Apotekaonline
Korpa

OZONE GOLD

OZONE GOLD je linija jedinstvenih proizvoda napravljenih po najsavremenijim i najvišim standardima kvaliteta. Proizvodi ove nemačke marke proizvedeni su proporcionalno dobroj proizvodnoj praksi i najvišim standardima kvaliteta. Glavni sastojci proizvoda OZONE GOLD su prirodno hladno ceđeno maslinovo ulje (EVOO), koje se dobija od sočnih i zrelih maslina iz mediteranskog regiona i čisti medicinski ozon (O3), koji se dobija posebnim tehnološkim postupkom. Linija proizvoda OZONE GOLD uključuje jedinstvene proizvode na bazi ozona kao što su kapsulirani dodaci maslinovog ulja bogati ozonom koji štite od virusa i bakterija snažnim antioksidativnim delovanjem, jedinstveni ozonizovani proizvodi za negu lica kao i drugi proizvodi bogati ozonom za negu tela i kose.

Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - OZONE FACTOR KAPSULE SA OZONIZOVANIM MASLINOVIM ULJEM
OZONE GOLD - OZONE FACTOR KAPSULE SA OZONIZOVANIM MASLINOVIM ULJEMOzone Factor kapsule su jedinstven preparat na našem tržištu. U sebi kombinuju najmoćnije sastojke mediteranskog ekstra devičanskog maslinovog ulja (EVOO) i čistog ozona (O3). Korisne su za dovođenje celog organizma u balans, jača..
4.278,00 RSD
Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - OZONIZOVANA HIDRATANTNA KREMA SA FAKTOROM 15 ZAŠTITE OD SUNCA
OZONE GOLD - OZONIZOVANA HIDRATANTNA KREMA SA FAKTOROM 15 ZAŠTITE OD SUNCAOZONE GOLD - Ozonizovana hidratantna krema sa faktorom 15 zaštite od sunca (SPF 15) sadrži izuzetno korisnu UVA i UVB zaštitu od sunčevih zraka. Krema poseduje i moćan hijaluron koji efikasno hidrira kožu i pritom smanjuje..
3.726,00 RSD
Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - OZONIZOVANA KREMA PROTIV BOLOVA
OZONE GOLD - OZONIZOVANA KREMA PROTIV BOLOVAOZONE GOLD - Ozonizovana krema protiv bolova poseduje efikasno i snažno dejstvo i uklanja bol skoro trenutno. Deluje tako što ozon oksigenizuje tkivo, čineći da ostali sastojci kreme prodru dublje u tkivo. Preparat je obogaćen prirodnim uljima i deluje..
2.111,00 RSD
Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - OZONIZOVANA KREMA PROTIV STARENJA KOŽE SA ALOJOM
OZONE GOLD - OZONIZOVANA KREMA PROTIV STARENJA KOŽE SA ALOJOMOZONE GOLD - Ozonizovana krema protiv starenja kože u sebi sarži povećan procenat ozona koji zateže kožu i vidljivo smanjuje bore. Ozonizovano maslinovo ulje je ukombinovano sa moćnom alojom (Aloe Vera) i tako koži daje čvrst, elastiča..
4.278,00 RSD
Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - OZONIZOVANI ANTICELULIT GEL
OZONE GOLD - OZONIZOVANI ANTICELULIT GELOZONE GOLD - Ozonizovani anticelulit gel efikasno i vidljivo uklanja celulit i pojavu pomorandžine kore na mestima koja su sklona skupljanju masnih naslaga. Celulit se javlja kao rezultat oksigenacije, izazvane suženjem krvnih sudova, čime se uvećava sadrž..
3.588,00 RSD
Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - OZONIZOVANI GEL ZA MASAŽU
OZONE GOLD - OZONIZOVANI GEL ZA MASAŽUOZONE GOLD - Ozonizovani gel za masažu deluje dubinski, donoseći jedinstven i neponovljiv osećaj mira i relaksacije. Osim ozonizovanog maslinovog ulja, sadrži i prirodna ulja ruzmarina, kantariona, timijana, nane, eukaliptusa i đumbira, što pomaže u revitali..
3.422,00 RSD
Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - OZONIZOVANI GEL ZA NEGU KOSE
OZONE GOLD - OZONIZOVANI GEL ZA NEGU KOSEOZONE GOLD - Ozonizovani gel za negu kose je moćan preparat koji se koristi kao tretman u prevenciji opadanja kose. Gel rešava većinu problema sa kožom glave, opadanjem kose, a deluje čak i na tegobe sa masnom kosom. Ozonizovani gel za kosu stimuliše vlas..
3.422,00 RSD
Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - OZONIZOVANI SERUM ZA NEGU KOSE SA ARGANOM I KERATINOM
OZONE GOLD - OZONIZOVANI SERUM ZA NEGU KOSE SA ARGANOM I KERATINOMOZONE GOLD - Ozonizovani serum za negu kose sa arganom i keratinom moćno regeneriše strukturu vlasi i hrani je dubinski. Deluje brzo i kosa, već nakon nekoliko korišćenja, postaje bujnija, sjajnija i nahranjena. Iako se nanosi cel..
2.608,00 RSD
Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - OZONIZOVANO ULJE sa 40mg OZONA u ml
OZONE GOLD - OZONIZOVANO ULJE sa 40mg OZONA u mlOZONE GOLD - Ozonizovano ulje je 100% prirodni preparat i sadrži samo ozonizovano maslinovo ulje. Ulje ima 40 mg ozona u jednom ml, što ga čini pogodnim u tretmanima protiv psorijaze, ekcema, rana, posekotina (zaustavlja krvarenje posle par sekundi..
2.926,00 RSD
Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - OZONIZOVANO ULJE SA 80mg OZONA U ml
OZONE GOLD - OZONIZOVANO ULJE SA 80mg OZONA U ml OZONE GOLD - Ozonizovano ulje je 100% prirodni preparat i sadrži samo ozonizovano maslinovo ulje. Ulje ima 80 mg ozona u jednom ml, što ga čini pogodnim u tretmanima protiv psorijaze, ekcema, rana, posekotina (zaustavlja krvarenje posle par s..
3.091,00 RSD
Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - ŠAMPON SA OZONOM, ARGANOM I KERATINOM
OZONE GOLD - ŠAMPON SA OZONOM, ARGANOM I KERATINOMOZONE GOLD - Ozonizovani šampon za negu kose je izuzetno koristan za tanku i osetljivu kosu lošeg kvaliteta, kožu glave koja je sklona iritacijama, ekcemu i opadanju kose. Šampon u sebi ne sadrži nitrate i nitrite, pa je pogodan čak i za kosu treti..
2.760,00 RSD
Brend: OZONE GOLD
OZONE GOLD - SERUM PROTIV OPADANJA KOSE
OZONE GOLD - SERUM PROTIV OPADANJA KOSEOZONE GOLD - Serum protiv opadanja kose je efikasno sredstvo za borbu protiv povećanog ili ubrzanog opadanja kose. Koristi se kao tretman kod osoba koje imaju probleme sa opadanjem kose koji vode do ćelavosti, sa alopecijom ili tankom vlasi kose. Serum pose..
3.422,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)