Apotekaonline
Korpa

PHYTOREN - Preparat za zdravlje bubrega i urinarnog sistema 100 tableta

PHYTOREN - Preparat za zdravlje bubrega i urinarnog sistema 100 tableta
5.098,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: PROTOPHARMA
 • Šifra proizvoda: 2022

Opis proizvoda

Phytoren - preparat za zdravlje bubrega i urinarnog sistema ima antioksidativno, antiinflamatorno, diuretičko, spazmolitično i renoprotektivno dejstvo.

PHYTOren preporučuje se kod:

 • Postojeća kalkuloza u bubrezima i urinarnom sistemu.
 • Hronične bolesti bubrega.
 • Infekcije urinarnog sistema.

PHYTOren ima:

 1. Antioksidativno dejstvo: Sprečava oštećenja tkiva, čime se sprečava stvaranje kamena u bubregu.
 2. Antiinflamatorno dejstvo: Sanira mikro povrede i podržava antibakterijsku terapiju.
 3. Diuretičko dejstvo: Podržava urinarni tok, rastvaranje i ispiranje konkremenata.
 4. Spazmolitično dejstvo: Olakšava eliminaciju kamena.
 5. Svojstva helatiranja: Sprečava formiranje oksalatnog kamena kroz formiranje kompleksa sa citratima.
 6. Renoprotektivno dejstvo: Efekat podržan kombinacijom svojstava.

Šta je kamen u bubregu?

Kamen u bubregu (Nefrolitijaza) se definiše kao prisustvo kamena u sabirnim tubulima, u čašicama i karlici bubrega. Kamenci su klinički značajni jer mogu izazvati opstrukciju normalnog protoka mokraće, pospešiti nastanak urinarne infekcije, a mogu izazvati i jak bol.

Zašto nastaje kamen u bubregu?

Sigurno je da u nastanku kamenaca učestvuje nekoliko faktora koji igraju ključnu ulogu. Pre svega, važna je zasićenost urina nekim česticama koje će stvoriti kamenac. Staza (mirovanje) mokraće omogućava lakše precipitiranje čestica u kamenac.

Pokazalo se, da je važan i nedostatak supstanci koje inhibiraju (sprečavaju) stvaranje kamenaca. Od ostalih faktora za nastanak nefrolitijaze važni su:

 1. anomalije mokraćnog sistema
 2. ishrana
 3. klimatski faktori
 4. kiselost urina
 5. manja količina izlučenog urina
 6. smanjen unos tečnosti
 7. nasleđe

Kako izbaciti kamen i pesak iz bubrega?

Treba povećati unos tečnosti u organizam.

Većina kamenaca izlazi spontano.

Šta je infekcija urinarnog trakta?

Naš urin obično ne sadrži bakterije. Urin se u našem organizmu „kreće“ bez zagađenja mikrobima. Međutim, bakterije mogu dospeti u urinarni sistem sa spoljašnje regije tela,  uzrokujući probleme poput infekcije i upale.

Koji su simptomi postojanja infekcije urinarnog trakta?

Infekcije donjeg urinarnog trakta utiču na uretru i bešiku. Simptomi koji se vezuju za ovaj oblik uključuju:

Mokrenje praćeno žarenjem

Učestalo ali oskudno mokrenje

Smanjena sposobnost zadržavanja urina

Pojava krvi u urinu

Zamućen urin

Tamno prebojen urin (liči na kolu ili čaj)

Urin koji ima jak i neprijatan miris

Bolovi u maloj karlici kod žena

Rektalni bol kod muškaraca

Način upotrebe:

Uzimati 3 puta dnevno po 2 tablete tokom 4 nedelje, a zatim, od pete nedelje primene, uzimati 3 puta dnevno po 1 tabletu tokom perioda od 2-3 meseca.

Pakovanje:

100tableta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).