Apotekaonline
Korpa

JARROW

Jarrov Formulas® podržava naučna istraživanja i naučne simpozijume. Finansiramo istraživačke studije o mnogim našim proizvodima, kao što su formule kostiju (Bone-Up®), Co-K10 Ubikuinol, lignani, silicijum (JarroSil®), šipak, probiotici, alfa lipoična kiselina i sulforafan (ekstrakt semena brokule), u kako bismo osigurali da kupci dobiju punu biološku vrednost naših proizvoda.
Aktivni smo u praćenju i lobiranju kod državnih regulatornih poslova koji utiču na našu industriju, energično promovišući prava Amerikanaca na besplatan pristup dijetetskim suplementima. Kupci kompanije Jarrov Formulas mogu se uveriti u čistoću, vrednost i potenciju prilikom izbora iz naše kompletne linije vitamina, minerala, aminokiselina, probiotika, enzima, biljnih ekstrakata, specijalnih antioksidanata, formulacija specifičnih za stanje i proteinskih mešavina.
Cilj Jarrov Formulas® je da promoviše optimalno zdravlje visokokvalitetnim, efikasnim, pristupačnim i vrhunskim formulacijama dijetetskih suplemenata. Naše osoblje naučnika i zdravstvenih radnika aktivno je uključeno u kliničke studije i kontinuirano sarađuje sa istraživačima sa univerziteta i instituta širom sveta. Jarrov Formulas® nastoji da pruži najbolju uslugu i tehničke informacije potrošačima.

BONE UP MD BONE UP MD
SNIŽENA CENA -55 %
Brend: JARROW
BONE UP MD
BONE-UP MD je inovativni preparat za osteoporozu i osteopeniju sa dodatnim imuno efektom.Bone-UP MD je kombinacija Kalcijum citrata, Magnezijum citrata, Cink citrata, Vitamina K2 i Vitamina D3 koji utiču na pravilnu i ravnomernu ugradnju kalcijuma u koštani matriks. Samim tim pomaže održavanju integ..
830,00 RSD 1.839,00 RSD
BONE-UP MD PLUS KRALJEVSKI NAPITAK BONE-UP MD PLUS KRALJEVSKI NAPITAK
SNIŽENA CENA -45 %
Brend: JARROW
BONE-UP MD PLUS KRALJEVSKI NAPITAK
Bone Up MD je inovativni preparat za osteoporozu i osteopeniju sa dodatnim imuno efektom. Kalcijum citrat i vitamin K2 daju čvrstinu kostima, Vitamin D3, Cink citrat i Magnezijum citrat imaju dvostruku ulogu - učestvuju u izgradnji i obnovi kostiju, kao i ključnu ulogu u podizanju nivoa imunog siste..
999,00 RSD 1.800,00 RSD
Brend: JARROW
Q-ABSORB Co-Q10 30mg KAPSULE
SOFT-GEL KAPSULE: NAJBOLJA I NAJBRŽA APSORPCIJA.PREPORUČUJE SE KOD: SRČANE INSUFICIJENCIJE I KARDIOMIOPATIJE Upotrebom koenzima Q10 uz druge "klasične" lekove, propisane od strane Vašeg lekara, poboljšava se srčana funkcija (ejekciona frakcija, udarni i minutni volumen), la..
2.225,00 RSD
Brend: JARROW
Ge-132, ORGANSKI GERMANIJUM SESQUIOXIDE 100mg
Zašto baš Germianijum Ge-132 od Jarrow formulas?• čist organski germanijum • 100% iskoristljivost • bez aditiva i emulgatora koji umanjuju iskoristljivost • bez glutena koji je jak alergen • ima punu biološku vrednost • efikasnost potvrđena klinič..
0,00 RSD
Brend: JARROW
Q-ABSORB Co-Q10 100mg KAPSULE
SOFT-GEL KAPSULE: NAJBOLJA I NAJBRŽA APSORPCIJA.PREPORUČUJE SE KOD: SRČANE INSUFICIJENCIJE I KARDIOMIOPATIJE Upotrebom koenzima Q10 uz druge "klasične" lekove, propisane od strane Vašeg lekara, poboljšava se srčana funkcija (ejekciona frakcija, udarni i minutni volumen)..
3.399,00 RSD
Brend: JARROW
TOCO SORB TABLETE
Očistite krvne sudove i uklonite holesterol! Pomozite svom srcu!Kompleks tokotrienola i tokoferola za zdravo srce.-  Toco Sorb je prvo prirodno jedinjenje, proizvedeno od  japanskih sirovina vrhunskog kvaliteta koje smanjuju  aterosklerozu. -  Prema podacima Svetske zdra..
0,00 RSD
Brend: JARROW
VITAMIN D3 KAPSULE
INDIKACIJE: -  Poboljšava imuni odgovor organizma -  Osteoporoza -  Rahitis, osteomalacija -  Zaštita od karcinoma dojke, creva i prostate -  Aktivira ćelije imunološkog sistema -  Povećava otpornost organizma i sprečava pojavu zaraznih bolest..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)