Apotekaonline
Korpa

KRKA

Već duže od pola veka Krka, d.d., Novo mesto uspešno primenjuje svoju strategiju i sledi svoju misiju i viziju.
Danas je Krka, d.d., Novo mesto jedna od vodećih farmaceutskih kompanija za proizvodnju generičkih lekova u svetu, koja održava izgrađene pozicije u preko 70 zemalja.
Krkini visokokvalitetni, bezbedni i efikasni  lekovi  sa  sopstvenim zaštitnim žigovima, pokrivaju većinu terapijskih oblasti povezanih sa savremenim bolestima.
Kompanija izdvaja 8 do 10% svojih prihoda za istraživanja i razvoj, i  Krka danas ima u ponudi preko 170 novih proizvoda.
Krka je na tržištu Srbije prisutna od svojih samih početaka. Kroz sve te godine Krka je gradila  status u Srbiji kvalitetom, bezbednošću , i kliničnim studijama dokazanom  efikasnošću   svojih proizvoda i razvijanjem kvalitetnih i profesionalnih odnosa sa poslovnim partnerima.
Osnovnu poslovnu delatnost Krke u Srbiji čini prometovanje  lekova koji se izdaju na recept, lekova koji se izdaju bez recepta i veterinarskih proizvoda.
Visok  kvalitet i pouzdanost Krkinih lekova dobro su poznati lekarima, farmaceutima i pacijentima širom Srbije.
Jedan od osnovnih zadataka Krke u Srbiji je promocija kvalitetnih generičkih lekova, pri čemu se velika pažnja posvećuje edukaciji stručnih saradnika i stvaranju i unapređivanju kvalitetnih i profesionalnih odnosa sa  klijentima.
Na svim područjima rada i poslovanja postavljamo visoke standarde, i kada brinemo za zdravo radno okruženje, i pri  zapošljavanju i edukaciji zaposlenih, i pri  odgovornom stvaranju i održavanju partnerskih odnosa sa lokalnim zajednicama i grupacijama sa kojima nam je čast sarađivati.

Brend: KRKA
DUOVIT TABLETE ZA ŽENE
SVOJSTVA: Film tablete Duovit za žene predstavljaju vitaminsko-mineralni proizvod koji je prilagoden potrebama ženskog organizma. Ove film tablete sadrže kombinaciju vitamina i minerala u količinama koje su neophodne za optimalno funkcionisanje svih organa i sistema u telu. Odgovarajuća kombinacija..
570,00 RSD
Brend: KRKA
FITOVAL KAPSULE
Fitoval kapsule se koriste kao dijetetski suplement za smanjivanje i sprečavanje opadanja kose putem ishrane.Efikasnost i pouzdanost Fitoval kapsula: Fitoval linija proizvoda brine kako za potpunu spoljnu negu kose, tako i za pravilnu ishranu korena kose. Pažljivo izabrani aktivni sastojci i do..
829,00 RSD
Brend: KRKA
FITOVAL ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE
Svaka dlaka ima svoj životni ciklus od tri faze. Mnogi faktori mogu da skrate taj ciklus i dovedu do ubrzanog opadanja kose. Ovaj problem je često povezan za neuravnoteženom ishranom, stresom, hormonskom aktivnošću, ali i naslednim faktorom. U laboratorijama Krke razvijeni su dermatolo&scaro..
614,00 RSD
Brend: KRKA
PIKOVIT FORTE OBLOŽENE TABLETE
  Pikovit forte obložene tablete Svojstva Pikovit forte obložene tablete sadrže 11 najvažnijih vitamina u količinama koje su jednake preporučenim dnevnim potrebama dece starije od 7 godina. Ne sadrže šećer, što je nužno za razvoj i razmnožavanje bak..
380,00 RSD
Brend: KRKA
PIKOVIT OBLOŽENE TABLETE
SVOJSTVA: Pikovit obložene tablete sadrže deset najvažnijih vitamina, kalcijum i fosfor. Vitamini imaju ključnu ulogu u brojnim biohemijskim procesima u organizmu. Kalcijum i fosfor su glavne gradivne materije kostiju i zuba. Uz uravnoteženu i raznovrsnu ishranu organizam dobija dovoljno vitamina i ..
350,00 RSD
Brend: KRKA
B COMPLEX TABLETE
Pažljivo pročitajte ovo uputstvo jer ono sadrži informacije koje su važne za Vas.Ovaj lek možete kupiti bez lekarskog recepta, za lečenje blažih bolesti bez pomoći Vašeg lekara. Pored toga, potrebno je da pažljivo koristite ovaj lek kako bi od njega dobili najbolje rezultate. Uputstvo sač..
160,00 RSD
Brend: KRKA
FITOVAL ŠAMPON OŠTEĆENA I SLABA KOSA 100ml
Oštećena, slaba, suva i procvetala kosa je česta pojava. Ovakvoj kosi nedostaju međućelijske supstance i zbog toga je tanka, porozna i gruba i suva na dodir. Karakteristične pukotine, zaseci i iskrzani krajevi su znaci oštećene kose u kutikuli i obično su prouzrokovani neodgovarajućom ..
339,00 RSD
Brend: KRKA
FITOVAL ŠAMPON OŠTEĆENA I SLABA KOSA 200ml
Oštećena, slaba, suva i procvetala kosa je česta pojava. Ovakvoj kosi nedostaju međućelijske supstance i zbog toga je tanka, porozna i gruba i suva na dodir. Karakteristične pukotine, zaseci i iskrzani krajevi su znaci oštećene kose u kutikuli i obično su prouzrokovani neodgovarajućom ..
620,00 RSD
Brend: KRKA
FITOVAL ŠAMPON PROTIV INTEZIVNE PERUTI
Perut je veoma čest i neprijatan problem. Uzroci nastajanja peruti su različiti, a čest izvor ovog oboljenja predstavlja preterano razmnožavanje gljivice Pityrosporum ovale. Perutanje kože glave često je praćeno crvenilom, iritacijom i neprijatnim svrabom. U laboratorijama Krke razvijeni su dermatol..
680,00 RSD
Brend: KRKA
PIKOVIT SIRUP 1+
Sirup Pikovit sadrži sve najpotrebnije vitamine, vrlo je ukusan, a namenjen je deci  već od prve godine. Ugodnog je ukusa narandže. Preporučujemo ga:deci sa smanjenim apetitom, preopterećenoj školskoj deci, kao vitaminsku dopunu prehrane, posebno zimi i u proleće...
0,00 RSD
Brend: KRKA
PIKOVIT SIRUP 3+
Sirup Pikovit sadrži sve najpotrebnije vitamine, vrlo je ukusan, a namenjen je  od 3 godine. Ugodnog je ukusa narandže. Preporučujemo ga:deci sa smanjenim apetitom, preopterećenoj školskoj deci, kao vitaminsku dopunu prehrane, posebno zimi i u proleće.Pakova..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)