Svaka dlaka ima svoj životni ciklus od tri faze. Mnogi faktori mogu da skrate taj ciklus i dovedu do ubrzanog opadanja kose. Ovaj problem je često povezan za neuravnoteženom ishranom, stresom, hormonskom aktivnošću, ali i naslednim faktorom.
U laboratorijama Krke razvijeni su dermatološki proizvodi protiv opadanja kose FITOVAL koji predstavljaju celovit pristup efikasnoj nezi kose sklone preteranom opadanju. Pored spoljne nege, veoma je važna i unutrašnja ishrana koja putem krvi obezbeđuje neophodne hranljive materije korenu kose u dubokim slojevima.

AKTIVNE SUPSTANCE:

Glikogen, peptidi pšenice, ekstrakti ruzmarina (Rosmarinusofficinalis) i amike (Amica montana).

SVOJSTVA:
Ova jedinstvena kombinacija sadrži peptide pšenice koji prodiru duboko u korteks dlake i jačaju viakna kose te glikogen koji se u unutrašnjosti korena dlake pretvara u energiju i tako stimuliše deobu i metabolizam ćelija. Ubrzavanje ćelijskih procesa u korenu dlake stimuliše rast jače kose. Ruzmarin i amika poboljšavaju cirkulaciji krvi u koži glave. Ovaj šampon ne iritira kožu glave.

REZULTATI ISPITIVANJA:
Smanjeno opadanje kose tokom pranja i povećanje volumena kose. Povećana vitalnost kose i sjajnija kosa kod čak 73% testiranih osoba.

IZVOR:
Centar za klinička istraživanja u Francuskoj. Testovi su obavljeni na 15 ispitanika posle 3 nedelje korišćenja.

UPOTREBA:

Nanesite na mokru kosu i utrljajte u kožu glave. Pustite da deluje tri minuta, a zatim dobro isperite. Ako je potrebno, ponovite celu proceduru. Koristite ga za redovno pranje kose koja je sklona opadanju.

Pakovanje: 100 i 200ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

FITOVAL ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE

  • Brend: KRKA
  • Šifra: 2272
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 480,00 din


Dostupne opcije


Tagovi: fitoval, sampon, opadanje, kose, koza, dlaka, jaca