Apotekaonline
Korpa

DUREX

VERUJEMO DA DOBAR SEKS TREBA BITI ZA SVAKOGA
Durek znači stvarni seks: bez filtera, bez filmskih setova, bez lažiranja.
Verujemo u seks koji je otvoren, iskren, neuredan i zabavan.
Verujemo da bi zabavan i siguran seksualni život trebalo da uživa u svima, bez obzira na to ko ste ili s kim ste.
Verujemo u prepoznavanje problema i borbu za njihovo rešavanje.
Seks koji se oseća dobro - i čini dobro.
Imamo preko 90 godina iskustva u stvaranju niza proizvoda dizajniranih da vam pruže bolja iskustva.
Pravi seks za stvarne ljude, sa stvarnim životom. Jer pravi seks je dobar seks.
IMAMO GODINE ISKUSTVA
90 GODINA PROIZVODNOG ISKUSTVA
PRETEŽENI STANDARDI KVALITETA PO SVETU
STALNO INOVIRANJE I UNAPREĐENJE PROIZVODA
SVI SMO O IZVOĐENJU
Kondome pravimo od najfinijih sirovina od 1929. godine, tako da znamo par stvari o performansama. I ne mislimo samo na spavaću sobu (ili gde god to radili). Naši lateks kondomi su elektronski testirani na rupe, dermatološki testirani na udobnost i imaju bolje rezultate od standardnih u globalnim testovima kvaliteta, tako da su svi svuda slobodni da uživaju u seksu koji je manje zabrinut i srećniji.
RADIMO TO SA SVIMA
Mi smo partneri sa ljudima koji znaju sve o seksu. Oni su zdravstveni radnici, naučnici i akademici i imaju zadatak da nam pomognu da se seks oseća dobro.

Brend: DUREX
DUREX PLAY PERFECT GLIDE 50ML
Durex play Perfect Glide je prvi silikonski lubrikant. Naučno je dokazano da obezbeđuje 3 puta duže trajnije podmazivanje od naših najprodavanijih lubrikanata na vodenoj bazi i pruža intenzivan osećaj, glatko i svilenkasto iskustvo, bez potrebe da se često ponovo nanosi.Pakovanje: 50ml ..
989,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX PLAY STRAWBERRY LUBRIKANT 50ML
Play Sweet Strawberry je zabavan, voćni način da začinite svoj seksualni život. Uživajte u ukusu i aromi jagode tokom cele godine, savršen za divan i intimni doživljaj. Prepustite se onoliko često koliko želite sa ovim proizvodom bez šećera koji je pogodan i za oralni i za vaginalni se..
887,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX CLASSIC
Durex Classic je prezervativ anatomskog oblika koji odlično prijanja pa je na taj način vrlo jednostavan za upotrebu i stavljanje. Pored anatomskog oblika Classic prezervativi imaju lagan premaz čime pružaju još bolji osećaj i maksimalnu udobnost i uživanje tokom polnog odnosa. Napravljen od la..
325,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX CLASSIC 12 KOMADA
Durex Classic je prezervativ anatomskog oblika koji odlično prijanja pa je na taj način vrlo jednostavan za upotrebu i stavljanje. Pored anatomskog oblika Classic prezervativi imaju lagan premaz čime pružaju još bolji osećaj i maksimalnu udobnost i uživanje tokom polnog odnosa. Napravljen ..
999,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX EXTENDED PLEASURE
Durex extended pleasure prezervativi omogućuju duže trajanje polnog odnosa. U sebi sadrži poseban lubrikant benzocain koji se nalazi sa njegove unutrašnje strane i pomaže u zadržavanju orgazma. Ovaj lubrikant na taj način obezbeđuje duže trajanje erekcije, a time i duže trajanje polnog odnosa. Ovi ..
485,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX EXTRA SAFE
Extra Safe Durex prezervativ je malo deblji od ostalih i sa dodatnim premazom. Idealan je za one koji traže dodatnu sigurnost. Durex je proizveo prezervativ koji je namenjen za one koji žele i sigurnost i udobnost.Ovi kondomi su normalne širine od 56mm, providni, sa lubrikantom i dermatološki testi..
325,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX FEEL INTIMATE
Posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj.Možemo li zaista govoriti o prezervativu kao jednoj od najfinijih stvari u životu? Proceni samostalno. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki – s dodatnim premazom – kako bi ti pružili gladak, nežan osećaj ..
359,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX FEEL INTIMATE 12 KOMADA
DUREX FEEL INTIMATE Posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj.Možemo li zaista govoriti o prezervativu kao jednoj od najfinijih stvari u životu? Proceni samostalno. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki – s dodatnim premazom – kako bi ti pružili gladak, ..
1.049,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX FEEL THIN
Durex Feel Thin prezervativ je najtanji prezervativ u ponudi ovog brenda. Kondom je u potpunosti izrađen od lateksa, a Ultra Thin svojom izuzetno malom debljinom dodatno zbližava ljude.I pored male debljine, Ultra Thin pruža isti nivo sigurnosti i zaštite, a njihov oblik omogućava lak&sca..
354,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX FEEL THIN 12 KOMADA
Durex Feel Thin prezervativ je najtanji prezervativ u ponudi ovog brenda. Kondom je u potpunosti izrađen od lateksa, a Ultra Thin svojom izuzetno malom debljinom dodatno zbližava ljude.I pored male debljine, Ultra Thin pruža isti nivo sigurnosti i zaštite, a njihov oblik omogućava lakše postavlj..
1.075,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX FEEL THIN MEGA PACK 18 KOMADA
Durex Feel Thin prezervativ je najtanji prezervativ u ponudi ovog brenda. Kondom je u potpunosti izrađen od lateksa, a Ultra Thin svojom izuzetno malom debljinom dodatno zbližava ljude.I pored male debljine, Ultra Thin pruža isti nivo sigurnosti i zaštite, a njihov oblik omogućava lakše postavlj..
1.478,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX FEEL THIN SLIM FIT 10 KOMADA
DUREX FEEL THIN SLIMProzirni kondomi od prirodnog gumenog lateksa. Izrazito tanki, za bolji osjećaj tijekom seksa. Oblikovani tako da osiguraju osećaj maksimalne zaštite uz istovremeno savršeno pristajanje. Easy-On™ oblik za bolje prianjanje i bolji osećaj tokom seksa...
1.120,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 33 (3 strana)