Apotekaonline
Korpa

DUREX

DUREX - Apoteka Online
Brend: DUREX
Osećaj je jači uz Play Warming lubrikant. Probaj ga – zapaliće te!Durex Play WHeat lubrikant pojačava osećaj. A evo i jednog saveta: duni lagano kako bi se ubrzalo zagrevanje i pojačao neodoljiv osećaj.Pakovanje: 50ml..
845,00 RSD
Brend: DUREX
Oseti golicanje od glave do pete! Ovo je dugotrajan svilenkast lubrikant koji budi osećaj blagog golicanja, gde god da se nanese.Njegov uzbudljiv i osvežavajući ukus, kao i svež i čist miris, dodatno bude sva tvoja čula.Pakovanje: 50ml..
845,00 RSD
Brend: DUREX
Durex play Perfect Glide je prvi silikonski lubrikant. Naučno je dokazano da obezbeđuje 3 puta duže trajnije podmazivanje od naših najprodavanijih lubrikanata na vodenoj bazi i pruža intenzivan osećaj, glatko i svilenkasto iskustvo, bez potrebe da se često ponovo nanosi.Pakovanje: 50ml ..
989,00 RSD
Brend: DUREX
Play Sweet Strawberry je zabavan, voćni način da začinite svoj seksualni život. Uživajte u ukusu i aromi jagode tokom cele godine, savršen za divan i intimni doživljaj. Prepustite se onoliko često koliko želite sa ovim proizvodom bez šećera koji je pogodan i za oralni i za vaginalni se..
887,00 RSD
Brend: DUREX
Sa Durex Play Sensitive gelom, vođenje ljubavi postaje još prijatnije i senzualnije za oba partnera. Može se koristi da kompenzuje probleme suvoće vagine i nelagodnosti, i stvara senzualni osećaj između vas i vašeg partnera. Može da se koristi sa kondomima.Pakovanje: 200ml..
845,00 RSD
Brend: DUREX
Durex Classic je prezervativ anatomskog oblika koji odlično prijanja pa je na taj način vrlo jednostavan za upotrebu i stavljanje. Pored anatomskog oblika Classic prezervativi imaju lagan premaz čime pružaju još bolji osećaj i maksimalnu udobnost i uživanje tokom polnog odnosa.PAKOVANJE:&..
325,00 RSD
Brend: DUREX
Durex Classic je prezervativ anatomskog oblika koji odlično prijanja pa je na taj način vrlo jednostavan za upotrebu i stavljanje. Pored anatomskog oblika Classic prezervativi imaju lagan premaz čime pružaju još bolji osećaj i maksimalnu udobnost i uživanje tokom polnog odnosa.PAKOVANJE: 12..
999,00 RSD
Brend: DUREX
Durex excite me prezervativ sa svojih ukupno 500 ispupčenja nudi mnogo zadovoljstva za oba partnera.Upravo ova ispupčenja pružaju jos intenzivniji nadražaj.PAKOVANJE: 3 prezervativa  ..
325,00 RSD
Brend: DUREX
Durex extended pleasure prezervativi omogućuju duže trajanje polnog odnosa. U sebi sadrži poseban lubrikant benzocain koji se nalazi sa njegove unutrašnje strane i pomaže u zadržavanju orgazma. Ovaj lubrikant na taj način obezbeđuje duže trajanje erekcije, a time i duže trajanje polnog odnos..
485,00 RSD
Brend: DUREX
Extra Safe Durex prezervativ je malo deblji od ostalih i sa dodatnim premazom. Idealan je za one koji traže dodatnu sigurnost. Durex je proizveo prezervativ koji je namenjen za one koji žele i sigurnost i udobnost.PAKOVANJE: 3 prezervativa  ..
325,00 RSD
Brend: DUREX
Posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj.Možemo li zaista govoriti o prezervativu kao jednoj od najfinijih stvari u životu? Proceni samostalno. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki – s dodatnim premazom – kako bi ti pružili gladak, nežan osećaj ..
359,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX FEEL INTIMATE Posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj.Možemo li zaista govoriti o prezervativu kao jednoj od najfinijih stvari u životu? Proceni samostalno. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki – s dodatnim premazom – kako bi ti pružili gladak, ..
1.049,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 33 (3 strana)