Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

SURUTKA OD KOZIJEG I OVČIJEG MLEKA

SURUTKA OD KOZIJEG I OVČIJEG MLEKA
Slični proizvodi
Proizvod trenutno nemamo na stanju ili je zabranjena prodaja online.

Pogledajte blok ispod gde možete pronaći proizvode koji su slični ili imaju slična dejstva kao proizvod na čijoj se stranici nalazite.
678,00 RSD
 • Lager: Nema u proizvodnji
 • Brend: llllllllllllll
 • Šifra proizvoda: 20161345

Opis proizvoda

SURUTKA OD KOZIJEG I OVČIJEG MLEKA

Opis proizovda:

Proteini surutke poseduju antikancerogena svojstva zahvaljujući prisustvu aminokiselina sa sumporom i osiguravaju optimalan nivo magnezijuma i kalcijuma u organizmu.

Prisustvo orotinske kiseline (vit. B13) pozitivno utiče na formiranje genetskog materijala. Pored toga, naučna istraživanja ukazuju na povoljan efekat kod osoba koje se oporavljaju od infarkta, kao i kod multipleskleroze i hroničnog hepatitisa.

Zbog specifičnog sadržaja imunoglobulina i ostalih proteina ispoljava imuniprotektivnu ulogu i generalno povećava odbrambenu moć organizma. Surutka se preporučuje osetljivim kategorijama stanovništva, deci, starijim osobama, rekovalescentima, bolesnicima sa obolelom jetrom i sl.

Surutka od kozijeg i  ovčijeg mleka u prahu je proizvod koji sadrži 20% čistih, iskoristivih i lako svarljivih proteina. Surutka u prahu je animalni proizvod koji alkalizuje, odnosno daje baznost ljudskom organizmu.

Ako se danas zna da mnoga oboljenja počinju preteranim zakišeljenjem organizma može se zaključiti velika dobrobit koju možemo dobiti redovnim korišćenjem ove surutke.

Surutka od kozijeg i ovčijeg mleka:

 • podiže imunitet,
 • odličan je hepatoprotektor i potpomaže brzi oporavak i regeneraciju jetre,
 • poboljšava varenje i razvoj dobrih bakterija crevne flore,
 • povećava elastičnost zglobova i ligamenata pa se preporučuje kod svih vrsta artritisa,
 • daje odlične rezultate kod alergija, opstruktivnog bronhitisa i astme,
 • ima pozitivno dejstvo kod smanjenog apetita,
 • pozitivno deluje kod povišenog holesterola,
 • sprečava stvaranje zubnih naslaga i karijesa,
 • sprečava osteoporozu.

Surutka ne sadrži protein-kazein koji ostaje u siru prilikom prerade mleka i proizvodnje sira pa nema opasnosti od otežanog varenja i problema koje ovaj veliki protein može da izazove kod nekih ljudi.

Takođe, zbog svog sastava, enzima i strukture molekula koje sadrži mogu je koristiti i ljudi koji su inače osetljivi na laktozu tj. mlečni šećer.

Inače, surutkini proteini sastoje se iz čitavog lanca belančevina. Među njima su beta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, imunoglobulini, glikomakropeptid, laktoferin, laktoperoksidaza.

Beta-laktoglobulin ima korisnu osobinu da vezuje vitamine rastvorljive u masti, pomažući organizmu da ih lakše iskoristi. Alfa-laktalbumin je prvo pronađen u majčinom mleku. Sadrži mnogo triptofana, esencijalne aminokiseline koja ima potencijalnu dobrobit za osobe koje pate od nesanice i koje su pod stresom.

Imunoglobulini, kao što je poznato, obezbeđuju imunitet i deci i odraslima. Jedini su u stanju da vezuju kalcijum.

Glukomakropeptid pomaže kontrolu i sprečava stvaranje naslaga na zubima i njihovo kvarenje. Laktoferin, osim sposobnosti da vezuje gvožde, pomaže njegovu iskoristljivost, sprečava rast bakterija, uključujuci i patogene bakterije, istovremeno pomažući razvoj korisnih, poput bifidusa, čime se uspostavlja dobra crevna flora. Takođe, laktoferin sprečava i rast gljivica, naročito onih iz vrsta kandide. Laktoperoksidaza sprečava razvoj bakterija zavisnih od gvožda.

Proteini kozje surutke poseduju antikancerogena svojstva zahvaljujući prisustvu aminokiselina sa sumporom. Osigurava optimalan nivo magnezijuma i kalcijuma u organizmu.

Jedina sadrži vitamin B13-orotinsku kiselinu.

Surutka od kozijeg i ovčijeg mleka sadrži:
-vitamine B grupe,
-orotinsku kiselinu (vitamin B13),
-mineralne materije kao što su natrijum, kalijum, kalcijum, fosfor, magnezijum, gvožđe, jod, bakar, mangan, cink, kobalt, selen, kadmium, molidben, nikl, hrom i dr.
-lanci belančevina kao što su beta-laktoglobulin,  alfa-laktalbumin, imunoglobulin, glikomakropeptid, laktoferin, laktoperoksidaza.

Upotreba: Preporučene dnevne količine 2 merice praha (15 g) rastvoriti u 2 dl tečnosti (vode, mleka, soka, jogurta i sl.) jednom do dva puta dnevno. Može se dodati u musli, kaše, corn flakes i sl.

Pakovanje: 300g (sa mericom)

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).