Meni
Korpa

Prezervativi

Prezervativi
Brend: DUREX
Durex Classic je prezervativ anatomskog oblika koji odlično prijanja pa je na taj način vrlo jednostavan za upotrebu i stavljanje. Pored anatomskog oblika Classic prezervativi imaju lagan premaz čime pružaju još bolji osećaj i maksimalnu udobnost i uživanje tokom polnog odnosa.PAKOVANJE:&..
325,00 RSD
Brend: DUREX
Durex excite me prezervativ sa svojih ukupno 500 ispupčenja nudi mnogo zadovoljstva za oba partnera.Upravo ova ispupčenja pružaju jos intenzivniji nadražaj.PAKOVANJE: 3 prezervativa  ..
325,00 RSD
Brend: DUREX
Durex extended pleasure prezervativi omogućuju duže trajanje polnog odnosa. U sebi sadrži poseban lubrikant benzocain koji se nalazi sa njegove unutrašnje strane i pomaže u zadržavanju orgazma. Ovaj lubrikant na taj način obezbeđuje duže trajanje erekcije, a time i duže trajanje polnog odnos..
325,00 RSD
Brend: DUREX
Extra Safe Durex prezervativ je malo deblji od ostalih i sa dodatnim premazom. Idealan je za one koji traže dodatnu sigurnost. Durex je proizveo prezervativ koji je namenjen za one koji žele i sigurnost i udobnost.PAKOVANJE: 3 prezervativa  ..
325,00 RSD
Brend: DUREX
Posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj.Možemo li zaista govoriti o prezervativu kao jednoj od najfinijih stvari u životu? Proceni samostalno. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki – s dodatnim premazom – kako bi ti pružili gladak, nežan osećaj ..
325,00 RSD
Brend: DUREX
Durex Feel Thin prezervativ je najtanji prezervativ u ponudi ovog brenda. Kondom je u potpunosti izrađen od lateksa, a Ultra Thin svojom izuzetno malom debljinom dodatno zbližava ljude.I pored male debljine, Ultra Thin pruža isti nivo sigurnosti i zaštite, a njihov oblik omogućava lak&sca..
325,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX INTENSEOpis proizvoda:Prezervativ koji zaista poboljšava seksualan doživljaj za obojeTransparentan prezervativ sa dodatim lubrikantom, izrađen od prirodnog lateksa, rebraste i tačkaste teksture, premazan Desirex arousal stimulantomZa NJU – stimulišuća rebras..
421,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX INVISIBLE EXTRA THINOpis proizvoda:Ekstra tanak, ekstra osetljiv. Ravnih strana i sa rezervoarom na vrhu. Providni i podmazani kondomi od prirodne gume od lateksa. Nominalna širina 52mm.Kondomi Durex Invisible su najtanji koje je Durex ikada napravio, dizajniran..
972,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX LOVEOpis proizvoda:Durex love prezervativi, sa lubrikantom uz koji ćete doživeti prirodan osećaj vođenja ljubavi. Uz to, dobijate 4 kondoma za cenu 3. Zbog Easy-On oblika, kondom se lakše stavlja i ugodniji je za nošenje. Poseban način, na koji izrađujemo D..
347,00 RSD
Brend: DUREX
DUREX MUTUAL PLEASUREOpis proizvoda:Durex Mutual Pleasure kondomi su dizajnirani tako da Vašoj partnerki i Vama omoguće intenzivniji užitak, koji će vas oboje dovesti do vrhunca. Kondom je sa spoljašnje strane rebrast i tačkast, kako bi nju ubrzao, dok je sa unutra&sc..
377,00 RSD
Brend: DUREX
Durex Pleasure me prezervativ ima jedinstveno postavljene nabore i ispupčenja na pravim mestima. Ovakva reljefna popovršina daje maksimalan ugođaj za oba partnera.PAKOVANJE: 3 prezervativa..
325,00 RSD
Brend: DUREX
Durex prezervativ taste me, nudi četiri voćna ukusa. Uz ukuse banane, jagode i pomorandže, sada možete probati i novi ukus kivija.Ovi prezervativi pružaju mnogo više zabave i obezbeđuju dodatno uzbuđenje prilikom polnog odnosa.PAKOVANJE: 3 prezervativa  ..
325,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)