Meni
Korpa

FITOVAL ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE

FITOVAL ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE
FITOVAL ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE
FITOVAL ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE
FITOVAL ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE
FITOVAL ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE
480,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2272
85 prodaja
69589 pregleda

Dostupne opcije

Svaka dlaka ima svoj životni ciklus od tri faze. Mnogi faktori mogu da skrate taj ciklus i dovedu do ubrzanog opadanja kose. Ovaj problem je često povezan za neuravnoteženom ishranom, stresom, hormonskom aktivnošću, ali i naslednim faktorom.
U laboratorijama Krke razvijeni su dermatološki proizvodi protiv opadanja kose FITOVAL koji predstavljaju celovit pristup efikasnoj nezi kose sklone preteranom opadanju. Pored spoljne nege, veoma je važna i unutrašnja ishrana koja putem krvi obezbeđuje neophodne hranljive materije korenu kose u dubokim slojevima.

AKTIVNE SUPSTANCE:

Glikogen, peptidi pšenice, ekstrakti ruzmarina (Rosmarinusofficinalis) i amike (Amica montana).

SVOJSTVA:
Ova jedinstvena kombinacija sadrži peptide pšenice koji prodiru duboko u korteks dlake i jačaju viakna kose te glikogen koji se u unutrašnjosti korena dlake pretvara u energiju i tako stimuliše deobu i metabolizam ćelija. Ubrzavanje ćelijskih procesa u korenu dlake stimuliše rast jače kose. Ruzmarin i amika poboljšavaju cirkulaciji krvi u koži glave. Ovaj šampon ne iritira kožu glave.

REZULTATI ISPITIVANJA:
Smanjeno opadanje kose tokom pranja i povećanje volumena kose. Povećana vitalnost kose i sjajnija kosa kod čak 73% testiranih osoba.

IZVOR:
Centar za klinička istraživanja u Francuskoj. Testovi su obavljeni na 15 ispitanika posle 3 nedelje korišćenja.

UPOTREBA:

Nanesite na mokru kosu i utrljajte u kožu glave. Pustite da deluje tri minuta, a zatim dobro isperite. Ako je potrebno, ponovite celu proceduru. Koristite ga za redovno pranje kose koja je sklona opadanju.

Pakovanje: 100 i 200ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: fitoval , sampon , opadanje , kose , koza , dlaka , jaca