitnjeninh biljnih droga sa uroantiseptičnim i diuretskim dejstvom. Povećano izlučivanje mokraće povoljno utiče na ishod zapaljenja mokraćnih puteva i pomaže kod tegoba izazvanih bubrežnim kamencem. Pored toga, bolje ispiranje mokraćnih kanala i bešike..
1.400,00 RSD
BILJNA MEŠAVINA 4
BILJNA MEŠAVINA 4 – Kod kamena i peska u bubreguDelovanje:Ublažava tegobe koje se javljaju usled prisustva peska ili kamena u bubregu (bol, urinarne infekcije, neprijatno peckanje prilikom mokrenja). Preventivnom primenom čaja, uz konzumiranje velike količine vode, smanjuje..
369,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)