Apotekaonline
Korpa

INNVENTA NATTOKINN - 10 KAPSULA

INNVENTA NATTOKINN
SNIŽENA CENA -15 %
INNVENTA NATTOKINN - 10 KAPSULA
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
889,95 RSD
1.047,00 RSD

Opis proizvoda

Nattokinn® predstavlja prvi prirodni oralni fibrinolitik.


Nattokinn® u svom sastavu sadrži natokinazu, prirodni fibrinolitički enzim koji ispoljava višestruke korisne efekte na kardiovaskularni sistem: razgrađuje krvne ugrušake, blokira slepljivanje trombocita, smanjuje krvni pritisak, deluje protiv ateroskleroze i štiti nervne ćelije. U sastavu proizvoda se nalazi i folna kiselina (u obliku kalcijum-L-metilfolata) koja ima ulogu u procesu deobe ćelije, doprinosi normalnom stvaranju krvi, kao i normalnom metabolizmu homocisteina.

                                      

Aktivni sasatojci: Natokinaza NSK-SD® 2.000 FU/g, 100 mg, folna kiselina 200 µg (u obliku kalcijum-L-metilfolata).

 

U kojim stanjima se preporučuje primena proizvoda Nattokinn®?

ü  U primarnoj prevenciji, kod kardiovaskularnih pacijenta bez kliničkih simptoma u cilju smanjenja rizika za nastanak ozbiljnih vaskularnih dogadjaja, a koji imaju faktore rizika koji mogu doprineti nastanku srčanog ili moždanog udara:

                                         - aterosklerotične promene na krvnim sudvima

                                          - koronarna ili arterijska bolest

                                           - povišen holesterol i/ili masti u krvi

                                            - granični ili povišen krvni pritisak

                                             - šećerna bolest

                                              - gojaznost

                                               - poremećaji na nivou venske cirkulacije 

         ü  Pacijentima koji imaju povećan rizik za nastanak krvnog ugruška (tromba) u srcu, mozgu ili dubokim venama

         ü  U sekundarnoj prevenciji, kod pacijenata sa visokim rizikom od ponovnog nastanka  srčanog ili moždanog udara ili visokim rizikom za formiranje novih krvnih ugrušaka u venama.

          

         Zašto Nattokinn®?

         ü  Prvi prirodni oralni fibrinolitik

         ü  Razgrađuje krvne ugruške i blokira slepljivanje trombocita

         ü  Smanjuje obim ateroskleroze i krvni pritisak

         ü  Štiti nervne ćelije

         ü  Bezbedan za primenu, bez neželjenih efekata

          

         Kako se koristi Nattokinn®:

         Odrasli: 1-2 kapsule dnevno sa oko 200 mL vode.

         Napomena: Oprez i prethodna konsultacija sa lekarom su potrebni pri istovremenom uzimanju antikoagulantne ili antiagregacione terapije.

          

         Pakovanje: 10 ili 30 gastrorezistentnih kapsula.

         Više informacija o proizvodu možete dobtiti na: http://nattokinn.info/

         Napišite recenziju
         Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

         Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

         Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

         Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

         Dodatne informacije

         Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

         Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

         Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


         Ograničenja isporuke robe

         Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


         Cena isporuke

         Za teritoriju Republike Srbije:

         Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

         Za internacionalnu dostavu:

         Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

         • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
         • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
         • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

         Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

         Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

         Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

         Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

         Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

         Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


         Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

         Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

         Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

         Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

         Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).