Apotekaonline
Korpa

TOCO SORB TABLETE

TOCO SORB TABLETE
Slični proizvodi
Proizvod trenutno nemamo na stanju ili online prodaja nije dozvoljena.

Pogledajte blok ispod gde možete pronaći proizvode koji su slični ili imaju slična dejstva kao proizvod na čijoj se stranici nalazite.
0,00 RSD
  • Lager: Trenutno nema u nabavci
  • Brend: JARROW
  • Šifra proizvoda: BR-2996

Opis proizvoda

Očistite krvne sudove i uklonite holesterol! Pomozite svom srcu!

Kompleks tokotrienola i tokoferola za zdravo srce.

-  Toco Sorb je prvo prirodno jedinjenje, proizvedeno od  japanskih sirovina vrhunskog kvaliteta koje smanjuju  aterosklerozu.
-  Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije (WHO) ,do 2015. godine skoro 20 miliona ljudi će biti ugorženo od srčanih oboljenja i infarkta.
-  Kardiovaskularna oboljenja su najveći globalni javni problem koji utiče na : produktivnost, socioekonomski razvoj i opterećuje zdravstveni sistem mnogih država.
-  Glavni faktori rizika za srčano oboljenje su: stres, pušenje, fizička neaktivnost, povišen nivo masti u krvi, visok krvni pritisak,dijabetes, porodična istorija bolesti i starosna dob.

Rizik od srčanih oboljenja se može smanjiti uz zdravu ishranu sa malo masnoća, povećanjem fizičke aktivnosti i izbegavanjem duvana, ali i uzimanjem dijetetskih suplemenata kao dela dugoročnog programa ishrane.

-  Toco Sorb - kompleks vitamina E, jedan je od najznačajnijih dijetetskih suplemenata za protekciju kardiovaskularnog sistema.
-  Toco Sorb  je prirodni spektar - tokotrienol i tokoferol kompleksa koncentrisanog u devičanskom neprerađenom palminom ulju. Iz ovog ulja, kompleks tokotrienola i tokoferola je izolovan patentiranim procesom ekstrakcije ,zadovoljavaujći najstrože standarde japanske tehnologije , koji obezbeđuje maksimalno očuvanje fitonutrijenata.

Značaj i osobine E-vitamina:
-  Vitamin E spada u grupu vitamina koji se rastvaraju u mastima.U vodi se praktično ne rastvara. Mora se čuvati zaštićen od uticaja svetlosti i vazduha jer se pod njihovim uticajem razgrađuje.
-  Vitamin E se sastoji od osam hemijski strukturno različitih jedinjenja (izomera): četiri tokotrienola ( alfa, beta, gama i delta) i četiri tokoferola (alfa, beta, gama i delta ).

Značaj tokotrienola u E-vitaminu:
-  Tokotrienoli i tokoferoli su prirodni sastojci mnogih biljaka, voća i povrća. Ovi izomeri vitamina E se ne javljaju samostalno izolovani u prirodi , tako da se često hemijski sintetišu.
-  Tokotrienoli se razlikuju od tokoferola po tome što imaju nezasićeni deo lanca, koji uzrokuje značajno drugačije biološke aktivnosti.
-  Tokotrienoli ulaze u sastav žitarica (ovas, ječam, pirinčane mekinje) i devičanskog neprerađenog palminog ulja (koje je najbogatiji prirodni izvor).

Funkcija tokotrienola u Toco Sorb-u:
-  Podaci kliničkih studija su pokazali da su tokotrienoli 40-60 puta moćniji antioksidansi od tokoferola.
-  Tokotrienol iz prirodnog palminog ulja, koji je aktivni sastojak Toco Sorb® dijetetskog suplementa , ima brojne uloge u organizmu.  

Najvažnije je antioksidaciono delovanje, jer štiti sve ćelije od razornog dejstva slobodnih radikala. Kao antioksidans sprečava oksidaciju polinezasićenih masnih kiselina i na taj način štiti membranske lipide od oksidacije. Tako sprečava njihovo prerano starenje i propadanje ćelija.
-  Brojne studije su pokazale da tokotrienoli imaju izrazito zaštitno delovanje kod razvoja ateroskleroze, sniženja nivoa holesterola, povećanja elastičnosti arterija, antihipertenzivnog efekta. Pokazuje povoljan uticaj na kožu,smanjuje simptome upalnih reakcija,i pojačava imunološki odgovor.
-  Opravdan je podatak WHO da je prirodni palmin tokotrienol iz Toco Sorb®-a, jedno od jedinjenja unutar grupe E vitamina koje se najintezivnije ispituje u svetu baš iz razloga što su u njemu skriveni benefiti na kardiovaskularni sistem.

Mehanizam dejstva tokotrienola:
- Osnovni mehanizam delovanja tokotrienola je inhibicija enzima HMG-CoA reduktaze ,ključnog enzima koji reguliše put sinteze holesterola. Na ovaj način Toco Sorb sprečava produkciju holesterola prirodnim putem , za razliku od lekova iz grupe statina (hemijskih supstanci) koji deluju na isti enzim .

Indikacije za primenu:
-  Zaštita kardiovaskularnog sistema
-  Snižava nivo holesterola
-  Snižava krvni pritisak
-  Povećava elastičnost arterijskih krvnih sudova
-  Smanjuje aterosklerozu

Uputstvo za upotrebu:
1 kapsula dnevno, ili po preporuci lekara ili farmaceuta

Pakovanje: 60 tableta

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).