Apotekaonline
Korpa

VULKAN SILVER STRONG LINE KAPSULE

VULKAN SILVER STRONG LINE KAPSULE
Trenutno nema u nabavci
VULKAN SILVER STRONG LINE KAPSULE
1,599.00 RSD
 • Lager: Trenutno nema u nabavci
 • Brend: OSTALO
 • Šifra proizvoda: BR-5441
Pregleda: 6346

Opis proizvoda

VULKAN SILVER STRONG LINE je program pažljivo biranih lekovitih biljaka, obrađene pod najvišim sistemom proizvodnje kako bi sačuvale snagu lekovitosti nad korisnikom. Srebrna linija ovih kapsula pruža punu
snagu seksualnog zadovoljstva, muškarcima vraća snagu a ženama budi erotski osećaj.

VULKAN SILVER STRONG LINE:
Srebna formula od pažljivo biranih lekovitih biljaka za potenciju i snagu muškarca VULKAN postiže sigurne rezultate, bez neželjenog dejstva.

VISOKI STANDARDI PROIZVODNJE VULKAN ČINE NAJKVALITETNIJIM SUPLEMENTOM ZA POTENCIJUISSO, HACCP, FSSC 2012.

VULKAN JE POTREBA:

 •     Moderan način života svima nam unosi stres, gubitak seksualne volje
 •     A to nam je najvažnija konstrukcija zdravlja
 •     VULKAN je potreban a ne HIR
 •     Mi imamo milione zadovoljnih korisnika

VULKAN DELUJE:

 •     Poboljšava potenciju i snagu kod korisnika
 •     Otklanja stres i upalu utigenitalnog trakta
 •     Jača seksualne želje i efikasno deluje do 24h
 •     Produžava odnos do 30 minuta
 •     Deluje na kvalitet sperme i pomaže kod steriliteta
 •     Preporučuje se i ženama kod gubitka seksualne želje, suvog i otežanog kontakta

VULKAN UPOTREBA KAPSULA:
U preventivne svrhe koristite po 1 kapsulu dnevno, 30 minuta pre odnosa.

U terapiske svrhe koristite po 1 kapsulu, ali 3x dnevno posle jela, kako bi se problem na najbolji način dugoročno regulisao.

ZAGARANTOVANI REZULTATI:
Možete ih očekivati samo redovnim i odgovornim korišćenjem.

NAPOMENA:
Budite disciplinovani u korišćenju kapsula jer VULKAN pobeđuje. Izbegavajte preveliku upotrebu alkohola i opojnih sredstava.

KORISNICI SA OGRANIČENIM ZDRAVSTVENIM SPOSOBNOSTIMA:
Slobodno koristite VULKAN proizvod jer su njegove monografije opravdane, VULKAN u praksi nema nus pojave.

Pakovanje: 30 kapsula

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.